BT > Inrikes

Sunday, 05 April, 02:27

BT - 15 okt 11 kl. 10:19

FP-ledaren Jan Björklund omvaldFP-ledaren Jan Björklund omvaldes i dag enhälligt av partiets landsmöte i Karlstad och applåderades av ombuden.
- I den här tiden får man i min bransch vara glad åt att få den här ovationen, sade han i sitt tacktal med hänvisning till turbulensen i andra partier.
Björklund har varit partiledare sedan 2007.
Det är viktigt att inte missköta sig för då får man inte en ny chans nästa val 2014, sade han. Men vi måste också ha svar på framtidens frågor.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Jan Björklund, Karlstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FP-ledaren, Jan, Björklund, omvald
Skånskan - 21 nov 15 kl. 11:24

Jan Björklund omvald

Nyheter Folkpartiets ledare Jan Björklund omvaldes på lördagen i samband med landsmöte i Stockholm.

Landsmötets omval av Jan Björklund skedde med acklamation. Någon utmanare fanns inte.

SR - 15 nov 13 kl. 12:16

Jan Björklund omvald som partiledare

Under förmiddagen valde Folkpartiet om Jan Björklund till partiledare. Trots att partiet backat i opinionen under regeringsåren och trots att profilfrågan skolan på senare tid omgärdats av kritik så har Jan Björklund ett starkt stöd internt..

SVT - 21 nov 15 kl. 10:40

Jan Björklund omvald

Folkpartiets ledare Jan Björklund omvaldes som väntat på partiets landsmöte i Stockholm. Eventuella framtida utmanare får vänta till 2017..

SVT - 17 nov 17 kl. 16:37

Jan Björklund omvald

Liberalernas landsmöte valde enhälligt om Jan Björklund som partiledare. Ingen motkandidat fanns sedan förra EU-ministern Birgitta Ohlsson för en tid sedan dragit tillbaka sin kandidatur..

Expressen - 25 maj 19 kl. 20:18

Jan Björklund: ”Man undrar var SD får allt ifrån”

SD-ledaren Jimmie Åkesson L-ledaren Jan Björklund kom i likadana kläder till debatten i Expressen och DI TV:s ”Uppesittarkväll”.Enligt Jimmie Åkesson köpte han sin skjorta för att skämta med Jan Björklund.– Ska jag berömma SD för något så är det klädsmaken, man undrar var de får allt ifrån, svarade Jan Björklund.

Expressen - 02 jan 15 kl. 17:53

Fridolin slår tillbaka mot Jan Björklund

FP-ledaren Jan Björklund går hårt åt Miljöpartiet i Dagens Nyheter. Han menar att alliansen hade varit redo att släppa fram en ren S-regering – men bara utan Miljöpartiet. Nu får han svar på tal av Gustav Fridolin, MP: – Jan Björklund har en ny version av vad som hände på det där mötet för varje gång han uttalar sig.

Expressen - 21 nov 16 kl. 13:45

Jan Björklund varnar för brutalt boprisfall

Risken för ett brutalt prisfall på bostäder ökar i takt med de stigande bopriserna. L-ledaren Jan Björklund varnar nu för att en sättning på bostadsmarknaden skulle få omfattande konsekvenser både för hushållen och svensk ekonomi. – Men regeringen är handlingsförlamad och S och M är ängsliga och blockerar varandra, säger Jan Björklund till SvD Näringsliv..

Expressen - 22 aug 18 kl. 15:05

Jan Björklund utsedd till ”Valrörelsens hunk”

L-ledaren Jan Björklund är den hunkigaste partiledaren i årets valrörelse.Det konstaterar kulturredaktören Johannes Klenell på LO-tidningen Arbetet som också medger att hans påstående är kontroversiellt.Men Jan Björklund ger honom rätt.

Expressen - 08 okt 19 kl. 07:17

Jan Björklund om sonens ord: Då började jag gråta

I SVT:s ”Min sanning” berättar tidigare L-ledaren Jan Björklund öppenhjärtigt om hur han och hustrun valde att adoptera efter många års ofrivillig barnlöshet.När familjen åkte till Sydkorea för att hämta lillebror Gustav sade storebror Jesper, fyra år: ”Pappa, ska ni byta ut mig nu?”– Jag började gråta, säger Jan Björklund i programmet..

Expressen - 13 maj 18 kl. 12:26

Jan Björklund om den långa kampen att få barn

L-ledaren Jan Björklund är en curlingpappa – men vägen till att bli förälder var allt annat än enkel. Efter många försök landade han och hustrun i adoption och i "Söndagsintervjun" berättar Björklund om första mötet med sin son. – Känslan av att han är min egen kom omedelbart, säger Björklund.

Expressen - 19 mar 16 kl. 09:44

Jan Björklund åt lunch med Stefan Löfven

På senaste stämman meddelade L-ledaren Jan Björklund att man är redo att genomföra sin nya skattepolitik tillsammans med regeringen. Kort därefter träffades Björklund och Stefan Löfven för ett hemligt lunchmöte i statsministerns bostad, rapporterar Aftonbladet. Under mötet avhandlades "aktuella politiska frågor", enligt statsministerns pressekreterare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.