Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 01 April, 13:59

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 10:16

Protesten sprider sig till Sverige?Ockupera Wall Street? brjade i New York och har ntt fler n 1500 stder ? vrlden verI dag demonstreras det i Sverige..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protesten, spridersig till , Sverige
Sydsvenskan - 09 aug 19 kl. 01:09

EU-politiker sprider Sverige-skräck

Polska EU-parlamentarikern Beata Mazurek pekar i ett Twittermeddelande ut Sverige som ett avskräckande exempel för invandring, skriver Aftonbladet. I tweeten skriver hon att svenskar, till följd av invandring "flyr från sitt land för att hitta fred och.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 19 kl. 01:09

EU-politiker sprider Sverige-skräck

Polska EU-parlamentarikern Beata Mazurek pekar i ett Twittermeddelande ut Sverige som ett avskräckande exempel för invandring, skriver Aftonbladet. I tweeten skriver hon att svenskar, till följd av invandring "flyr från sitt land för att hitta fred och.

UNT - 09 aug 19 kl. 01:09

EU-politiker sprider Sverige-skräck

Polska EU-parlamentarikern Beata Mazurek pekar i ett Twittermeddelande ut Sverige som ett avskräckande exempel för invandring, skriver Aftonbladet..

SVT - 10 feb 14 kl. 09:33

Schweiziska omröstningen: EU-rädsla att protesten sprider sig

Den schweiziska folkomröstningen har utlöst stor oro i EU: Man fruktar att detta ger högerpopulistiska partier ännu mer vind i seglen..

Alliansfritt Sverige - 31 aug 12 kl. 08:07

Kristna högerns topporganisation sprider islamofobisk propaganda *uppdaterad*

Rätt sorts fundamentalism.
Enligt vissa.
Wikimedia CommonsFUNDAMENTALISM.

Alliansfritt Sverige - 18 feb 14 kl. 20:15

Hanne Kjöller sprider myter för 10 000 gången

Hanne Kjöller, till vardags ledarskribent på Dagens nyheter och numera ökänd för att ha skrivit boken "En halv sanning är också en lögn" och själv byggt sin karriär på halvsanningar, därav denna lista bland annat -  är i farten igen. Den här gången, vilket hon gjort tidigare, ger hon sig på trygghetssystemen. Hon kallar dem bidrag, både sjukförsäkringen och arbetslöshetsförsäkringen är ett "bidrag" i hennes värld.

GöteborgsPosten - 09 aug 19 kl. 01:10

EU-politiker sprider Sverige-skräck

Polska EU-parlamentarikern Beata Mazurek pekar i ett.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.