Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 30 March, 07:08

Nya Wermlands Tidningen - 15 okt 11 kl. 07:30

Regeringens politik hotar Karlstads universitetDen s kallade satsningen p humaniora och samhllsvetenskap som finansieras genom att regeringen tar tillbaka medel fr inaktiva studenter resulterar exempelvis i en frlustaffr fr flera viktiga hgskolor, dribland Karlstads universitet, skriver sa Romson och Stina Bergstrm..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, politik, hotar, Karlstads, universitet
ÖstersundsPosten - 02 mar 16 kl. 09:05

DEBATT: M: Regeringens politik hotar jobben i länet

Regeringens politik slår hårt mot Jämtland och Östersund. I Jämtlands län riskerar närmare 200 personer arbetslöshet på grund av regeringens politik..

Dagens PS - 28 feb 17 kl. 08:03

Hans politik hotar svenska börsbolag

Natten till onsdag väntas USA:s nye president Donald Trump – kanske, det är inte säkert – presentera detaljer om sin ekonomiska politik i kongressen och ekonomer varnar för riskerna med ett handelskrig, skriver SvD, som kikat på vad Trumps motstånd till frihandel kan komma att kosta svenska storbolag. Enligt tidningen kan svenska börsaffärer för 340 miljarder kronor äventyras. En diplomatkälla i Washington säger till SvD Näringsliv att Trump ”pratat mycket” men vad som sedan blir kvar av hans prat återstår att se, ”det vet ingen ännu”.

YLE - 28 jan 17 kl. 19:40

De gröna blickar mot kommunalvalet: "Det blir en folkomröstning om regeringens politik"

De gröna har som mål att utmana regeringens åtstramningspolitik i det kommande kommunalvalet. Enligt partiordförande Ville Niinistö kan kommunerna motsätta sig regeringens sparpolitik genom större satsningar på utbildning och omsorg. - Goda beslut ger en signal om att man värnar om allas människovärde.

Cornucopia - 26 okt 16 kl. 15:07

Fyra miljöpartister har hoppat av regeringens politik - dags för nyval?

Fyra miljöpartister har hoppat av från partiets linje och driver egen politik i riksdagen. Därmed saknar rimligtvis regeringen nödvändigt parlamentariskt stöd och bör avgå. De fyra avhopparna har nog inte förstått att 93% av väljarna inte röstade på Miljöpartiet utan tror att partiet med 6.

Regeringen - 13 jan 11 kl. 15:28

Regeringens politik för en livskraftig vargstam

På lördag den 15 januari inleds årets licensjakt på varg som Naturvårdsverket beslutade om i december 2010. Jakten är en del av den rovdjurspolitik som riksdagen beslutade om 2009.- Jakten har betydelse för acceptansen både för varg i vargtäta områden och för åtgärder som minskar inaveln i vargstammen, säger miljöminister Andreas Carlgren.

YLE - 14 sep 17 kl. 06:15

Sipilä medger att regeringens politik drabbat låginkomsttagarna hårdast

Statsminister Juha Sipilä medger att regeringens politik har slagit hårdare mot låginkomsttagare än mot dem med stora inkomster, och på så vis vidgat klyftan mellan klasserna. Sipilä beskrev utvecklingen som beklaglig i onsdagens A-studio. Enligt Sipilä har regeringen fattat många svåra beslut i deras försök att få den offentliga ekonomin i balans.

Nyhetskanalen - 16 maj 11 kl. 11:10

Regeringens politik hotar överskottsmål

Finanspolitiska rådet varnar för att regeringen är på väg att bränna statens pengar för snabbt. Om regeringen vill fortsätta på skattesänkarspåret måste utgifterna hållas igen, enligt rådet som inte vill ta ställning till hur statens pengar ska användas.

.

SR - 16 maj 11 kl. 11:38

"Regeringens politik hotar överskottsmål"

Finanspolitiska rådet varnar för att regeringen är på väg att bränna statens pengar för snabbt. Om regeringen vill fortsätta på skattesänkarspåret måste utgifterna hållas igen, enligt rådet som inte vill ta ställning till hur statens pengar ska användas..

Expressen - 26 jan 15 kl. 02:54

"Regeringens politik hotar svensk film"

I kväll är det gala, svensk film skall hyllas och guldbaggar ska delas ut. 2014 var ett bra filmår för svensk film med internationella framgångar. I december misslyckades regeringen med att få stöd få för sin budget i Sveriges riksdag..

Expressen - 21 feb 16 kl. 09:57

Regeringens politik står på egna ben

Det är lika felaktigt att länka regeringens erkännande av Palestina till kandidaturen till FN:s säkerhetsråd som det är att koppla slutsatserna kring Västsahara till densamma. Regeringens politik i båda dessa frågor står på egna ben, skriver kabinettssekreterare Annika Söder..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 10 minuter sedan

Man i Oslo bröt karantän tre gånger

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

En anhållen efter inbrott vid telemast

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Det onödiga kan också ha ett värde

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Coronakrisen visar hur lite MP är värt

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Han är mäktigaste mannen i värmländska välfärden

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Brittiskor glada över att vara fast i Karlstad

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Marita Tauni får inte nog av ull

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Födelsedag 30 mars

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

President Trump är ingen landsfader

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Varje sekund räknas om jobben ska räddas!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.