Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 30 March, 03:01

Nyhetskanalen - 15 okt 11 kl. 05:48

Ban Ki-Moon kritiserar IsraelFN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon kritiserar Israel fr planerna att bygga 2 600 nya bostder fr israeler i stra Jerusalem. Ban slr fast att det r "oacceptabelt" med fler bosttningar.
.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ban, Ki-Moon, kritiserar, Israel
Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 05:49

Ban kritiserar Israel

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon kritiserar Israel för planerna att bygga 2 600 nya bostäder för israeler i östra Jerusalem. Ban slår fast att det är "oacceptabelt" med fler bosättningar. "Generalsekreteraren upprepar att byggandet av bosättningar i östra Jerusalem och på återstoden av Västbanken strider mot internationell lag och måste upphöra", hette det i ett uttalande från Bans kansli..

BT - 14 sep 13 kl. 02:36

Ban Ki-moon kritiserar al-Assad

Ban Ki-Moon föregick FN:s vapeninspektörer då han i går sade att deras rapport kommer visa att kemvapen använts i Syrien. Och källor i Vita huset anser att rapporten stärker bevisen på att regeringen är skyldig.FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon sade att vapeninspektörernas rapport kommer bekräfta att kemvapen använts i Syrien.

Nyhetskanalen - 27 apr 12 kl. 06:26

Ban Ki-Moon kritiserar Syrien

FN:s generalsekreterare anser att Syriens regim inte uppfyller dess löften i den uppgörelse om vapenstillestånd som förhandlats fram. I ett uttalande sade Ban Ki-Moon att han är "djupt oroad över den fortsatta närvaron av tungt artilleri, militär utrustning och soldater i tätt befolkade områden"..

UNT - 14 sep 13 kl. 02:34

Ban Ki-moon kritiserar al-Assad

Ban Ki-Moon föregick FN:s vapeninspektörer då han i går sade att deras rapport kommer visa att kemvapen använts i Syrien.Och källor i Vita huset anser att rapporten stärker bevisen på att regeringen är skyldig..

YLE - 12 okt 12 kl. 04:52

Ban Ki Moon stöder kärnvapenkonferensen i Helsingfors

FN:s generalsekreterare Ban Ki Moon ger sitt fulla stöd åt den internationella kärnvapenkonferensen om Mellanöstern som enligt planerna skall hållas i Helsingfors i december. Ban sade under ett möte med utrikesministeriets understatssekreterare Jaakko Laajava att konferensen erbjuder en unik möjlighet att stärka säkerheten i Mellanöstern. Ban uppmanar därför alla länder i regionen att delta i konferensen för att den ska bli framgångsrik.

BT - 31 jul 14 kl. 20:13

Ban Ki-Moon: "Det är skandalöst"

EU fördömer beskjutningen av en FN-skola samt en marknad i Gaza, och kräver en utredning av de "oacceptabla" dödsfallen. Även USA uttalar sig hårt om attacken. "Det är oacceptabelt att oskyldiga, tvångsförflyttade civila, som tagit skydd i ett FN-område efter att de uppmanats att evakuera sina hem, har dödats", står det i ett uttalande från EU.

BT - 26 jan 11 kl. 00:45

FN:s problem är större än Ban Ki-Moon

Tyvärr har jag inte sett Peter Sellers komedi Välkommen, Mr Chance (Being There) om hur ett naturbarn genom lyckliga omständigheter och svårtydda uttalanden i rätt ögonblick blir världens mäktigaste man. Enligt Dagens Nyheters förre politiske redaktör Niklas Ekdal har vi i FN:s nuvarande generalsekreterare, Ban Ki Moon, nämligen en verklighetens Mr Chance.
Därav namnet på Ekdals och Inga-Britt Ahlenius gemensamma skrift Mr Chance ?

SvD - 27 okt 14 kl. 20:25

Ban Ki-Moon kritisk till USA:s ebolaregler

FN:s generalsekreterare kritiserar restriktioner för sjukvårdare som kommer tillbaka från arbete med ebolasjuka i Västafrika. Reglerna är "stigmatiserande", enligt Ban Ki-Moon..

YLE - 09 dec 15 kl. 14:27

Ban Ki-Moon: Sluta inte satsa på bistånd

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon uppmanar Finland att fortsätta med humanitärt bistånd och inte satsa enbart på krishjälp. Ban Ki-Moon besöker Finland med anledning av att det gått 60 år sedan Finland blev FN-medlem. Han uppmanade Europa att öka flyktinghjälpenutan att samtidigt använda redan öronmärkta biståndspengar för det.

Nyhetskanalen - 21 sep 11 kl. 15:31

Ban Ki-Moon hoppas att dödläge bryts

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon vädjar till det internationella samfundet att försöka bryta "dödläget" i Mellanöstern och den diplomatiska konflikt som hotar att uppstå mellan Israel och palestinierna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.