Sydsvenskan > Sport

Saturday, 04 April, 17:40

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 11:19

Lugn start när hejarklackerna anländeDe tillresta supportrarna från Djurgården kom i en halvfull buss, en minibuss och två personbilar.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rosenqvist Folk, Djurgården, Bibi Häggström, Djursgårdsklacken, MFF, Bibi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugnstart när , hejarklackerna, anlände
Cornucopia - 29 mar 17 kl. 13:33

Dålig stämning runt bordet när den marxistiska revolutionen anlände

När den marxistiska revolutionen anlände blev det genast dålig stämning runt bordet, när resurserna skulle demokratiseras och fördelas lika till alla. Att marxism alltid åtföljs av massavrättningar av (missnöjda) oliktänkande ter sig av erfarenheten från ett enkelt underhållningsspel rätt självklart.Den marxistiska revolutionen anlände runt bordet.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 08:30

Snabba ryck när de första anlände

Telefonsamtalet från Migrationsverket kom i tisdags. Några timmar senare anlände de första asylsökande till Breanäs. Majoriteten är från Syrien, ett 10-tal barn.

BT - 22 jul 14 kl. 07:44

Försvann i bil när väktare anlände

Sent i måndags kväll fick polisen larm om att någon eller några har brutit sig in i ett företag på Industrivägen i Ulricehamn. En väktare anlände först till platsen och hann då se en bil försvunna från platsen. Polisen anlände en stund senare till platsen och säkrade spår samt skrev en anmälan.

BT - 23 jul 14 kl. 07:49

Hann lämna innan polis anlände

Strax före midnatt fick polisen tips om att okända människor befann sig i ett hus i Annelund i Herrljunga kommun. Samtalet kom från en granne som förstod att något inte stod rätt till då det stod en okänd bil parkerad utanför den utsatta villan. När polis anlände till platsen visade det sig att man varit inne i huset – men hunnit lämna platsen innan patrullen anlände.

YLE - 14 maj 15 kl. 19:30

Leopard-stridsvagnar anlände från Holland

De första stridsvagnarna som beställts från Holland har anlänt till Finland. I dag anlände 20 Leopard 2A6-vagnar och nästa parti kommer i början av 2016. Försvarsminister Carl Haglund (SFP) godkände för ett drygt år sedan införskaffandet av hundra begagnade stridsvagnar från Holland.

YLE - 02 mar 17 kl. 10:03

Nu är våren här - första ejdern anlände till Hangö

Årets första ejdrar har synts till i Finlands sydligaste stad Hangö. Ett ejderpar passerade Tulludden på onsdagen den första mars. Det här är några dagar senare än tidigare år.

YLE - 15 jul 18 kl. 17:09

Trumps bilkortege anlände till Fiskartorpet – se video och bilder från när paret Trump anlände till Finland

I sitt Air Force One-plan anlände USA:s president Donald Trump tillsammans med sin hustru Melania till Finland på söndag kväll. Paret förflyttade sig sedan från flygplatsen till Fiskartorpet i Munksnäs i en bilkortege bestående av ca 50 bilar..

YLE - 25 jul 12 kl. 17:30

Ålynglen anlände i dag till Finland

Ålynglen som har importerats från England har äntligen anlänt till Finland, uppger Centralförbundet för Fiskerihushållning som i dag hämtade 177 000 ålyngel in i landet. Ålarna ska planteras på olika ställen i Finland. Planteringen skulle påbörjas redan förra veckan men ålarna blev kvar på Kastrups flygplats i Danmark eftersom planets viktbegränsning ska ha överskridits.

YLE - 25 jul 12 kl. 17:30

Ålynglen anlände till Finland

Ålynglen som har importerats från England har äntligen anlänt till Finland, uppger Centralförbundet för Fiskerihushållning som i dag hämtade 177 000 ålyngel in i landet. Ålarna ska planteras på olika ställen i Finland. Planteringen skulle påbörjas redan förra veckan men ålarna blev kvar på Kastrups flygplats i Danmark eftersom planets viktbegränsning ska ha överskridits.

YLE - 29 okt 12 kl. 01:21

Nya Kvarkenfärjan anlände till Vasa

Den nya Kvarkenfärjan Wasa Express, som ännu heter Betancuria, har anlänt till Vasklot i Vasa. Färjan anlände till Vasa vid 23-tiden på söndag kväll, efter en drygt tio dagar lång färd från Las Palmas på Kanarieöarna. Nu ska färjan klassas och flaggas om, dessutom ska en del smärre reparationsarbeten utföras.

YLE - 12 nov 13 kl. 10:21

Aktivisttåget anlände till S:t Petersburg

De Greenpeace-aktivister som är häktade i Ryssland har anlänt till S:t Petersburg. De trettio aktivisterna har suttit i ett fängelse i Murmansk sedan september. Bland de åklagade aktivisterna finns också finländaren Sini Saarela.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

H65:s VM-spelare klar för danska Randers

Flyttar utomlands efter årets succésäsong..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Hamill skriver tackbrev till ”Star wars”-fans

Mark Hamill, som spelat Luke Skywalker i sex av nio "Star wars"-filmer, verkar ha ägnat den senaste tiden åt reflektion. Skådespelaren har delat ett brev till sina miljontals Twitterföljare, som framför allt riktar sig till de som är förtjusta i rymdope.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Djurräddning på Nydala – räddningstjänsten rycker ut

En stor fågel har fastnat i ett träd på Nydala och hänger upp och ner från ett träd. Räddningstjänsten har skickat dit en stegbil för att få ner fågeln..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ingen Nordiska ungdomsorkestern i sommar

Första gången orkestern missar sedan starten 1951..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

373 bekräftade dödsfall av covid-19

Hittills har 6 443 personer smittats av coronaviruset och 373 dödsfall kopplat till covid-19 bekräftats. Det visar Folkhälsomyndighetens senaste statistik, som nyss offentliggjorts. Antalet IVA-vårdade ligger på 520 personer.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Färre dödsfall för andra dagen i rad i Spanien

809 personer i Spanien dog mellan fredag och lördag efter att ha blivit smittade av coronaviruset. Det är andra dagen i rad som antalet dödsfall minskar. Spanien är ett av de värst drabbade länderna i världen och hittills har över 11 700 människor dött.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Han blir ny partiledare i Labour

Labour har utsett brexittalesmannen Keir Starmer till ny partiledare. Beskedet var väntat. Starmer har varit storfavorit att vinna omröstningen bland de runt 500 000 partimedlemmarna.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Det blir en buss till Stångby

Det kan dröja till årsskiftet innan trafiken kommer i gång..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Historisk makt till regeringen i coronakrisen

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – och detta utan att först få riksdagens godkännande. Sådan stor makt har en svensk regering inte haft sedan andra världskriget. – För Sverige skulle detta vara unikt, säger professo.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Världen samlas kring skämtens lägereld

Överallt på nätet sprider sig coronaskämten med nästan samma hastighet som viruset. Men den humor som dykt upp i pandemins spår skiljer sig en del från hur det brukar skämtas och även när det gäller reaktionerna på skämten. Coronahumor har blivit en läg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.