Aftonbladet > Sport

Sunday, 05 April, 08:25

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 10:03

En röd makthavare som hamnat i blåsväder
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En röd, makthavaresom , hamnati , blåsväder
Cornucopia - 25 okt 13 kl. 14:45

Visselblåsare i småhusbranschen: Det kommer aldrig mer byggas mycket bostäder i Sverige

En person i ledande ställning i småhusbranschen har hört av sig med en hel del insikt och insyn i byggbranschen och bostadsbubblan. Ska man sammanfatta så kan småhusbyggarna bygga nya fräscha hus med hög standard för 1.5 MSEK i stora volymer, men motarbetas aktivt av alla sektorer i samhället.

GöteborgsPosten - 18 dec 16 kl. 05:45

Ifrågasätt och bli en makthavare

Göteborgs stad planerade att bygga 1 000 bostäder åt flyktingar. Många göteborgare ifrågasatte projektet vilket ledde till att inga bostäder i dag står klara. "Överklagaren" blev en makthavare..

Cornucopia - 26 nov 19 kl. 12:16

I Kyiv kan man bygga bostäder - högt, identiskt och snabbt

Svenska experter och makthavare ojar sig fortfarande efter alla år om den så kallade svenska bostadskrisen, och kan inte för sitt liv förstå hur man snabbt ska kunna bygga bostäder i attraktiva lägen. Svaret är inte svårare än att släppa den svenska fixeringen vid bostadshus på under tio våningar, helst inte fler än 4-5 våningar. Bygg istället högt och låt svenska så kallade storstäder kliva in i den moderna tidsåldern istället för 1800-talet.

Skånskan - 30 dec 15 kl. 14:00

Vad jag lärt mig av Karin Söder

Krönika När jag just börjat som ledarskribent hade jag ett missat samtal på svararen efter lunch. Det tillhörde Centerpartiets förra partiledare och Sveriges före detta utrikesminister Karin Söder, som ringt för att önska lycka till med nya jobbet. Hon hade inga åsikter om vad jag skulle skriva, hon tyckte bara det var roligt med nytt blod.

Barometern - 20 feb 14 kl. 07:39

Bostäder drar ner - invandring drar upp

Bostadsbrist. Det är Johan Perssons enkla förklaring till varför länets ”draglok” Kalmar saktar farten och bara ökar med 216 personer. Statistiska Centralbyråns befolkningssiffror för 2013 var ingen munter läsning för länets makthavare.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 07:31

Stödet för nya makthavare vacklar


54 procent stöder, helt eller delvis, tillförordnade ukrainske presidenten Oleksandr Turtjynovs agerande. För tillförordnade premiärministern Arsenij Jatsenjuk är motsvarande stöd 56,3 procent, enligt en ny förtroendemätning gjord av den ukrainska tankesmedjan Razumkov Center, rapporterar ryska nyhetsbyrån Interfax.Jämfört med en mätning som gjordes i slutet av mars och början av april, har de som svarar att de stöder agerandet helt minskat.

BT - 20 maj 14 kl. 07:31

Stödet för nya makthavare vacklar

54 procent stöder, helt eller delvis, tillförordnade ukrainske presidenten Oleksandr Turtjynovs agerande. För tillförordnade premiärministern Arsenij Jatsenjuk är motsvarande stöd 56,3 procent, enligt en ny förtroendemätning gjord av den ukrainska tankesmedjan Razumkov Center, rapporterar ryska nyhetsbyrån Interfax. Jämfört med en mätning som gjordes i slutet av mars och början av april, har de som svarar att de stöder agerandet helt minskat.

Kristianstadsbladet - 06 feb 13 kl. 15:28

Bröderna Berlusconi i blåsväder


Milans ordförande Silvio Berlusconi och hans bror Paolo har hamnat i blåsväder. Orsaken: fotbollsstjärnan Mario Balotelli, som köptes in till klubben i slutet av januari.Paolo Berlusconi, Milans viceordförande, har fångats på en film där han kallar Balotelli för "den lille svarta pojken".

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 14 kl. 07:27

One Direction i blåsväder efter knarkvideo


One Direction-medlemmarna Zayn Malik och Louis Tomlinson har hamnat i blåsväder sedan den brittiska tidningen Daily Mail publicerat en video där de röker, vad de själva påstår är, marijuana.Videon sägs vara från april i år då bandet spelade i Peru och det är Louis Tomlinson som filmar. Han och Malik röker en hemrullad cigarett i baksätet på en bil och de säger själva att det är en "joint" - Tomlinson säger vidare att "Mary J" är en viktig del i Maliks uppladdning inför en konsert.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 07:27

One Direction i blåsväder efter knarkvideo


One Direction-medlemmarna Zayn Malik och Louis Tomlinson har hamnat i blåsväder sedan den brittiska tidningen Daily Mail publicerat en video där de röker, vad de själva påstår är, marijuana.Videon sägs vara från april i år då bandet spelade i Peru och det är Louis Tomlinson som filmar. Han och Malik röker en hemrullad cigarett i baksätet på en bil och de säger själva att det är en "joint" - Tomlinson säger vidare att "Mary J" är en viktig del i Maliks uppladdning inför en konsert.

BT - 29 sep 14 kl. 13:58

Valet av Söder en segdragen historia

Riksdagen har valt Urban Ahlin (S) till ny talman och Tobias Billström (M) till förste vice talman. SD:s Björn Söder kommer att få andre vice-posten, men voteringen är ovanligt nog sluten. Efter två omgångar finns ännu ingen majoritet för Björn Söder, och riksdagen måste nu rösta en tredje gång för att han ska kunna godkännas.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Superstjärnans dottern gripen

▸ Misstänks för dåd mot gravid kvinna.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Divison 6-laget som lurade alla

▸ Spelade match i smyg – för att undvika betting.

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Lämnade landet – med egna flyg

▸ Svenskarnas hemresa över stängda gränsen.

Aftonbladet - 10 timmar sedan

Trump: ”Då kan vi starta igen...”

▸ Presidentens ord efter krismötet med ligorna.

Aftonbladet - 11 timmar sedan

”Lägre spelarlöner dåligt för vården”

▸ Slår tillbaka: ”Förlorar avsevärda summor”.

Aftonbladet - 11 timmar sedan

”All respekt och välvilja är förlorad”

▸ Tidigare stjärnan sågar klubbens agerande.

Aftonbladet - 12 timmar sedan

”Gör det bara en gång till”

▸ Lidbergs ilska i dokumentären.

Aftonbladet - 12 timmar sedan

”Då satt 15 okända män i lägenheten”

▸ OS-medaljören Jimmy Lidberg: ”Var extrema förhållanden” ✓ Depressionen: ”Allt bara släcks”.

Aftonbladet - 13 timmar sedan

Kobe Bryant hyllas: ”Är extremt stolta”

▸ Prisas drygt två månader efter sin bortgång.

Aftonbladet - 13 timmar sedan

Hästen som får fem plus på V75

▸ Plusbetygen på V75 ✓ 5 bästa insatserna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.