Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 08 April, 07:23

Nya Wermlands Tidningen - 15 okt 11 kl. 07:30

Nya jobb i The Paper ProvinceföretagenDe kommande tre åren kommer medlemsföretagen i The Paper Province, massa- och pappersbruken samt konsultföretagen i Värmland, att anställa 400 personer, främst ingenjörer. ? Det handlar om ingenjörer av alla de slag inom laboratorium, automation, projekt, byggnads, provnings- och elkraft, säger Marianne Andersson, ansvarig för kompetensförsörjningsfrågor i The Paper Province..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
The Paper Provinceföretagen, The Paper Province, Värmland, Marianne Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya jobbi , The, Paper, Provinceföretagen
SVT Debatt - 28 okt 13 kl. 14:11

Slopat sjuklöneansvar skapar nya jobb i småföretagen

SJUKLÖNEANSVARET I Sverige finns det omkring 1,1 miljoner företag med färre än tio anställda. För dessa företag är sjuklöneansvaret det största hindret för att nyanställa. Det visar en ny undersökning gjord av Småföretagarnas Riksförbund.

Kristianstadsbladet - 02 okt 18 kl. 18:41

”Kommunen gör ett fantastiskt jobb för företagen”

Vd Stefan Björk på Rosenqvists är inte förvånad över att kommunen klättrar i rankningen. ”Kommunens näringslivsutvecklare gör att fantastiskt jobb för att visa upp företagen”, säger han. Men han önskar att fiberutbyggnaden på landsbygden hade gått fortare..

Kristianstadsbladet - 12 apr 19 kl. 09:39

Flest nya jobb i småföretagen – jättarna drar ner

Små och medelstora företag driver på jobbtillväxten i nordöstra Skåne. I dessa har 1558 nya jobb skapats under de senaste fem åren, medan antalet tjänster i stora företag har minskat. .

Dagens PS - 08 okt 19 kl. 10:00

Gasellföretagen har skapat 296.000 jobb

Det skriver Di apropå tidningens tillväxttävling, som i år firar 20 år. Under 20-årsepoken har Gasellföretagen tillsammans alltså skapat nästan 300.000 arbetstillfällen i landet, vilket enligt artikeln motsvarar 40 procent av de nya jobben i privat sektor.

Dagens PS - 25 jun 19 kl. 07:44

Storföretagen slår larm: Kronraset skadar oss

Det här uppger nästan hälften av de svenska storföretagen i en ny rapport. Swedbank står bakom den nya rapporten där storföretagen uppger att kronförsvagningen slår mot deras vinster, skriver SvD Näringsliv. Under de senaste sju åren uppges den svenska valutan ha tappat runt 30 procent av sitt värde och bara vart femte bolag anser att kronan har positiv inverkan på deras lönsamhet.

ÖstersundsPosten - 13 aug 14 kl. 10:14

Företagen tjänar på MP:s politik

De senaste 20 åren har 4 av 5 jobb skapats i företag med färre än 50 anställda. Det är 10 gånger så många nya jobb som i storföretagen..

Barometern - 09 sep 14 kl. 10:23

400 nya jobb i Mörbylånga

"Vi vill satsa på lokal biogasproduktion och förnyelsebar energi samt utveckla och marknadsföra lokal matproduktion och vårt viktiga lantbruk." Mer skattepengar till vår gemensamma välfärd. Endast så kan Mörbylånga kommun förbli en bra plats att bo och leva på.

Dagens PS - 13 mar 18 kl. 07:14

Teknikföretagen växer så det sprakar

Orderingången bland teknikföretagen fortsätter att växa. Det visar Teknikföretagens 25-årsjubilerande konjunkturbarometer för årets första kvartal. Ordertillväxten är särskilt positiv på export.

Dagens PS - 02 sep 19 kl. 09:58

Stockholmsföretagen: ”Läget sämre än normalt”

Företagen i huvudstaden bedömer att konjunkturen går mot mörkare tider, visar siffror. I Stockholmsbarometern från Stockholms handelskammare, som du kan ladda ner här, framgår det att konjunkturläget försvagades under årets andra kvartal efter att det återhämtat sig under första kvartalet. Den så kallade konfidensindikatorn i näringslivet minskade med nästan 4 enheter till 95,7, visar rapporten där det heter att ”företagen anser att konjunkturen är svagare än den historiska normalnivån”.

IDG - 11 feb 15 kl. 09:29

Vilka har bytt jobb under veckan som gått?


Det är återigen dags att presentera veckans personer på nytt jobb. Ett av företagen som anställer nytt är MUM Consulting. Men hetast av alla är Enfo Zystems som tar in hela åtta nya anställda..

Nya Wermlands Tidningen - 11 aug 16 kl. 12:37

Karin hjälper folk till jobb

Karin Andersson Consulting AB rankas just nu som bäst i Sverige på att hjälpa arbetslösa tillbaka till jobb bland omställningsföretagen på Trygghetsfondens hemsida..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Insändare: "Största förtroendet för Anders Tegnell"

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Christina från Hammarö lever på kärlek

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Bostadsmarknaden bromsar in

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Weimers: Svaghet med att arbeta på distans

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Mer stöd till företagen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Börjar sälja de nya arenornas namn i höst

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Henrik Åslund gör en egen satsning

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Toppklass på sporten under långfredagen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.