Nyhetskanalen > Nyheter

Saturday, 28 March, 18:05

Nyhetskanalen - 15 okt 11 kl. 09:05

Hyresreglerna ses nu överEfter att överåklagare Björn Ericson lagt ner förundersökningen mot Håkan Juholt, med motiveringen att reglerna är otydliga, ska nu riksdagen se över reglerna..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Björn Ericson, Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresreglerna, sesnu över
Supermiljöbloggen - 30 aug 15 kl. 22:07

Bah Kuhnke backar från uttalande om att minerallagen ska ses över

Oklart om minerallagen kommer att ses över eller ej. I torsdags meddelade Kultur och Demokratiminister Alice Bah Kuhnke (mp) att den kritiserade minerallagen kommer att ses över, vilket Supermiljöbloggen skrev mer om här. Beskedet kom på en samisk konferens och Bah Kuhnke sa då att "Det var viktigt för mig att kunna säga det här idag och det känns bra att ha gjort det.

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 09:30

Mätmetoder för buller ses över

Foto: Rickard Nilsson
Buller från vindkraftverk stör flera boende trots att ljudet ligger under de riktvärden som anses acceptabla. Nu ses sättet att mäta bullret över. – Vårt liv har blivit förstört på grund av ljuden, säger Urban Eriksson i Ekestad utanför Kristianstad.

YLE - 02 feb 17 kl. 07:12

Vårddirektören i Helsingfors: Om telefonproblemen inte löses snart avbryts försöket

Om problemen med att nå hälsostationerna i Tölö, Vallgård och Nordsjö per telefon inte är lösta inom en vecka kan återuppringningssystemet igen tas i bruk. Det här säger biträdande stadsdirektören med ansvar för social- och hälsovård, Pia Panhelainen. I december inleddes ett försök i hälsostationerna i Tölö, Vallgård och Nordsjö där varje klient får en egen kontaktperson som man tar kontakt med vid behov.

Kristianstadsbladet - 24 jul 13 kl. 20:27

Tv från Järfälla kan ses av 600 000


Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i.Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

BT - 24 jul 13 kl. 20:30

Tv från Järfälla kan ses av 600 000

Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i. Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Du ses som en möjlig våldtäktsman – men jag har det värre

Jag har hört flera män säga att det är jobbigt att ses som en potentiell våldtäktsman. Att det inte känns så kul att gå bakom en kvinna som ökar stegen – eftersom man själv verkligen inte har i åtanke att försöka sig på något. Och visst kan jag förstå att det kändes trist för dig, som kanske är världens snällaste man, när jag började småspringa förra veckan bara för att du ökade takten bakom mig.

Cornucopia - 12 nov 18 kl. 10:18

eSam: Utländska molntjänster ska ses som röjande av uppgifter

Myndighetssamverkande organisationen eSam varnar nu för att molntjänster i offentlig sektor juridiskt bör ses som röjande av sekretessbelagda uppgifter, om tjänsten lyder under utländsk lagstiftning. Detta samtidigt som många myndigheter och speciellt kommuner lägger ut allt mer på utländska molntjänster. I praktiken är eSams uttalande att betrakta ett förbud mot utländska molntjänster om det finns ej publika uppgifter i systemet.

Skånskan - 18 okt 19 kl. 20:00

Marknader ses över

SJÖBO Sjöbo marknad och Mikaeli marknad gick i år med ett överskott för första gången på flera år.
Kanske kommer vinsten att öka ytterligare. Avtal ska ses över samtidigt som Sjöbobor ska få komma med förslag på hur marknaderna kan bli ännu bättre.

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 17:12

Ledamöters förmåner ses över

Riksdagsledamöternas förmåner efter det att de har slutat ska ses över. Partierna enades i dag om direktiv för en sådan utredning. Det uppger Centerns gruppledare Anders W Jonsson.

Kristianstadsbladet - 17 apr 12 kl. 19:12

Kritiserad pension ses över

Den kritiserade premiepensionen i pensionssystemet ska ses över.
Det finns stora brister i den, enligt socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M). ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.