DI > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 12:43

DI - 15 okt 11 kl. 09:57

Q-Med-grundaren ger bort alltBengt gerup blev 5 miljarder kronor rikare nr han slde sina aktier i Q-Med. Nu tnker han ge bort pengarna. Det skriver Dagens Industri..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Q-Med-grundarenger , bortallt
GöteborgsPosten - 28 jun 18 kl. 16:28

Nationalteatern bröt med grundaren Nikke Ström

När Nationalteaterns rockorkester spelar i Trädgårdsföreningen på fredag kväll är basisten och grundaren Nikke Ström inte med. – Det har varit en olycklig och ganska smutsig skilsmässa, säger han..

BT - 24 nov 16 kl. 16:46

Varför envisas vänstern i Borås med prata bort hedersförtrycket?

I dag, på Internationella dagen mot mäns våld mot kvinnor, är det märkligt nog så att frågan måste ställas igen: Varför envisas Vänsterpartiet med att vifta bort frågan om att särskilt utreda hedersförtrycket i Borås?.

SmålandsPosten - 23 mar 18 kl. 22:17

Dan Magnusson: Nu räknar till och med jag bort Vipers

Jag har ofta skrivit att Växjö Vipers är laget som man aldrig kan räkna bort. Men efter fredagens 4–8-förlust hemma mot Linköping i SM-kvartsfinal fyra kan inte ens jag se hur Växjö ska vinna den här matchserien..

Kristianstadsbladet - 10 dec 19 kl. 17:00

Biljetten bara ett blipp med betalkort bort

Håll fram betalkortet mot läsaren, invänta ett blipp och biljetten är din. Skånetrafiken blir först i Norden med att använda det förenklade systemet och nu testas det i Hässleholm, innan alla Skånes städer följer efter. .

Expressen - 30 jan 14 kl. 04:58

Pekas ut som sambo till grundaren: Hotas

Caroline, 29, pekas på nätforum ut som sambo till Jonas Häger, grundaren av skandalsajten Lexbase. Nu blir hon uthängd på nätet och mordhotad av personer som tror att hon har en relation med grundaren. Men Jonas Häger bor inte på adressen där han är skriven - och Caroline vet inte vem han är.

DI - 04 nov 15 kl. 15:41

Uber tar upp kampen med svenskbolaget Careem

Taxitjänsten Careem med grundaren Magnus Olsson kom före Uber till Mellanöstern. Men nu slår Uber tillbaka med miljarder i krigskassa..

YA - 22 nov 18 kl. 11:00

Sista uppvisningen med YAC

På söndag har Young Aerobic Club dansuppvisning. Det är därmed sista föreställningen med grundaren Petra Mattisson som med uppvisningen, efter 21 år som instruktör, tackar för sig..

SmålandsPosten - 14 feb 18 kl. 09:45

Per Hägred: ”Inte särskilt överraskade med Metallica som polarpristagare”

Metallica får Polar Music Prize 2018. Tillsammans med grundaren av Afghanistan National Institute of Music, Ahman Sarmast. Det är väl ok, om än inte särskilt överraskande och djärvt.

DI - 11 aug 17 kl. 08:07

Musiktjänstbolaget vill bli av med grundaren

Musiktjänsten Soundcloud kan få sin vd Alex Ljung ersatt som en del av bolagets stundande finansieringsrunda, skriver Recode..

SR - 21 jun 16 kl. 14:48

Regeringen tar bort tak för reavinst

Från och med i dag blir det möjligt att ta med sig hela reavinsten från en försäljning av en bostad vid köp av en ny dyrare bostad.Det tak som i dag finns på 1 450 000 kronor som kan flyttas med tas bort under en fyraårsperiod..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Kopparproduktionen spås öka – om än i lägre takt

Den globala produktionen av koppar väntas öka med 1,9 procent till 21 miljoner ton under 2020, jämfört med fjolåret, bedömer analysfirman….

DI - 4 minuter sedan

M kräver undantagstillstånd: ”Staten ska inte medverka i konkurser”

Moderaterna vill genom ett undantagstillstånd under coronakrisen att staten inte ska driva på utmätningar och indrivningar som leder till….

DI - 10 minuter sedan

Börsfallet tilltar - Mekonomen faller 15 procent

Stockholmsbörsen inleder det andra kvartalet nedåt. Runt 12.20 är både storbolagsindex OMXS30 och breda index OMXSPI ned över 3 procent.

DI - 15 minuter sedan

Över 9.000 döda av coronaviruset i Spanien

I det hårt coronavirusdrabbade Spanien har 864 personer avlidit det senaste dygnet..

DI - 30 minuter sedan

Kapten på virussmittat hangarfartyg vädjar om hjälp

”Vi är inte i krig, sjömän måste inte dö”. Kaptenen ombord på det amerikanska hangarfartyget USS Theodore Roosevelt vädjar om hjälp efter….

DI - 30 minuter sedan

Diös flyttar årsstämman till 16 juni 2020

Under rådande läge och med hänsyn till spridningsrisker och påföljande ekonomiska konsekvenser av Coronapandemin har Diös styrelse beslutat….

DI - 30 minuter sedan

Afrika ber om ekonomiskt stöd

De afrikanska länderna behöver ekonomiskt stöd från Internationella valutafonden, Världsbanken och EU för att klara av coronakrisen..

DI - 30 minuter sedan

Fingerprint ingår avtal med kinesiska Feitian

Fingerprint Cards, som tillverkar teknologi för fingertrycksavkänning, har ingått ett globalt avtal med kinesiska Feitian avseende det….

DI - 30 minuter sedan

Handeln öppen igen – då flyr spararna ”lågriskfonderna”

Spiltans haveri med räntefonder som ett ”lågriskalternativ” till sparkonto visar nu tydligt på baksidan med minusränta..

DI - 30 minuter sedan

Omställningsstöd istället för arbetsdöd

Enligt den senaste undersökningen som är genomförd bland landets småföretag av Företagarförbundet säger Sveriges ”skattebetalare” att de….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.