BT > Utrikes

Wednesday, 01 April, 03:38

BT - 15 okt 11 kl. 08:52

Köpenhamn i enad front mot regnetEfter en blöt sommar skapar 17 kommuner i Storköpenhamn ett bättre regnsamarbete, skriver Berlingske.
Beredskapen ska förbättras, och fler avrinningssystem till Öresund byggas. Vattenmassor som Emdrup Sø och Harrestrup Å ska "renoveras" för att bättre hjälpa till med att leda undan regnvatten.
- Jag vågar inte säga vad det kostar, men jag kan nämna priset för att inte göra något: Bara skyfallen denna sommar kostade 1-2 miljarder kronor, säger överborgmästare Frank Jensen.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Storköpenhamn, Berlingske, Öresund, Emdrup Sø, Harrestrup, Frank Jensen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpenhamni , enad, frontmot , regnet
YLE - 22 aug 17 kl. 17:03

Inga löften om pengar för vägar och järnväg i Västnyland – men nog uppmuntran att jobba vidare i enad front

Elektrifieringen av Hangö-Hyvingebanan och en förbättring av landsvägarna genom Västnyland stod än en gång på agendan när Västra Nylands handelskammare ordnade seminarium för statliga vägmyndigheter. Inga löften om pengar gavs ändå på seminariet på tisdagen (22.8) i Hangö, men nog en uppmuntrande klapp på axeln om att fortsätta lobba.

Kristianstadsbladet - 03 sep 11 kl. 17:01

Splittrat EU vill visa enad front

Frågan om att erkänna Palestina som stat splittrar EU-länderna.
I två dagar har EU:s utrikesministrar mötts för informella samtal i Sopot vid den polska Östersjökusten. Den knivigaste frågan har varit hur EU ska hantera olika scenarier som kan uppstå när FN:s generalförsamling möts senare i september.

Nyhetskanalen - 02 okt 11 kl. 14:29

Syrisk opposition bildar enad front

Syriska oppositionsgrupper, som under helgen mötts i Turkiet, har bildat en enad front där alla organisationer som motsätter sig president Bashar al-Assads styre ingår, meddelade de i ett uttalande.
.

Expressen - 18 okt 13 kl. 13:24

Alliansen vill visa upp en enad front

Alliansen vill visa upp en enad front mot en splittrad opposition. Därför kommer Annie Lööf, Göran Hägglund och Jan Björklund besöka M-stämman i Norrköping i dag, kan Expressen avslöja. I ett panelsamtal på scenen ska de berätta om vägen mot valet..

Expressen - 13 mar 14 kl. 05:48

Kristaktiken: Måste visa upp en enad front

De behöver visa upp en enad front inför supervalåret. Nu väljer alliansens fyra partiledare att framträda tillsammans i Expressens politikmagasin "Bar & Politik". - Det är viktigt för dem med ett gemensamt koncept nu när två partier hänger på gärdsgården, säger statsvetare Marie Demker..

SvD - 03 jun 14 kl. 23:52

Alliansen visar upp enad front

Under onsdagen möts allianspartierna för att visa upp en enad front inför sin tredje gemensamma valrörelse. Men uppförsbacken är tuff, konstaterar Centerns partisekreterare Michael Arthursson..

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 15 kl. 15:11

Enad front för att rädda skolan

I går träffade Barn- och utbildningsförvaltning kommunstyrelsen, KS för att berätta vilka problem de står inför. Olika åsikter har präglat debatten kring skolan, men nu har man inom BUN visat upp en enad front för KS och förklarat allvaret..

DI - 28 jan 17 kl. 21:06

Hollande manar till "enad front" mot Trump

Den nya amerikanska regeringen underblåser extremism och populism. Europas länder borde därför uppvisa en "enad front" och vara "orubbliga" gentemot president Donald Trump, manar Frankrikes president..

DN - 31 jan 17 kl. 23:49

Lina Lund: Angela Merkel och Stefan Löfven visade upp en enad front

Angela Merkel och Stefan Löfven visade upp en enad front under förbundskanslerns besök i Stockholm på tisdagen. På agendan stod frågor om migration och om EU:s framtid. Men i korridorerna var det stora samtalsämnet inte de tysk-svenska förbindelserna – utan den tyska förbundskanslerns relation med Donald Trump..

SR - 16 dec 17 kl. 15:43

CSU försöker visa enad front efter djupa splittringen

I Nürnberg har de bayerska kristdemokraterna avslutat sin partikongress. Efter bittra interna maktstrider och djup splittring efter det dåliga valresultatet i förbundsdagsvalet, handlade allt om att visa en enad front, för det kommande delstatsvalet och förestående regeringsförhandlingar med socialdemokraterna..

Kristianstadsbladet - 11 jan 18 kl. 07:28

EU och Iran i enad front för kärnavtal

EU och Frankrikes, Storbritanniens och Tysklands utrikesministrar väntas vid ett möte i dag visa en enad front med Iran för att försvara kärnenergiavtalet, som USA:s president Donald Trump hotar att riva upp.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.