Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 05 April, 01:52

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 09:05

Väljarna har tappat förtroendet för Juholt
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarnahar tappat , förtroendetför , Juholt
SVT Debatt - 03 okt 13 kl. 09:20

Väljarna vacklar mer än någonsin

VALET 2014 Aldrig tidigare har andelen osäkra väljare inför riksdagsvalet varit så stor. Därför är valet långt ifrån avgjort, även om väljarna tycker att Socialdemokraterna har bäst politik i flera viktiga frågor. Det värsta som kan hända är att de osäkra väljarna inte röstar alls.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här avslöjas jobbluffen – så lurades väljarna av Socialdemokraterna

I helgen samlas Socialdemokraterna till kongress, och det stora temat är jobben. En viktig del av regeringens jobbstrategi är den så kallade 90-dagarsgarantin, som drevs igenom på S-kongressen 2013. Ungdomsförbundet SSU drev frågan och krävde att moderpartiet skulle ställa sig bakom idén.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Juholt: Därför tappar Socialdemokraterna

I dag är det Socialdemokraternas dag i Almedalen. Men statsminister Stefan Löfven kämpar i opinionen. En sammanställning av olika opinionsmätningar som publicerades i dag blev det ännu en gång tydligt att S tappat greppet om väljarna, och att Alliansen har tagit över.

Sydsvenskan - 25 jun 15 kl. 01:40

Förtroendet för Löfven rasar

Väljarna har tappat tron på statsminister Stefan Löfven. Förtroendet för S-ledaren har rasat med åtta procentenheter sedan januari — till 34 procent. Det visar en opinionsmätning som Ipsos gjort på uppdrag av Dagens Nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 15 kl. 01:40

Förtroendet för Löfven rasar

Väljarna har tappat tron på statsminister Stefan Löfven. Förtroendet för S-ledaren har rasat med åtta procentenheter sedan januari — till 34 procent. Det visar en opinionsmätning som Ipsos gjort på uppdrag av Dagens Nyheter.

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 19:11

Ta tag i rodret, Löfven. Väljarna vill se en tydlig kurs.

Statsminister Stefan Löfven (S) började torsdagen med att hålla ett litet barn i sin famn."En underbar upplevelse", sade han till TT om sitt möte med prins Alexander.Fullt så underbart blev det inte i riksdagen på eftermiddagen.

Skånskan - 21 dec 15 kl. 08:24

Förtroendet för Löfven minskar

Nyheter Förtroendet för statsminister Stefan Löfven fortsätter att minska, visar DN/Ipsos nya förtroendemätning. Enligt DN/Ipsos mätning har 30 procent av de tillfråga förtroende för Löfven, en minskning med fyra procentenheter sedan den senaste mätningen i juni. Jämfört med den mätning som gjordes i december förra året har förtroende för Stefan Löfven sjunkit från 42 procent till 30 procent.

Dagens PS - 17 okt 19 kl. 07:47

Förtroendet för Löfvens regering kört i botten

Två av tre, 62 procent, misstror regeringen, visar ny mätning. Endast en tredjedel av väljarna, 33 procent, har enligt opinionsmätningen som Sifo genomfört på uppdrag av Expressen förtroende för de styrande politikerna med statsminister Stefan Löfven (S) i spetsen och där den rödgröna regeringen har stöd av C och L. ”Det är naturligtvis ett stort problem för Socialdemokraterna och det minskar manöverutrymmet för regeringen”, säger Toivo Sjörén, opinionschef på Sifo, till tidningen.

BT - 01 jul 14 kl. 21:04

Var medlem i ND: "Väljarna förstår"

Daniel Persson, SD:s ordförande i Bollebygds kommun, har varit medlem i Nationaldemokraterna. – Jag tror väljarna förstår att vi alla är vanliga människor som gör misstag i livet. För två år sedan aviserade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson att det råder nolltolerans mot extremister och rasister i partiet.

Dagens PS - 14 aug 17 kl. 08:34

Nya siffror: Hon rasar bland väljarna

I stort sett samtliga partiledare är förlorare på sommarens regeringskris, visar opinionsmätning. I Aftonbladet/Inizios senaste opinionsmätning, som publiceras på måndagen, rasar Annie Lööf 5 procentenheter i förtroende hos väljarna. Nästan samtliga partiledare verkar ha tagit stryk efter sommarens regeringskris och misstroendevotum, visar augustisiffrorna som jämförs med månaden tidigare.

DI - 13 mar 19 kl. 09:46

Politiker ska representera väljarna, inte storföretagen

REPLIK. Vi som har fått förtroendet att representera väljarna i EU-parlamentet ska göra just det. Det får aldrig råda något tvivel om att det är väljarna man representerar, inte storföretagens intressen.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Tunisiens regering får utökad makt

▸ Tunisiens parlament har gett premiärminister Elyes Fakhfakh och hans regering stora befogenheter att styra genom dekret….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Doktor Frank Gabrin behandlade coronasmittade – dog själv av viruset

▸ Frank Gabrin kände sig lite krasslig efter att ha behandlat coronapatienter..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Busschaufför klagade över hostande resenärer – dog

▸ En bussförare i Detroit bad personer att hålla för munnen när de hostade på bussen..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Rutor krossades på polishus

▸ Flera rutor har krossats på polishuset i Broby i Östra Göinge sent på lördagskvällen Polisen åkte till platsen efter att….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Förskola i Stockholm totalförstörd i brand

▸ En förskola i södra Stockholm brinner. Räddningstjänsten fick larmet om branden vid 21-tiden och byggnaden kommer inte….

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Tre män i båtolycka – en till sjukhus

▸ Tre personer åkte på lördagskvällen ut med båt och ramlade i vattnet i en sjö utanför Flen, rapporterar P4 Sörmland..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

En gripen efter polisjakt

▸ Polisen jagade en bil i området kring Skärmarbrink och Blåsut i södra Stockholm efter att föraren kört mot rött och….

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Coronadödsfallen ökar i Turkiet

▸ Coronaviruset har krävt 501 liv i Turkiet, en ökning med 76 fall under det senaste dygnet, meddelar hälsominister….

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Motorcyklist omkom i olycka utanför Skurup

▸ En 25-årig man omkom i en motorcykelolycka på E65 utanför Skurup på lördagen, rapporterar SVT Nyheter Skåne..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Så klarar sig äldre i isoleringen

▸ Vinprovningen är inställd, teaterresorna och temaresorna likaså. Nu isoleras våra pensionärer i hem och på äldreboenden. – Men många förstår nu att det är djupt allvar, säger Christina Tallberg, PRO..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.