Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 08:13

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 10:52

Singelolycka utanför BrunnbyEn trafikolycka inträffade vid 10.45-tiden lördagen på Brunnbyvägen utanför Brunnby..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Brunnby, Brunnbyvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolyckautanför , Brunnby
Helsingborgs Dagblad - 23 feb 15 kl. 17:53

Brunnby kräver postnummer

Brunnby byalag ger sig inte. I tio års tid har man försökt få till stånd att orten får egen postadress. Nu uppvaktar man återigen byggnadsnämnden och dess ordförande Gustav Wingårdh (M).

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 11 kl. 11:12

Konsert i Brunnby kyrka

Lördag den 26 mars klockan 18 framför Brunnby kyrkokör med solisten Carolina Tholander solo- och körmusik i Brunnby kyrka. Jungfru Maria är temat under kvällen.Medverkar gör även en stråkkvartett och Olle Cervin på orgel.

Helsingborgs Dagblad - 08 dec 11 kl. 13:37

Julkonsert i Brunnby kyrka

På måndag är det dags för Brunnby skolas julkonsert i Brunnby kyrkan.Konserten som omfattar både julmusik och andra lite mer moderna tongångar börjar klockan 18.Det blir både körsång, blåsare och stråkar som medverkar..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 11 kl. 08:57

Julkonsert i Brunnby

Brunnby kyrkokör och barnkören Pax ställer till med traditionell julkonsert i Brunnby kyrka på söndag.Förutom körerna medverkar även en stråkkvartett och organist.Det blir kända julsånger och församlingen får också chansen att klämma i.

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 12 kl. 16:20

Passionsmusik i Brunnby

På långfredagen blir det konsert i Brunnby kyrka med soloarier från Bachs Matteus- och Johannespassioner. Det blir även musik ur bland annat Händels Messias.Alten Emma Lyrén som just nu gör rollen som Suzuki i Madame Butterfly i Malmö, medverkar liksom barytonen Andreas Landin som tidigare varit solist flera gånger i Brunnby kyrka..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 09:24

Äldres dag i Brunnby

På söndag anordnar Brunnby församling en dag för alla äldre församlingsbor.?De äldres dag? inleds med högmässan kl 10 i Brunnby kyrka där Raus Vokalensemble medverkar.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 12 kl. 09:42

Julfynda i Brunnby

På lördag den 24 november är det dags för Brunnby kyrkliga syförenings årliga auktion. Möjlighet finns då att julklappsfynda. Det frestas också med matnyttiga lotterier samt kaffeservering med hembakade kakor.

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 15 kl. 08:06

Föredragsdags i Brunnby

Ikväll klockan 19 blir det föredrag i Brunnby församlingshem.Det är Lisbeth Malmström och Gunilla Åkesson från Lund som berättar om hur 1500-1600-talets kvinnor i våra trakter drabbades av reformationen. Föredraget är en del av den utställning som nu finns att beskåda i Brunnby kyrka: Kvinnorna i förändringens tid.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 15 kl. 08:19

Elev på Brunnby Skola tilldelades Rotarystipendium

Onsdagen den 11 juni Vid Brunnby Skolas skolavslutning i Brunnby Kyrka tilldelades Simon Länsberg i årskurs nio ett stipendium av Mölle-Arild Rotaryklubb på 5000 kr. Rotarys president Karin Ericsson delade ut stipendiet och kriterierna löd: Eleven skall ha visat intresse för skolarbetet, varit en god kamrat och en tillgång i klassen samt utvecklats väl under nio år och därför avslutat sin grundskola med goda betyg..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 11 kl. 10:53

Musikkåren spelar i Brunnby kyrka

På lördag spelar Höganäs Musikkår för första gången i Brunnby kyrka. Sångsolist är Jesper Gaarde, som även sjöng vid musikkårens julkonsert i Höganäs kyrka 2010. Tomas Nordström är dirigent och spelar piano medan Thomas Ejdemyr står för presentationen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Insändare: ”MP vidhåller – ordförande i bygg- och miljönämnden bör lämna sin post”

MP håller fast vid att Gustaf Wingårdh (M) bör avgå..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Biljardbord orsakar köer på E6

Trafikverket hoppas trafiken snart rullar på som vanligt..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

AF nära bristningsgränsen

Trycket på Arbetsförmedlingen eskalerar i och med rekordvarsel. Läget är inte långt ifrån bristningsgränsen, enligt fackförbundet ST. – Det finns en stor oro bland personalen och folk mår väldigt dåligt, säger klubbordförande Fredrik Andersson.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nattsvart syn på bopriserna

Hushållens syn på bostadspriserna är nattsvart i spåren av coronapandemin. Aldrig tidigare under 17 års tid har SEB:s boprisindikator rasat så mycket som nu. Indikatorn föll i april med hela 67 punkter till minus 20 vilket är den största förändringen un.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skanska får brittiskt miljardavtal

Skanska har tecknat ett femårigt avtal med brittiska Welsh Water värt cirka 2,4 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. "Som en del av avtalet ansvarar Skanska för att bygga kritisk infrastruktur vid vattenreningsverk och pumpstat.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Duran Durans John Taylor har fått covid-19

Duran Duran-basisten John Taylor har testats positivt för coronaviruset, men är på bättringsvägen. Det meddelar han själv på Facebook, skriver Variety. Artisten fick beskedet för tre veckor sedan och satte sig då i karantän.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kistorna tar slut i Ecuador

Så många har dött i covid-19 i Ecuadors andra största stad Guayaquil att kistorna att begrava offren i tar slut. Bara de allra dyraste kistorna finns nu att få tag på, men de kostar 400 dollar, eller drygt 4 000 svenska kronor. Santiago Olivares, som äg.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Digitalt motionspass i coronatider

Vi följde ett av Cityidrotts träningspass på Youtube.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Varje kommun borde ordna boenden som detta”

"Varje kommun borde ordna boenden som detta"..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tiden i BoIS fick golfproffset att byta bana

Lång intervju med Landskronaprofilen inför den nya utmaningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.