Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 03 April, 22:51

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 04:00

HUVUDLEDARE: Framgång för JuholtEn helt annan fråga är om det är en framgång för partiet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Huvudledare, Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HUVUDLEDARE, Framgångför , Juholt
Sydöstran - 28 aug 16 kl. 14:32

Censuren i Sverige drabbar Juholt

Hans tal suddas bort i media. Håkan Juholt är en pestböld för Socialdemokraterna. Detta framgår tydligt eftersom hans anföranden utrotas av den totalitära statens kända diktaturfasoner.

Barometern - 12 dec 17 kl. 13:09

Håkan Juholt planerar presidentbesök

Håkan Juholt kan kassera in sin först framgång som ambassadör på Island. Under några dagar, 17-19 januari nästa å,r kommer Islands president Guðni Jóhannesson, på officiellt statsbesök till Sverige..

Dalarnas tidningar - 29 dec 15 kl. 06:16

RUNNBERG: S koncept "Framtidspartiet" blev bara en framgång bland sistagångsväljarna

Det var Håkan Juholt som drog i gång jobbet när han var partiledare. S behövde bli ett parti som uppfattades stå för något nytt och fräscht - ett parti med en vision..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Löfven; "Riksdagens matsal ska bli Sveriges bästa arbetarfik"

Socialdemokraternas nye partiledare Stefan Löfvén har ingen riksdagsplats och kan därför inte delta i partiledardebatter. Det har dock inte begränsat hans ambitioner att förändra svensk politik då han redan under sin första vecka som partiledare begärt förändring.

Löfven själv menar att Socialdemokraterna distanserat sig från sina väljare och att det nu är dags för förändring för att locka tillbaka väljare, en förändring som hans företrädare Håkan Juholt inte klarade av att genomföra;
- Svensk politik har präglats av ett snobberi och ett förakt mot de svaga de senaste sex åren med de borgerliga vid makten.

YA - 13 okt 14 kl. 04:00

Familjen är värst

Foto: ANDERS WIKLUND / TT
En ny bok om Juholts tid som partiledare avslöjar inte bara de interna stridigheterna utan även krisen inom S.
”Problemet är att du inte hade en kompass som du följde.” Dessa hårda ord fick den förre S-ledaren Håkan Juholt ta emot under ett möte med partiets verkställande utskott i oktober 2011.

Skånskan - 27 mar 16 kl. 14:00

Arbetarrörelsens själ

Opinion Två före detta partiledare har gått ut med att de är bekymrade över svensk politiks nya inriktning. Den ene, Fredrik Reinfeldt, har som statsminister varit mer framgångsrik än den andre, Håkan Juholt, som fick gå i förtid. Åsikten att de politiska rörelser som de vigt sitt liv åt har förlorat sin själ förenar dem.

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 11 kl. 12:51

Dagens ledarsida

Lota Hördin är på plats på S-kongressen i Stockholm, skriver ledare och bloggar.  I dagens huvudledare skriver hon bland annat att Håkan Juholt har ett bättre utgångsläge än vad Mona Sahlin hade när hon valdes..

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 11 kl. 06:51

Torsdagens ledarsidor

Reinfeldt och Juholt leder partier som är nästan lika stora och de reser båda runt i landet och träffar folk, besöker skolor och arbetsplatser och träffar såväl arbetslösa som de som har svårt att få tiden att räcka till, skriver Ingrid Runsten i sin huvudledare om onsdagens partiledardebatt  som fördes i tuff....

BT - 14 sep 12 kl. 00:30

Två år, tre partiledare ? en enda röd röra

Knappt hade valresultatet blivit känt förrän knivarna började slipas i Brantings och Palmes parti. Två år senare har det röda blodet inte slutat flyta. Eländet började dock inte med att Socialdemokraterna under Mona Sahlins ledning gjorde sitt sämsta val någonsin.

BT - 14 sep 12 kl. 00:30

Del 4/4 Två år, tre partiledare ? en enda röd röra

Knappt hade valresultatet blivit känt förrän knivarna började slipas i Brantings och Palmes parti. Två år senare har det röda blodet inte slutat flyta. Eländet började dock inte med att Socialdemokraterna under Mona Sahlins ledning gjorde sitt sämsta val någonsin.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jobbstatistik sänkte Wall Street

Ledande index på de amerikanska börserna backade på handelsveckans sista dag, påverkade av dystra sysselsättningssiffror från arbetsmarknadsdepartement. Därmed bröts en nästan tio är lång svit med positiv jobbstatistik. Drygt 700 000 jobb försvann under.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Män släppta för mord på Pearl åter gripna

Fyra män som var dömda för mordet på den amerikanske journalisten Daniel Pearl 2002, men som skulle ha blivit frisläppta efter en dom i en regional domstol i Pakistan, ska åter gripas. Pakistanska myndigheter beordrade att de fyra männen skulle gripas i.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Filmentusiaster såg drive-in-film i Göteborg

Det är inget problem att gå på bio om biografen är utomhus och sittplatsen är i din bil. Därför samlades ett antal filmentusiaster vid den nystartade drive-in-biografen på Bananpiren i Göteborg på fredagskvällen för att se filmen "Peanut butter falcon"..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

WHO: Möjligt att corona kan vara luftburet

Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luftburet, uppger WHO vid en presskonferens på fredagen. Det skulle i så fall innebära att mindre droppkärnor kan spridas med luften och inandas. Det är dock inte vetenskapligt fastställt att corona.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

20 nya IVA-platser om dagen i Stockholm

Behovet av intensivvård för covidpatienter ökar i mycket hög fart i Stockholm – men än så länge ökar antalet vårdplatser i lika hög takt, enligt regionens hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. – Vi ligger fortfarande steget före, men utvecklingen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flygbolag i kris: Återbetalningar till kunder dröjer

Flygbolagen hävdar att såväl resenärer som resebyråer ska få pengarna tillbaka för inställda resor – i sinom tid. Men researrangörsbranschen, som hamnar i kläm mellan flygbolag och kunder, ber om ytterligare hjälp från regeringen. – VI utesluter inte fl.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nya ”Indiana Jones” med flera skjuts upp

Den kommande, femte och än så länge obetitlade, "Indiana Jones"-filmen skjuts upp till 2022, meddelar Disney. Filmen har haft en lång och brokig väg till vita duken. Det senaste budet var att den skulle ha premiär nästa år, men så blir inte fallet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Närmare 15 000 döda i Italien

Minst 766 personer har avlidit i sviterna av covid-19 i Italien det senaste dygnet. Sammanlagt 14 681 dödsfall har därmed konstaterats sedan viruspandemin nådde landet, uppger institutet för civilskydd. Över 4 000 människor intensivvårdas.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter slagsmål i Södertälje

En person fick föras till sjukhus efter ett slagsmål utanför en restaurang i Södertäljestadsdelen Saltskog på fredagskvällen. Den skadade ska ha blivit slagen med ett tillhygge under bråket. – När vi kom till platsen var personen vid medvetande och gick.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Coronadöda tros vara fler än rapporterat

Nederländska statistiker befarar att dödstalet i covid-19 är betydligt högre än vad som hittills rapporterats. Invånarna säger sig följa regler och rekommendationer – trots att få tror att de kommer att smittas. Inom EU har bara Italien, Spanien och Fra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.