Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 08 April, 14:03

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lager med traktorer brinner
Sedan ettiden natten mot lördag brinner ett stort lager norr om Kungsbacka, uppger SR Göteborg. I lagret finns ett antal traktorer.Räddningstjänsten uppger att branden är så omfattande, att man måste låga byggnaden brinna ned. Någon risk för spridning till andra byggnader föreligger enligt uppgift inte.Ännu vet man inte vad som startade branden..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kungsbacka, SR Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagermed , traktorer, brinner
YA - 02 apr 14 kl. 06:30

Ojämn kamp mot trimmade A-traktorer

Foto: Moa Dahlin
I Tomelilla finns flest A-traktorer i Sverige i förhållande till folkmängden. Kommunen och polisen får in klagomål varje vecka om A-traktorförare som är högljudda. Ystads Allehanda följde med trafikpoliserna Claes Erlandsson och Kjell Blixt en kväll på byn.

Alingsås tidning - 26 aug 17 kl. 05:30

Nu ska alla A-traktorer besiktigas

Snart blir det obligatoriskt med besiktning av A-traktorer. Polisen välkomnar den nya lagen och tror att den kan minska antalet trimmade A-traktorer på våra vägar.
– I stort sett alla är trimmade idag, menar polisassistent Michael Ingvarsson.

BT - 26 nov 14 kl. 06:11

Traktorer för miljoner borta

Natten till fredag stals två traktorer från GJ-maskin i Ulricehamn. I går morse upptäcktes att två traktorer var borta hos Gunnars maskiner i Åsarp. Det var i går morse som Anton Johansson, säljare på Gunnars maskiner i Åsarp, gick sin vanliga runda runt företaget och upptäckte att någon klippt hål i stängslet samt att två traktorer som brukar stå på gårdsplanen var borta.

YLE - 24 jun 15 kl. 20:41

Över 30 traktorer hjälpte till på Söderfjärden

Laestadianerna fick kalla in extra traktorer som draghjälp för husvagnar till sommarmötet på Söderfjärden. Regnet gjorde åkern hal och svårframkomlig med tung last. - Det är ingen panik men mycket jobb, sade Heikki Hurtig, som redan vid 16-tiden på eftermiddagen fick det första samtalet om att traktorhjälp behövs på fältet.

YLE - 27 mar 17 kl. 04:37

Avfallsstation brinner i Vanda - tjugotal enheter på plats

Det brinner i Rosendal i Vanda. Enligt polisen är det en afvallsstation som brinner. Den brinnande hallen är främst ett lager för papper, trä och plast.

YLE - 27 jul 17 kl. 12:45

Stor lagerbyggnad brinner i Reso - ingen skadades

En 500 kvadratmeter stor lagerbyggnad brinner för tillfället i Reso på Vanha Nuorikkalantie. Räddningsverket larmades på plats lite efter klockan 13 på eftermiddagen. Flera enheter från räddningsverket är på plats för att släcka branden.

Kristianstadsbladet - 31 aug 13 kl. 14:46

Traktorer för en knapp miljon stals

Tre traktorer till ett värde av 850 000 kronor försvann från Agroma i Rinkaby. Det var när en inventering gjordes i fredags morse som stölden upptäcktes.
Tre traktorer med modellnamnen New Holland och Case, som stod mot vägen, hade försvunnit.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 10:30

Rekordmånga traktorer i paraden

TOMELILLA Ett 70-tal traktorer stod utanför Bollerups lantbruksgymnasium timmarna före paraden i Tomelilla.
– Det är rekordmånga som deltar i år, i fjol var det 68 traktorer, sa eleverna Elias Ingemansson och Fredrik Sjöstrand som arrangerar traktorveckan.Det rådde en viss uppsluppen stämning bland eleverna på Bollerups lantbruksgymnasium timmarna före traktorveckans start som skulle inledas med en tur i tätorten kl 19 med Fredrik Sjöstrand i täten och Elias Ingemansson längst bak.

Skånskan - 12 maj 17 kl. 06:00

Ett bränneri fullt av traktorer

ERWP.fif(0)HARLÖSA
Bränneriet nyöppnar på lördag med nostalgimuseum, café och Skånska visor live på scen. Samboparet Sven Malmborg och Gunvor Friberg står för både upprustning och kalas.

Expressen - 25 aug 14 kl. 12:59

Brand i Ica Maxis lager – hela butiken utrymd

Ica Maxi i Västra hamnen i Malmö brinner. Enligt personer på plats ska det ha fattat eld i butikens lager. Butiken är utrymd..

Expressen - 19 jun 17 kl. 14:41

Brand i lager – kraftig rökutveckling

En brand har utbrutit i ett lager i Barkarby norr om Stockholm.I lagret förvaras batterier, och det är kraftig rökutveckling på platsen.– Det brinner mycket, säger Anette Bäcklin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.