Opinionen.se > Opinion

Sunday, 29 March, 11:54

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tro och makt i explosiv förening
Det glädjer mig att Bernard Lewis, Princetonprofessor och världens främsta auktoritet på Mellanösterstudier, nu kommit ut på svenska. Hans insikter anses ibland kontroversiella, men ingen har kunnat vederlägga hans analyser..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Bernard Lewis, Mellanösterstudier

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trooch , makti , explosiv, förening
YLE - 02 mar 17 kl. 15:41

Åbo djurskyddsförening: Vi handlade i god tro

Åbo djurskyddsförening tillbakavisar alla anklagelser om brott med anledning av att föreningen har använt sig av ögondroppar inköpta i Grekland när djur har vårdats på Åbos djurskyddshem. I ett inlägg på facebook skriver föreningens sekreterare Britt-Marie Juup att det handlar om okunskap hos djurskyddsövervakaren Heidi Leyser-Kopra och att hon har handlat i god tro och med goda avsikter. Turun Sanomat berättade på torsdagen att Heidi Leyser-Kopra har blivit polisanmäld på grund av att hon olagligt skulle ha fört in ögondroppar från Grekland.

Trelleborgs Allehanda - 19 feb 13 kl. 14:25

Explosiv armé mot homohat

Army of Lovers har gått i terapi för att klara av en återförening i Melodifestivalen. Camilla Henemark, Alexander Bard och Jean-Pierre Barda vet att de har vad som krävs för att vinna. Men kampen för hbtq-personers rättigheter är viktigare.

ÖstersundsPosten - 08 jul 16 kl. 10:10

Kata Nilsson: "Tro att jag varit nyfiken på den här utställningen"

När Östersunds-Posten först tillkännagav att nye konstkrönikören hette Kata Nilsson så var det en förening som direkt var het på gröten och mejlade mig redan ett halvår innan de skulle ha sin utställning. Tro att jag varit nyfiken på utställningen som Fria Konstutövares Förening i Jämtland (förkortat FRIKO) skulle ha i början på juli..

YLE - 16 okt 16 kl. 14:38

Mötte Johaug i skidspåret i Norge – "många vill tro att det bara är ett stort misstag"

Den finlandssvenska längdskidåkaren Josefin Sandvik studerar för tillfället på utbyte i Norge och har kommit i väldigt nära kontakt med Therese Johaug och den dopningshärva som de senaste dagarna dominerat sportrubrikerna. Yle Sportens Antti Koivukangas ringde upp IF Brahe-damen på lördag efter att hon varit på en skidlänk och mött två väldigt bekanta ansikten. – Jag blev inte så värst förvånad eftersom jag har stött på både Bjørgen och Sundby här tidigare.

Skånskan - 04 jun 18 kl. 22:23

Axel Sandemose ska inte tro att han är något

Jantelagen är kulturlivets förbannelse. ”Du ska inte tro att du är något.” Så fort någon premieras, så snackar kolleger gärna skit bakom ryggen på den utkorade.

YLE - 19 jun 12 kl. 13:10

Stödförening för det nya barnsjukhuset grundat

Många verkar nu tro att HUS verkligen kommer att bygga ett nytt barnsjukhus.
Idag grundades en stödförening med namnet Nya Barnsjukhuset 2017 med många prominenta personer i styrelse. Föreningen ska arbeta för att sjukhuset byggs med en så snabb tidtabell som möjligt och så ska man samla in pengar som ska användas till bygget.

YLE - 19 jun 12 kl. 17:24

Stödförening för det nya barnsjukhuset grundad

Många verkar nu tro att HUS verkligen kommer att bygga ett nytt barnsjukhus.
Idag grundades en stödförening med namnet Nya Barnsjukhuset 2017 med många prominenta personer i styrelsen. Föreningen ska arbeta för att sjukhuset byggs med en så snabb tidtabell som möjligt och pengar ska samlas in till bygget.

Newsmill - 12 dec 12 kl. 23:36

Falsk RUT-matematik från Skattebetalarnas förening

http://www.newsmill.se/trackback/48225Arvid Malm försöker sig på den uppenbart omöjliga uppgiften att bevisa att det är gratis för staten att subventionera välmående människors städhjälp.

Newsmill - 12 dec 12 kl. 23:36

Falsk RUT-matematik från Skattebetalarnas förening

http://www.newsmill.se/trackback/48225Arvid Malm försöker sig på den uppenbart omöjliga uppgiften att bevisa att det är gratis för staten att subventionera välmående människors städhjälp.

YLE - 08 feb 13 kl. 05:43

"Ett människoliv är mindre värt än någon kan tro"

Den stereotypa kopplingen mellan motorcykelklubbar och kriminalitet är ett känsligt ämne. Efter nyheten om att Bandidos underförening Diablos etablerar sig i Smedsby i Korsholm ville en lyssnare att Radio Vega Österbotten skulle lyfta upp de "vanliga" motorcykelklubbarna. Men nästan ingen ville ställa upp, trots att det bara handlar om att berätta om sin hobby.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 08:00

Ny förening för de som blivit illa behandlade

När Kjell Klemark var arbetslös kände han sig kränkt och nedvärderad av Arbetsförmedlingen. Därför har han nu startat en förening för andra som känner sig illa behandlade av myndigheter.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.