Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 01:22

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 07:00

SSU emot mediedrevUME ? Ett mediedrev som har dmt Hkan Juholt p frhand. Det sger Bjrn Wiechel, ordfrande fr SSU i Vsterbotten. UME ? Ett mediedrev som har dmt Hkan Juholt p frhand.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSU, emot, mediedrev
Politikerbloggen - 15 jan 13 kl. 18:58

SSU drar för snabba och enkla slutsatser


REPLIK. SSU drar för snabba och enkla slutsatser när man hävdar att borgerliga bara vill tjäna pengar genom krigsmaterielexport. Vi ser det som ansvarsfullt att den materiel som gemensamt köpts in för skattebetalarna pengar också kan ge något i gengäld.

SvD - 24 feb 17 kl. 08:00

SSU-kravet: Tvinga alla skolor att ta emot nyanlända

SSU vill att det ska vara obligatoriskt för alla fristående och kommunala skolor att ta emot nyanlända elever. – Endast på det sättet kan vi se till att få blandad elevsammansättning och också ta ansvar för integrationen, säger SSU-ledaren Philip Botström till SvD..

Västerbottens Folkblad - 25 jul 11 kl. 00:44

SSU: ?Det kunde lika gärna hänt i Sverige?

UMEÅ Sorg, rädsla, bestörtning. SSU:are i Umeå tar emot nyheterna från Norge med starka känslor. SOLIDARITET.

SVT - 24 maj 11 kl. 11:02

SSU: "Tvinga skolor ta emot partier"

Många skolor i landet tillåter inte dom politiska ungdomsförbunden att komma in och informera. Nu vill Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU ha en lagstiftning som tvingar skolorna att ta emot förbunden..

DI - 29 jul 14 kl. 13:16

SSU till tårtattack mot alliansen

Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU nappade på alliansens tårt-film, och kontrar med en egen version. För den får de ta emot ordentlig kritik av de politiska motståndarna i CUF. "Jag tycker att SSU, rent utsagt, är larviga som gör den här filmen", säger CUF:s ordförande Hanna Wagenius..

Supermiljöbloggen - 30 maj 15 kl. 17:20

Både SSU och Grön ungdom vill att Vattenfall avvecklar sin brunkolsverksamhet

Regeringspartierna på kollissinskurs med ungdomsförbunden. Nu i helgen håller socialdemokraterna sin kongress i Västerås och på plats har det förekommit protester från Greenpeace med anledning av regeringens styrning av Vattenfall. Som Supermiljöbloggen skrivit om tidigare förklarade nyligen Vattenfalls vd i Ekots lördagsintervju att regeringen stödjer en försäljning av Vattenfalls brunkolsverksamhet i Tyskland.

Expressen - 08 maj 19 kl. 08:21

SSU:s ursäkt – efter den omdiskuterade ramsan

SSU har varit i blåsväder efter att ha ropat ”Krossa sionismen” i förstamajtåget i Malmö. Under tisdagen krävde Ebba Busch Thor, partiledare för KD, i Kvällsposten att Stefan Löfven tar ansvar för situationen och ungdomspartiets agerande.Nu går SSU Skånes ordförande Electra Ververidis ut med en offentlig ursäkt.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 11:05

SSU central hotar att strypa finanisering till Skånedistriktet

Skåne Efter de senaste dagarnas turbulens inom SSU Skåne tillsätter riksorganisationen en granskningsfunktion med syfte att säkerställa att alla förtroendevalda lever upp till SSU:s värderingar.
Om inte hotar man från central håll att strypa finansieringen till Skåne-avdelningen. – Förbundet kommer med kraft göra allt för att det inte ska finnas något som helst tvivel om att alla våra företrädare runt om i landet står upp för våra värderingar både i ord och handling, därför tillsätter vi nu en granskningsfunktion för att säkerställa det, säger Andrea Törnestam, förbundssekreterare SSU i ett pressmeddelande.

BT - 15 okt 12 kl. 19:04

SSU Norrbotten anmält för miljonfusk

Genom avancerat och systematiskt fiffel svindlade SSU Norrbotten landstinget på minst 1,2 miljoner i bidrag mellan 2005 och 2010, enligt en extern granskning.
Landstinget kräver nu tillbaka pengarna och har polisanmält SSU-distriktet.
- Jag är upprörd och besviken, både över omfattningen och att det pågått så lång tid, sade Kent Ögren, landstingsråd (S), vid en presskonferens på måndagen när granskningsrapporten presenterades.

Skånskan - 26 nov 18 kl. 16:13

SD kräver tillbaka SSU:s bidrag

Skåne Sverigedemokraterna vill att Region Skåne kräver tillbaka bidraget på en kvarts miljon som SSU Skåne har fått under 2018.– Vi vill att regionstyrelsen utreder möjligheten till återbetalning, säger Niclas Nilsson, gruppledare för SD i Region Skåne.
SD vill även förvissa sig om att stoppa framtida bidrag till SSU Skåne tills det är ställt utom allt tvivel att SSU Skåne inte längre styrs av ”islamistiska, antisemitiska, homofobiska och antidemokratiska krafter”.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.