Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 17:20

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 04:00

Fyra hastigheter i samma rondell bäddar för olyckorFilmarkeringar förvirrar och orsakar olyckor. Trädplanteringar skymmer förbuds- och orienteringsskyltar. Och i en och samma rondell gäller fyra olika hastigheter. Trafikskolorna i Helsingborg riktar skarp kritik mot kommunens trafikskyltning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, hastigheteri samma , rondell, bäddarför , olyckor
Expressen - 07 apr 18 kl. 16:25

Fyra heta minuter räddar Halmstad

Fyra heta minuter räddar Halmstads BK:s premiär i superettan.Degerfors äger bollinnehavet men HBK lämnar Stora Valla med tre poäng efter 1-2.– Vi tänker definitivt vara med och slåss i toppen, säger anfallaren Johan Oremo till HBK:s hemsida..

Skånskan - 15 mar 16 kl. 14:00

Trafikpoliserna räddar liv

Opinion Om man vill kan man se det som ett tecken på en ökad laglydnad hos svenska folket. På fem år har antalet ordningsböter för fortkörning minskat med ungefär 25 procent, enligt en sammanställning i Dagens Nyheter.
Den som rör sig på de svenska vägarna kan dock vara skeptisk.

YLE - 17 sep 14 kl. 13:02

Sjöbevakarna räddar folk ur dimman

Dimman har sysselsatt sjöbevakarna vid Karlebys och Vallgrunds sjöbevakningsstationer de senaste veckorna. Flertalet båtar som kört vilse har plockats upp och förra helgen inträffade en allvarlig olycka där två båtar kolliderade. Sjöbevakningen oroar sig för att många båtförare förlitar sig helt på mobiltelefonens kartapplikation.

YA - 28 okt 19 kl. 12:07

Sänkta hastigheter – då blir 11:an 80-väg

På måndag sänks hastigheten på 111 mil väg i landet. En av sträckorna som berörs är väg 11 från Anklam till Simrishamn. Maxhastigheten blir 80.

YLE - 03 aug 17 kl. 09:21

På TV i kväll: Fyra skall bli två – skrällfinal eller favoriter som håller?

Håller flytet i sig för Holland och Österrike eller visar de erfarna mästerskapsnationerna England och Danmark var skåpet skall stå? Torsdagskvällen innebär semifinaler vid EM i fotboll på Yles kanaler. Det blir underhållande fotboll för hela slanten på torsdagskvällen när fyra lag skall bli två i EM-semifinalerna i Holland.

VBL - 04 maj 13 kl. 18:01

Katarina Skräddar regionmästare i terränglöpning

FRIIDROTT. Länkens Katarina Skräddar avgjorde damernas fyra kilometerslopp på upploppet när regionmästerskapet i terränglöpning avgjordes i Kausty på lördagen. Bäst av ÖID-herrarna var Mikkel Knif, Falken, på nionde plats..

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 14:42

Iskyla bäddar för överraskning

Det är iskallt i Dalälven, bara 13 grader.Det bäddar för överraskningar i lördagens klassiska Vansbrosimning, som är halverad till 1 500 meter.
- Vi får räkna med att det kan bli en outsider som vinner.

Kristianstadsbladet - 04 jul 14 kl. 14:42

Iskyla bäddar för överraskning

Det är iskallt i Dalälven, bara 13 grader.Det bäddar för överraskningar i lördagens klassiska Vansbrosimning, som är halverad till 1 500 meter.
- Vi får räkna med att det kan bli en outsider som vinner.

BT - 27 nov 14 kl. 21:15

Svenskt ultraljud räddar liv

En digital tjänst för ultraljudsbilder, där bilder och filmer på fostret kan skickas direkt till mobilen, var ursprungligen en svensk idé. Enligt företaget som har utvecklat tekniken används tjänsten i flera internationella projekt - och räddar liv. I Marocko har vårdpersonal i avlägsna byar utbildats för att utföra ultraljud.

Nyan - 19 feb 15 kl. 15:11

Spelarna räddar IFK:s träningsläger – med golf

FOTBOLL. Ett pressat ekonomiskt läge gör att IFK Mariehamns ledning avstår från att finansiera det årliga Turkietlägret i mars. Då räddar spelarna själva resan – genom att ordna en företagstävling i golf.

Dagens PS - 09 maj 17 kl. 11:03

Expert: Byggtakten bäddar för bostadskrasch

Som DagensPS berättade i går, måndag, att bostadsbyggandet i Sverige ökar men att tre av fyra kommuner trots det räknar med ett underskott på bostäder på tre år sikt, enligt Boverkets rapport. Bostadsbyggandet löser heller inte bostadsbristen, slår sakkunniga på området fast, och syftar på att vissa samhällsgrupper fortsätter vara utestängda på bostadsmarknaden samtidigt som riskerna för en bubbla ökar. ”Alla fastighetskrascher föregås av ett antal år med rejäla bostadsinvesteringar.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Försörjning av sjukvårdsmaterial ”svag länk”

Lagerhållningen av sjukvårdsmaterial måste förbättras på alla nivåer för att samhället bättre ska klara svåra krissituationer och krig, säger regeringens särskilda utredare Åsa Kullgren. – Coronakrisen har med tydlighet bekräftat bilden av nuvarande för.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Sångare i Ingmar Nordströms död

Janne Landegren, som tidigare varit sångare, basist och gitarrist i dansbandet Ingmar Nordströms, har avlidit. Han spelade först i bandet Telstars innan han värvades till Ingmar Nordströms 1979. Janne Landegren tävlade även som soloartist i Melodifestiv.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

350 000 strandsatta EU-medborgare hemflugna

EU har hjälpt medlemsstater och vissa grannländer att få hem strandade passagerare vars flyg ställts in på grund av coronaviruset. Omkring 350 000 EU-medborgare som varit fast utomlands har kunnat flygas hem, enligt en EU-tjänsteman. Men fortfarande upp.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SPF Seniorerna södra Bjäre tar emot samtal från oroliga och ensamma

SPF Seniorerna södra Bjäre har fått ett bidrag från Socialstyrelsen för att kunna stötta ensamma..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Här är Höganässeniorerna som utmanar med styrka

På Crossfit Höganäs tränar flera runt 80-strecket..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kvinnlig gangster i rövarkapitalismens Kina

Michael Tapper ser Jia Zhang-kes ”Ash is the purest white”,.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Anna Greta Wide får digital utställning

En digital utställning om den i dag närmast bortglömda poeten Anna Greta Wide inviger Diktens museum. Det är en ny satsning av Litteraturbanken, som ska göra samlingarna mer tillgängliga. 2018 fick den ideella föreningen ta del av Wides efterlämnade pap.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Oljepriset rusar efter Trumps besked

Oljepriset samt handeln på Wall Street stiger efter att USA:s president Donald Trump uppger att han förväntar sig en kraftigt minskad oljeproduktion från Ryssland och Saudiarabien. På Twitter skriver Trump att han talat med såväl Ryssland som Saudiarabi.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Mindre kontantvana ger fler falska sedlar

Antalet upptäckta förfalskade 500-kronorssedlar har ökat markant i Stockholmstrakten under årets första månader. Under samma period i fjol hade bedrägerisektionen 50 ärenden jämfört med 245 ärenden under första kvartalet i år. "Kontanthanteringen minska.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Missnöje i Region Skåne över för få statliga miljoner – här är listan på alla kostnadsökningar

"Det behövs ett väsentligt högre stöd", säger Carl Johan Sonesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.