Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 09 April, 19:26

Kristianstadsbladet - 15 okt 11 kl. 09:29

Fyra gripna för stöldförsökKlockan 05.12 fick polisen ett samtal om pågående inbrott i en frisersalong på Fästningsgatan. Uppringaren hörde att ett fönsterkrossades och polis skickades till platsen omgående, men under tiden försvann de misstänkta i en bil.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Blekingevägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, gripnaför , stöldförsök
Nerikes Allehanda - 16 sep 17 kl. 05:58

Medan du sov: Fyra gripna i natt – misstänkta för misshandel och stöldförsök

Så var natten i länet..

Alingsås tidning - 14 okt 17 kl. 05:30

Omhäktade för spektakulärt stöldförsök

De fyra män som misstänks för ett spektakulärt stöldförsök från en lastbil på E20 har omhäktats – åklagaren menar att det kan handla om gränsöverskridande brottslighet. Det är nu snart en månad sedan som fyra män greps efter ett spektakulärt stöldförsök ur en lastbil på E20 i Vårgårdatrakten. Männen ska ha kört ikapp lastbilen med en personbil, och två gärningsmän misstänks därefter ha klättrat över från personbilen till lastbilens släp.

Alingsås tidning - 27 feb 18 kl. 05:30

Skärpt straff för stöldförsök ur lastbil

En av männen som fälldes för de uppmärksammade stöldförsöken ur lastbilar på E20 får nu sitt straff skärpt av hovrätten. Under slutet av december dömdes fyra män för delaktighet i stöldförsök ur lastbilar på E20 genom Vårgårda och Alingsås. Två av gärningsmännen klättrade under färd över från en personbil till lastbilar.

TA - 24 maj 13 kl. 16:10

Många gripna efter upploppen

Polisen riktar nu in arbetet på att identifiera och gripa misstänkta som fortfarande är på fri fot. "De första nätterna möttes vi av mycket våld, vi arbetade för att säkra så att brandmännen kunde sköta sitt jobb".
Sammanlagt har 29 personer gripits, misstänkta för bland annat försök till mordbrand, förberedelse till mordbrand och stöldförsök.

Alingsås tidning - 19 sep 17 kl. 05:30

Begärs häktade efter stöldförsök

Fyra män har begärts häktade efter ett stöldförsök från en lastbil i Vårgårda under helgen. Några timmar in på lördagsdygnet fick polis larm om ett stöldförsök ur en lastbil parkerad vid E 20 i Vårgårda. En polispatrull var snabbt på plats och kunde vid 02.

Sydsvenskan - 20 jun 13 kl. 04:17

Två gripna för stöldförsök

Polisen grep under onsdagskvällen två personer misstänkta för ett stöldförsök i Kävlinge..

Kristianstadsbladet - 04 aug 13 kl. 10:08

Tre män gripna för stöldförsök

Polisen i Kristianstad kunde strax innan midnatt gripa tre män misstänkta för stöldförsök.
Ett vittne uppmärksammade när männen försökte stjäla diesel från en lastare vid Domus i Kristianstad. Polis larmades och alldeles i närheten av platsen kunde samtliga tre gripas.

Uppsalanyheter.se - 28 jun 15 kl. 20:13

Ynglingar gripna för nattliga inbrott

Två ynglingar greps tidigt på söndagmorgonen i Gottsunda efter ett stöldförsök, i samband med gripandet hittade stöldgods från två inbrott som skett under natten.Två ynglingar greps tidigt på söndagmorgonen i Gottsunda efter ett stöldförsök, i samband med gripandet hittade stöldgods från två inbrott som skett under natten.   Tidigt på söndagsmorgonen kallades polis till Gottsundaområdet sedan anmälare sett två ynglingar som förkt stjäla en moped.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 09:02

Tre gripna för stöldförsök

OSBYHOLM Tre personer greps efter ett misstänkt stöldförsök utanför Osbyholm, på en fastighet i Osby nära Ringsjöstrand, på måndagsmorgonen. Fastighetsägaren har ett övergivit bostadshus på sin mark och observerade vid 8.30-tiden att några personer befann sig i huset.

Alingsås tidning - 14 nov 17 kl. 11:41

Åtalas för stöldförsök ur lastbilar

De fyra män som ingått i en liga, där två av männen har tagit sig in i lastbilar under färd på E20, åtals nu för försök till grov stöld.
Vid tre tillfällen under september har gärningsmän tagit sig in i lastbilar under färd på E20 mellan Vara och Alingsås. Tjuvarna har färdats i en personbil som kört upp bakom lastbilen.

YLE - 23 okt 15 kl. 14:39

Stöldförsök i Lappfjärd

Två personer har gripits misstänkta för försök till grov stöld i Rosenbacks butik i Lappfjärd. Personerna hade brutit sig in i butiken och försökt stjäla två utombordsmotorer, men lyckades inte få dem med sig. De hade dock lyckats flytta motorerna ut på gården, men blev uppenbarligen störda i arbetet och flydde med bil.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Spridda skurar kring fotbollens seriestarter

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Läsartext: Fin demensvård hos Vardaga

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Över 1,5 miljoner smittade – runt 90 000 döda

Utbrottet av coronaviruset har smittat mer än 1,5 miljoner människor globalt. Runt 90 000 ha avlidit i virussjukdomen covid-19, enligt officiella källor. Men de verkliga siffrorna befaras vara än mer katastrofala..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Bilfirmor samlade in munskydd

Hundratals munskydd från olika bilfirmor och lackverkstäder har överlämnats till CSK. – Klart vi måste hjälpas åt i sådana här tider, säger Henrik Olsson på Hedins bil..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Svenska NHL-stjärnornas budskap i pandemin

Sveriges NHL-stjärnor befinner sig långt ifrån de nordamerikanska ishockeyrinkarna. Utspridda över världen har de ett tydligt budskap: Håll dig inne för att motverka spridningen av coronavirus..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Odlas mer för gröt än öl i coronatider

Efterfrågan på malt till ölbryggning har minskat under coronapandemin – vilket påverkar svenska bönder som nu är mitt uppe i vårbruket..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man hittad svårt skadad – en gripen

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Två Stockholmsderbyn nästa helg

En glad nyhet för den som saknar Stockholmsfotbollen: nästa vecka startar en försäsongsserie på damsidan med Djurgården, AIK, Hammarby och Brommapojkarna. Matcherna direktsänds av Aftonbladet..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tiktok donerar 2,5 miljarder till coronahjälp

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ny mätning – kraftig uppgång för S

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.