DN > Utrikes

Monday, 30 March, 17:26

DN - 15 okt 11 kl. 06:39

Tymosjenko kan få ännu ett straffUkrainas fängelsedömda förra premiärminister Julia Tymosjenko hotas nu av ännu ett straff, sedan förundersökning inletts om förskingring under 1990-talet. Samtidigt börjar hennes kolleger positionera sig för att ta över rollen som oppositionsledare..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Julia Tymosjenko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tymosjenkokan , , ännuett , straff
BT - 21 okt 13 kl. 17:26

Tungt tryck om Tymosjenko

Släpp Tymosjenko loss för en ny vår i samarbetet. Det uppmanar EU återigen Ukraina inför nästa månads toppmöte med länderna i Rysslands skugga. EU-parlamentets förhandlare har en nyckelroll i kampen om Kiev.

BT - 13 nov 13 kl. 11:07

Ingen Tymosjenko-lag i Ukraina

Ett större avtal mellan EU och Ukraina lär dröja, sedan parlamentet i Kiev inte tagit de steg EU kräver mot att släppa den fängslade oppositionsledaren Julia Tymosjenko. Det blev inget genomdrivet lagförslag som skulle möjliggöra ett frisläppande av Tymosjenko när parlamentet, radan, satt i session i Kiev i dag.- Skäms!

UNT - 21 nov 13 kl. 10:03

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina

Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fångar ska kunna få vård utomlands och i så fall hur. Lagen är i praktiken till för att kunna tillmötesgå EU:s krav på att släppa oppositionsledaren Julia Tymosjenko.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 nov 13 kl. 10:03

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina


Parlamentet i Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fängelsedömda ska kunna få vård utomlands och i så fall hur. Lagen är i praktiken skräddarsydd för att kunna skicka oppositionsledaren Julia Tymosjenko till Tyskland och på så vis få klartecken för det omfattande frihandels- och samarbetsavtal som EU lockar med inför nästa veckas toppmöte i Litauen.Än så länge har dock ledamöterna från regerande Regionernas parti och oppositionen inte kunnat enas om hur lagen ska utformas, trots "hjälp" från EU-sändebuden Pat Cox och Aleksander Kwasniewski vid ett möte i går..

NT - 21 nov 13 kl. 10:03

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina

Parlamentet i Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fängelsedömda ska kunna få vård utomlands och i så fall hur. Lagen är i praktiken skräddarsydd för att kunna skicka oppositionsledaren Julia Tymosjenko till Tyskland och på så vis få klartecken för det omfattande frihandels- och samarbetsavtal som EU lockar med inför nästa veckas toppmöte i Litauen..

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 13 kl. 10:06

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina

Parlamentet i Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fängelsedömda ska kunna få vård utomlands och i så fall hur. Lagen är i praktiken skräddarsydd för att kunna skicka oppositionsledaren Julia Tymosjenko till Tyskland och på så vis få klartecken för det omfattande frihandels- och samarbetsavtal som EU lockar med inför nästa veckas toppmöte i Litauen..

BT - 21 nov 13 kl. 10:05

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina

Parlamentet i Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fängelsedömda ska kunna få vård utomlands och i så fall hur. Lagen är i praktiken skräddarsydd för att kunna skicka oppositionsledaren Julia Tymosjenko till Tyskland och på så vis få klartecken för det omfattande frihandels- och samarbetsavtal som EU lockar med inför nästa veckas toppmöte i Litauen. Än så länge har dock ledamöterna från regerande Regionernas parti och oppositionen inte kunnat enas om hur lagen ska utformas, trots "hjälp" från EU-sändebuden Pat Cox och Aleksander Kwasniewski vid ett möte i går..

Sydsvenskan - 21 nov 13 kl. 10:20

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina

Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fångar ska kunna få vård utomlands och i så fall hur. Lagen är i praktiken till för att kunna tillmötesgå EU:s krav på att släppa oppositionsledaren Julia Tymosjenko..

Barometern - 05 mar 14 kl. 10:15

Tymosjenko: Nya regeringen legitim

Den tidigare ukrainska premiärministern, Julia Tymosjenko, säger till BBC att den tillfälliga regeringen i Kiev är fullkomligt legitim och att Putins uttalande om att det handlar om en grundlagsvidrig kupp enbart är hans subjektiva uppfattning. - Jag tror att det är ett desperat försök av Putin att hålla sig kvar vid makten i Ukraina. Låt Ryssland sköta sitt eget land.

SvD - 21 nov 13 kl. 10:03

Ny Tymosjenko-debatt i Ukraina

Ukraina gör i dag ännu ett försök att ta beslut om fångar ska kunna få vård utomlands och i så fall hur..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Totalt 146 personer har dött i covid-19 i Sverige

Folkhälsomyndigheten lade på måndagen fram nya rekommendationer om skyddsutrustning för dem som vårdar covid-19-patienter – utan detaljkrav….

DN - 15 minuter sedan

Malmö konsthall kritiseras för samarbete med Förenade Arabemiraten

I en kommande utställning samarbetar Malmö konsthall med en konstkurator knuten till kungafamiljen Al-Qasimi i Förenade Arabemiraten..

DN - 1 timme sedan

H&M ber fastighetsägare om hjälp utomlands – oklart läge i Sverige

Coronakrisen gör att klädjätten H&M nu ber om ändrade villkor för sina hyreskontrakt i Storbritannien, enligt Financial Times..

DN - 2 timmar sedan

Fler storbolag sänker utdelningen

Fler och fler börsbolag ställer in eller sänker utdelningen till aktieägarna som en försiktighetsåtgärd i coronakrisens spår..

DN - 2 timmar sedan

Trycket ökar för att skjuta upp presidentvalet i Polen

Allt fler röster höjs för att det polska presidentvalet den 10 maj skjuts upp på grund av coronakrisen..

DN - 3 timmar sedan

Historiskt höga varselsiffror – ”Utvecklingen har gått väldigt snabbt”

Aldrig tidigare har så många personer varslats om uppsägning på en månad. Följer den kommande tiden samma mönster som finanskrisen kan en….

DN - 4 timmar sedan

Alma Thörn utforskar skilsmässans alla dunkla vrår

Serieromanen ”Alltid hejdå” som handlar om en skilsmässa är inte tecknad ur ett vuxet, resonerande perspektiv..

DN - 4 timmar sedan

Utredaren efter mordet på Birger Jarlsgatan: ”Vi har massor av spår”

En man i 30-årsåldern avled på sjukhus under fredagen efter en skjutning i ett garage på Birger Jarlsgatan..

DN - 5 timmar sedan

Kvinna i Malmö utsatt för mordförsök

En kvinna med skärskador har hittats allvarligt skadad i en lägenhet i Malmö, rapporterar Kvällsposten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.