Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 10 April, 06:58

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 09:05

Lennartsson jagar SM-titlar på ÅbyKan Nahar utmana Maharajah i Svenskt Mästerskap? Kan Flea Southwind skrälla i Sto-SM? Solvallas Per Lennartsson jagar dubbla titlar på Åby. Kan Nahar utmana Maharajah i Svenskt Mästerskap? Kan Flea Southwind skrälla i Sto-SM?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
SM, Åby, Nahar, Maharajah, Svenskt Mästerskap, Flea Southwind, Sto-SM, Per Lennartsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lennartsson, jagar, SM-titlar, Åby
SVT - 09 okt 15 kl. 14:00

Enganamouit jagar dubbla titlar

Hon gjorde succé med sitt Kamerun i fotbolls-VM i somras och har tagit damallsvenskan med storm. Nu jagar Eskilstunas anfallare Gaëlle Enganamouit både skytteligatiteln - och SM-guld..

SVT - 26 aug 11 kl. 15:52

Seger jagar dubbla titlar

Att vinna två ligatitlar på två månader låter som en omöjlighet. För Caroline Seger kan det bli verklighet. Först WPS, sedan damallsvenskan - det är landslagsmittfältarens dröm..

DN - 07 aug 14 kl. 09:00

McIlroy jagar nya titlar

När den förre världsettan sliter med sin skadade rygg och svaga resultat blir den nye bara fysiskt starkare och visar superform.Tiger Woods har meddelat att han är redo för årets sista major, men hans form är oviss.Samtidigt peggar Rory McIlroy upp i PGA-mästerskapet för ett hattrick.

Barometern - 06 sep 16 kl. 11:45

Amanda Ahlström jagar två titlar i höst

Snabb, stark, inte så teknisk. Så beskriver Amanda Ahlström sig själv som fotbollsspelare. Men mål gör hon..

Expressen - 09 jun 17 kl. 16:34

Efter kokainskandalen - Hingis jagar nya titlar

Tonårsstjärnan har blivit veteran. Tjugo år efter genombrottet tävlar Martina Hingis fortsatt på tennisens största scen. Varken skadorna eller kokainskandalen stoppade henne från att återuppta sin karriär.

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 17 kl. 10:54

Rolfö jagar tyska titlar och blågul speltid

Fridolina Rolfö hoppas att en fin säsong i Bayern München ska ge mer speltid i landslaget. Efter en skadefylld vår kan 23-åringen nu slå igenom stort i Bundesliga. – Jag trivs väldigt bra i Tyskland och får en bra utveckling, säger Rolfö.

GöteborgsPosten - 01 sep 17 kl. 10:54

Rolfö jagar tyska titlar och blågul speltid

Fridolina Rolfö hoppas att en fin säsong i Bayern München ska ge mer speltid i landslaget. Efter en skadefylld vår kan 23-åringen nu slå igenom stort i Bundesliga..

YA - 01 sep 17 kl. 10:54

Rolfö jagar tyska titlar och blågul speltid

Fridolina Rolfö hoppas att en fin säsong i Bayern München ska ge mer speltid i landslaget. Efter en skadefylld vår kan 23-åringen nu slå igenom stort i Bundesliga. - Jag trivs väldigt bra i Tyskland och får en bra utveckling, säger Rolfö.

Trelleborgs Allehanda - 01 sep 17 kl. 10:54

Rolfö jagar tyska titlar och blågul speltid

Fridolina Rolfö hoppas att en fin säsong i Bayern München ska ge mer speltid i landslaget. Efter en skadefylld vår kan 23-åringen nu slå igenom stort i Bundesliga. - Jag trivs väldigt bra i Tyskland och får en bra utveckling, säger Rolfö.

Barometern - 01 sep 17 kl. 10:54

Rolfö jagar tyska titlar och blågul speltid

Fridolina Rolfö hoppas att en fin säsong i Bayern München ska ge mer speltid i landslaget. Efter en skadefylld vår kan 23-åringen nu slå igenom stort i Bundesliga. - Jag trivs väldigt bra i Tyskland och får en bra utveckling, säger Rolfö.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.