Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 01 April, 12:08

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 06:30

Riksturné livlina för stukad S-ledareBeslutet om att ge Håkan Juholt fortsatt förtroende som partiordförande kom efter ett maratonmöte med Socialdemokraternas verkställande utskott..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Juholt, Juholtkrisen, Håkan Juholt, Socialdemokraternas, VU, Juholts, Carin Jämtin, Jämtin, Wanja Lundby-Wedin, Elvy Söderström, Heléne Fritzon, Mikael Damberg, Sven-Erik Österberg, Damberg, Håkan Juholts, Malmö, Björn Ericson, Ericson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksturné, livlinaför , stukad, S-ledare

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kanadensisk pitabrödskedja öppnar i Malmö

De två Malmörestaurangerna blir först i Sverige..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sigmund Freuds liv som ond burlesk

Malin Krutmeijer ser serien ”Freud” på Netflix..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nio i landslaget smittade – VM-guldmedaljör i karantän

Sammanlagt nio simmare och ledare i det ungerska landslaget, bland annat världsmästaren Boglarka Kapas, har testat positivt för det nya coronaviruset..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ungerska simstjärnor coronasmittade

Åtta simmare och en tränare i det ungerska landslaget har testats positivt för covid-19, uppger det ungerska simförbundet. Flera av dem ska ha smittats av coronaviruset i samband med ett höghöjdsläger i turkiska Erzurum. Det ungerska förbundet har inte.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Minskad bilförsäljning inte coronarelaterat

Nybilsregistreringarna minskade under mars, enligt statistik från branschorganisationen Bil Sweden. För personbilar var minskningen 8,6 procent och för lätta lastbilar hela 39 procent. Men minskningen är inte ett resultat av coronaviruset och en orolig.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya miljarder till vårdutrustning och tester

Socialstyrelsen ska få möjlighet att låna fem miljarder kronor av Riksgäldskontoret för att säkra skyddsutrustning och annat sjukvårdsmateriel, föreslår regeringen, Liberalerna och Centerpartiet. En miljard kronor ska också avsättas för att utöka testni.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Dramatiskt fall i svensk industri

Industrikonjunkturen dyker som väntat. Inköpschefsindex för industrin rasar till 43,2 i mars, från 52,7 i februari, enligt Swedbank och Silf. "Detta är den största månatliga nedgången i inköpschefsindexets dryga 25-åriga historia och är ett tydligt teck.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Minnesord om Gunvor Lindqvist

Gunvor Lindqvist, Fårö, har avlidit 86 år gammal..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Många vill berätta om sina liv i coronatider

Nordiska museet må vara stängt men vittnesmålen om hur coronasmittan påverkar livet i Sverige strömmar in, rapporterar Kulturnytt. Museet samlar in berättelser på webbplatsen minnen.se där allmänheten kan lämna bidrag till forskningen och eftervärlden..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Public Enemy-bråket var ett pr-trick

Bråket mellan hiphop-veteranerna Chuck D och Flavor Flav, som tidigare i mars resulterade i att Flavor Flav fick sparken från gruppen Public Enemy, verkar vara ett skämt, skriver Pitchfork. Bråket eskalerade då Chuck D och hans projekt Enemy Radio medve.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.