Aftonbladet > Nyheter

Friday, 10 April, 04:00

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 00:41

Hon knäckte äktenskapet
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon knäckte, äktenskapet
Posh24 - 27 jan 13 kl. 07:01

Kristen Stewart knäckte äktenskapet: Nu skiljer sig Rupert Sanders!

De hårda arbetet med att laga äktenskapet och bygga upp förtroendet igen inte räckte hela vägen! Sex månader efter att Rupert Sanders och Kristen Stewarts otrohetsaffär läckte ut i medierna så har Ruperts fru kastat in handuken. Liberty Ross har ansökt om skilsmässa och anledningen är, inte helt otippat, Ruperts flirt med Kristen.

Expressen - 28 okt 17 kl. 06:27

Prinsessan Märtha Louise: "Kände att jag inte räckte till"

GÖTEBORG. Först trodde de att de var dumma och dåliga eller att det var något fel på dem.Till slut insåg prinsessan Märtha Louise och Elisabeth Nordeng att de var högsensitiva och att de måste sätta gränser för att orka.

HBL - 29 nov 14 kl. 07:23

Ja – äktenskapet lever

Riksdagen säger ja till att börja uppdatera äktenskapslagen till dagens verklighet. Utan medborgarinitiativ hade det kanske inte gått.Äktenskapet är inte längre något som finns för att kvinnor skulle vara omyndiga, inte ha tillgång till familjeplanering, eller ha krav på sig att alstra barn och bli försörjda av någon annan.

YLE - 28 nov 14 kl. 21:07

Biskopen: Positivt att äktenskapet understöds

Biskop Björn Vikström tycker att riksdagens beslut om den könsneutrala äktenskapslagen är positiv i den bemärkelsen att det visar att lagstiftarna vill stöda par som vill leva i ett långvarigt och troget parförhållande. Det som oroar honom är om möjligheten att få göra vad man vill blir viktigare än själva äktenskapet. - I vissa uttalanden i den här kampanjen har man kunnat spåra ett uttryck för en väldigt ultraindividualistisk inställning, att det viktiga nu egentligen inte är äktenskapet utan det viktiga är att alla får göra precis som de vill.

Världen Idag - 10 feb 15 kl. 00:00

Äktenskapet – en bild på Kristus och kyrkan

Det kristna äktenskapet är ett av den kristna kyrkans viktigaste bidrag till vår civilisation, och har varit en förutsättning för att vi skulle nå dit vi nått i välfärd och samhällsutveckling. Varför är då äktenskapet så centralt? Beror det på att äktenskapet är den första samhälleliga institutionen, som Gud instiftar i det oskuldsfulla Eden (1 Mos 2)?

Newsmill - 30 sep 12 kl. 14:56

Äktenskapet är inte för politiker och jurister att råda över

http://www.newsmill.se/trackback/47073När President Barack Obama öppnade för att samkönade par i USA skulle få gifta sig så ansåg homosexuella och många med dem att det var något positivt.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Västerbottens Folkblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya ”Simpsons”

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka – men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety. I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer […].

Expressen - 03 okt 12 kl. 19:37

Kidman: Jag ångrar inte äktenskapet

Nicole Kidman blev deprimerad när hon och Tom Cruise skilde sig. Men hon ångrar inte att de gifte sig. ?

Trelleborgs Allehanda - 18 dec 12 kl. 09:35

Äktenskapet över för Ben och Zoey


Det har snart gått ett år sedan Zooey Deschanel lämnade in en ansökan om skilsmässa från maken Ben Gibbard. Nu är deras äktenskap formellt över, rapporterar People.I dokumenten från domstolen i Los Angeles framgår det bland annat att "det inte finns några möjligheter till att rådgivning...

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.