Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 28 March, 13:41

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 06:30

Vikten av att ta för sigUrsäkten ?de andra finns inte?, som svar på frågan om varför vita män dominerar i dj-båsen eller vita kvinnor står för all barnexpertis, ekar tom sedan Rättviseförmedlingen grundades förra året.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rättviseförmedlingen, Sverige, Lina Thomsgård, Malmö, Perspektivdagar, Edda Magnusson, Magnus RanstorpRättviseförmedlingens, Ja, Thomsgård, Filip, Fredrik, Gustavsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktenav att ta för sig
YLE - 14 aug 17 kl. 09:08

Läkare som påpekar vikten borde också kunna erbjuda hjälp

Många överviktiga berättar att vikten ofta tas upp inom hälsovården fastän besöket gäller något helt annat. Ändå kan det vara svårt att få hjälp när man vill ha det. Hur ska läkarna egentligen göra?

Nyheter 24 - 26 feb 11 kl. 13:31

Gustafsson klarade vikten


Alexander Gustafsson hade inga problem att klara vikten i Sydney. I natt går han sin fjärde match i UFC. Invägningen inför UFC 127 genomfördes i Acer Arena i Sydney under natten.

Politologerna - 16 nov 14 kl. 16:05

Vikten att vikta VALU 3

Folkpartiet har innehaft sakfrågeägarskapet på området skola och utbildning ända sedan riksdagsvalet 1998 (se t ex Martinsson, Dahlberg & Christensen 2013). Men inför 2014 års val tappade man initiativet i sin främsta profilfråga. Sveriges televisions vallokalundersökning (SVT/Valu) bekräftar vad flera andra undersökningar visat: att Folkpartiet inte längre är det parti som väljarna tycker har den bästa politiken när det gäller skola och utbildning.

Newsmill - 09 feb 11 kl. 10:57

Klass 9A lär oss vikten av gott ledarskap och flit

Väl medveten om att det är en TV-produktion och att innehållet därför med stor sannolikhet är anpassat för att visas i TV så lär den oss en hel del. Det den framförallt lär oss är lärarens centrala ställning i klassrummet samt vikten av ordning och gott uppförande. Det ska vara fint att plugga och ha bra betyg..

BT - 06 apr 11 kl. 00:35

Även regeringen borde tala om vikten av närvaro

På initiativ från de rödgröna partierna beslutade sig socialförsäkringsutskottet igår för att ge regeringen bakläxa. Riksdagen vill inte att Försäkringskassan (FK) lägger ned sina lokala servicekontor. Utskottet uppmanar därför regeringen att återkomma med förslag på hur FK kan säkra tillgängligheten för medborgarna.

Expressen - 28 aug 11 kl. 11:01

Tårtförbud i Häcken: "Tänker på vikten"

GÖTEBORG. Häcken laddar upp inför mötet borta mot Gefle i dag med - tårtförbud. Fyra spelare, som fyller år fyra dagar i rad, är för mycket.

SvD - 14 dec 11 kl. 23:34

Vikten av att vara ianspråktagen

Vikten av att vara ianspråktagen.

Expressen - 13 apr 12 kl. 16:01

Håll vikten med rött vin

LONDON. Njut av ett glas rött i helgen. Forskare säger nu att det hjälper dig att hålla vikten..

Nya Wermlands Tidningen - 21 dec 12 kl. 12:30

Gick ner 104 kilo och håller vikten

Fredrik är en vinnare. 104 kilo gick han ner på tio månader. Nu kommer utmaningen: Att hålla vikten..

DN - 01 aug 13 kl. 19:34

"Det är vikten som är problemet"

Varför har vikten ökat generellt i befolkningen? Den huvudfrågan missar fem medicinare i en artikel på DN Debatt (1/8 ). I artikeln pekas LCHF-dieten, alltså att lösa viktproblemet genom att äta mer animaliskt fett, ut som det stora problemet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Personalbrist hotar grönsaksskörden

Snart drar skörden igång men bristen på utländsk arbetskraft ställer till stora bekymmer..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Två nya coronadödsfall i Skåne senaste dygnet

Totalt antal konstaterade fall i Skåne är 274..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mustigt och smakrikt med öl i maten

Öl är en flytande krydda som ger det lilla extra..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lantbruken vinnare i krisen

Lantbruken utgör idag ett ljus i en annars krisande svensk ekonomi när spannmålspriserna är höga och insatsvarorna billiga..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svensk man död i corona på Panamafartyg

En svensk man i 70-årsåldern har avlidit ombord på ett kryssningsfartyg som befinner sig utanför Panama, bekräftar utrikesdepartementet för TT. Mannen är hemmahörande i Svealand. På fartyget Zaandam finns runt 1 300 passagerare varav ett 20-tal svenskar.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Ny stor skada på barriärrevets koraller

Stigande havstemperaturer har orsakat den tredje stora korallblekningen på fem år i Stora barriärrevet. Australiens regering har kritiserats för att gynna kolindustrin snarare än att begränsa klimatförändringarna. Det världsarvsskyddade Stora barriärrev.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Körsbärsblommorna kommer tillbaka nästa år”

De bekräftade coronafallen ökar i mångmiljonstaden Tokyo och guvernören Yuriko Koike uppmanar människor att hålla sig hemma. Trots att körsbärsträden står i blom. Körsbärsblomningen – sakura – är en lika central del av den japanska folksjälen som sill o.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lina Wolff är ny medarbetare i Sydsvenskan

Den Augustprisade författaren inleder med en essä om Victoria Benedictsson..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Vår by är full av ärr”

Augustprisade Lina Wolff skriver brev till Victoria Benedictsson om barndomsbyn Hörby..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Biografer i Kina stänger – igen

Hundratals biografer i Kina har den senaste tiden åter slagit upp dörrarna för allmänheten i takt med coronavirusets tillbakagång i landet. Nu stänger samtliga biografer i landet igen efter nya beslut från högre instans, skriver The Guardian. En officie.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.