Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 03 April, 03:32

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 09:17

Misshandel i HolmsundHOLMSUND Tv personer misstnks fr misshandel efter att de tagit sig in i en bostad och slagit en man. HOLMSUND Tv personer misstnks fr misshandel efter att de tagit sig in i en bostad och slagit en man. Klockan 01.49? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandeli , Holmsund
Västerbottens Folkblad - 05 apr 18 kl. 21:55

Grov misshandel i Holmsund

Enligt initiala uppgifter från polisen har tre personer varit inblandad i ett bråk i en bostad i Holmsund. Vid 21:30 blev polis kallad till en adress i Holmsund. I bostaden påträffar polisen tre personer av vilka två grips misstänkta för grov misshandel och grovt olaga hot.

Västerbottens Folkblad - 14 jul 13 kl. 23:39

Misshandel i Holmsund

En man från Holmsund blev gripen, misstänkt för misshandel, på söndagskvällen. Mannen hade bråkat med en familjemedlem och därför misstänkt för misshandel. Enligt polisen fick [...

Västerbottens Folkblad - 18 apr 16 kl. 18:35

Gripen misstänkt för grov misshandel

En person har gripits misstänkt för en grov misshandel i Holmsund under måndagseftermiddagen. Klockan 17.14 larmades polisen om ett bråk i en lägenhet på Sandviksvägen i Holmsund.

Västerbottens Folkblad - 30 mar 11 kl. 22:40

Misshandel i Holmsund

En man greps vid halv niotiden på onsdagskvällen misstänkt för misshandel i Holmsund. Ett vittne ringde till polisen då det hörts bråk från en lägenhet. När patrullen kommer dit griper de en man som slagit en kvinna.

Västerbottens Folkblad - 06 sep 11 kl. 11:25

Man begärs häktad för grov misshandel

UMEÅ En 35-årig man misstänks ha slagit ner en annan man i Holmsund i helgen. Nu begärs 35-åringen häktad för grov misshandel. UMEÅ En 35-årig man misstänks ha slagit ner en annan man i Holmsund i helgen.

Västerbottens Folkblad - 02 dec 12 kl. 07:22

Misshandel i Holmsund

Polis och ambulans har larmats till Holmsund. Tidigt på söndagsmorgonen larmades polis och ambulans till Holmsund. Larmet kom efter att en kvinna ringt polisen och [...

Västerbottens Folkblad - 11 mar 11 kl. 19:51

Misshandel i Holmsund

HOLMSUND En man misshandlades i lägenhet tidigt på fredagskvällen. Mannens skador beskrivs som moderata. Polisen uppger att man vet vem gärningsmannen är.

Västerbottens Folkblad - 08 maj 11 kl. 11:49

Lägenhetsbråk i Holmsund

UMEÅ Polisen fick under natten till söndagen rycka ut för att avstyra ett lägenhetsbråk i Holmsund. Väl på plats har den misstänkte gärningsmannen redan avvikit. En anmälan om misshandel upprättades.

Västerbottens Folkblad - 20 sep 11 kl. 03:23

Misshandel i Holmsund

Vid 23:30-tiden på måndagen kontaktade personal på Statoil Holmsund polisen och berättade att en kille och en tjej hade varit inne på macken på söndagen och snattat och nu var de tillbaka. När personal konfronterade ungdomarna om detta uppstod bråk. ?

Västerbottens Folkblad - 18 jun 12 kl. 22:10

Misshandel i Holmsund

En man har blivit misshandlad av för honom två okända män vid 21-tiden ikväll på Industrigatan i Holmsund. En av männen spottade på målsägaren och [...].

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.