Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 03 April, 06:36

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 06:30

Växande misstro bland partiets gräsrötterHåkan Juholt fick två positiva besked i går: Inget åtal för bedrägeri. Och stöd från partiets verkställande utskott..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Juholt, Juholts, Carin Jämtin, Sveavägen, Jämtin, Björn Ericson, Håkan Juholt, Göran Perssons, Mona Sahlins, Lars Danielsson, Jan Larsson, Aftonbladets, Karin Pettersson, Sahlins, Socialdemokraterna, Tommy Waidelich, August Palm, Hotell Stockholm, Malmö, Waidelich

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växande, misstrobland , partiets, gräsrötter
Dagen - 01 dec 16 kl. 03:05

Växande samfund med Afrika-rötter

Här är en av Sveriges snabbast växande kyrkorörelser. Redeemed Christian ­Church of God har på kort tid växt till 30-talet församlingar i Sverige med närmare 2 000 gudstjänstbesökare.Det var RCCG som i våras fyllde kongresshallen Waterfront i Stockholm till en stor kristen festival..

Dagen - 01 dec 16 kl. 03:05

Växande samfund med Afrika-rötter

Här är en av Sveriges snabbast växande kyrkorörelser. Redeemed Christian ­Church of God har på kort tid växt till 30-talet församlingar i Sverige med närmare 2 000 gudstjänstbesökare.Det var RCCG som i våras fyllde kongresshallen Waterfront i Stockholm till en stor kristen festival..

Politologerna - 10 jun 16 kl. 08:00

Miljöpartiets våndor – makten och den undflyende härligheten

Detta inlägg är författat av Katarina Barrling och Patrik Öhberg **** ”Carl Schlyter hade egna broschyrer”. Meningen är hämtad ur Maggie Strömbergs bok Vi blev som dom andra: Miljöpartiets väg till makten. Den åsyftar hur miljöpartisten Carl Schlyter i valrörelsen hade egna broschyrer i stället för dem partiet tagit fram till alla valarbetare.

SvD - 25 feb 17 kl. 12:39

Löfvens tuffa revolt har inga S-rötter

Stefan Löfven presenterar ”En tuffare trygghet”. Med hårdare tag mot brott, stramare flyktingpolitik och mer pengar till försvaret anpassar sig S-ledningen till väljarkåren. Men den nya tuffa linjen är en produkt framställd på partihögkvarteret – partiets gräsrötter motionerar om annat till S-kongressen.

DN - 03 mar 19 kl. 06:48

Gräsrötter inom S: ”Finns bara förlorare i det här valet”

Göteborg. Söndagens extrakongress avgör den bittra striden inom Göteborgs socialdemokrati. Men oavsett om partiet beslutar att sparka Ann-Sofie Hermansson är det en kamp med enbart förlorare.

YLE - 09 dec 19 kl. 15:56

Vänsterförbundet fortsätter i regeringen som förr - ordförande Li Andersson hoppas käbblet inom regeringen är över

Vänsterförbundet sköter omstarten för regeringen utan några förändringar. Partiets ministrar fortsätter som förr, har partiet beslutat på måndagen. Ordförande Li Andersson säger sig hoppas på mindre gnabb mellan regeringspartierna..

DalaDemokraten - 28 okt 16 kl. 06:32

Växande intresse för bostadsrätter vid Kolbäcksån – överträffar förväntningarna

Intresset för de planerade bostadsrätterna i Smedjebackens kanske exklusivaste område vid Kolbäcksån i Morgårdshammar växer..

Dalarnas tidningar - 28 okt 16 kl. 06:32

Växande intresse för bostadsrätter vid Kolbäcksån – överträffar förväntningarna

Intresset för de planerade bostadsrätterna i Smedjebackens kanske exklusivaste område vid Kolbäcksån i Morgårdshammar växer..

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 18:00

Olle Lönnaeus: Miljöpartiets kris handlar inte bara om politiker som vägrar ta kvinnor i hand

Stormen har slitit tag i maskrospartiet och nu flyger de utblommade fröna viljelöst i vinden. Vallöftena som sveks. Politikerna som inte höll måttet.

SVT Debatt - 07 okt 13 kl. 15:18

EU och regeringen fortsätter att urholka arbetarnas rättigheter

ARBETSVILLKOR Idag manifesterar människor över hela världen för rätten till anständiga arbetsvillkor och rimliga löner. Men det är inte bara i avlägsna länder som arbetsvillkoren är usla och fackliga rättigheter kränks. I Sverige har den borgerliga regeringen och Miljöpartiet i praktiken gjort migrantarbetare rättslösa gentemot sina arbetsgivare, och löntagare ställs mot löntagare i kampen om arbetstillfällen, skriver Josefin Brink.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Lagändring kan ge bredband åt tusentals fler

Ytterligare 150 000 hushåll och företag skulle kunna få tillgång till snabbt bredband genom en lagändring. Den bedömningen gör Svenska stadsnätsföreningen, som vill att kommunala aktörer ska få bygga bredband i angränsande kommuner. – Det här är en avgö.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bilist fick fallande träd över sig – avled

En person har avlidit efter en bilolycka i Borås kommun, skriver Borås Tidning. En bil träffades av ett fallande träd och körde ner i ett dike vid 21-tiden på torsdagskvällen. – Det var ett ganska grovt träd som föll rakt ner i vindrutan under färd, säg.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Två män greps av gränspolis och tull

Männen 30 och 24 år gamla är misstänkta för häleri. Det var i samband med en kontroll innan männen skulle köra ombord på färjan som gripandet skedde..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Oprah Winfrey donerar 100 miljoner

Oprah Winfrey meddelar att hon donerar motsvarande 100 miljoner svenska kronor från sin privata förmögenhet till initiativ för dem som har drabbats av coronavirusets effekter. Bland annat en nystartad organisation som heter America's Food Fund, som ger.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Slopad amortering inte bra för alla

Som en krisåtgärd vill Finansinspektionen (FI) att bolåntagare ska kunna slippa amorteringskravet. Att sänka boendekostnaden med tusenlappar kan vara frestande för många, men det är inte nödvändigtvis en bra idé för den enskilde. – Om man ska ha amorter.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

LKF ordnar gårdskonserter för hyresgäster

Bostadsbolaget bjuder på konserter och livesänder dem på Facebook..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

RF: ”Inga träningsmatcher inom lagidrotter”

Folkhälsomyndigheten gick ut med ett förtydligande angående träning och matcher. Men Riksidrottsförbundet står fast vid sin tolkning att träningsmatcher i lagidrotter inte är okej under coronapandemin. – Träna: ja.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Inställd operation ska inte riskera sjukpeng

Sjukskrivna som väntar på operation eller behandling ska inte riskera att mista sjukpenningen efter 180 dagar på grund av att behandlingen ställs in på grund av coronatrycket på vården. Det står klart efter ett beslut från Försäkringskassan, något som E.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Stockholm vill aktivera krisavtal

Innebär förlängd arbetstid och högre löner..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Big Fox gör låtar som inte tappar sin giltighet

Håkan Engström hör en artist som hittar variation i det nischade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.