Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 06 April, 10:57

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 06:33

Våldtäkt sätts i samband med tidigare händelseSKELLEFTEÅ Gärningsmannen bakom överfallsvåldtäkten på Norrhammarskolan har inte gripits. Nu misstänker man att det finns ett samband med en händelse för två veckor sedan i centrala stan. - Det går i vart fall inte att utesluta det, säger Lars Westermark ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
SKELLEFTEÅ Gärningsmannen, Norrhammarskolan, Lars Westermark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldtäkt, sättsi , sambandmed tidigare , händelse
Skånskan - 06 sep 16 kl. 14:00

Våldtäktsdömd var anställd på HVB-hem

höör Tre anställda på boendet för ensamkommande flyktingbarn på Frostavallen fick sluta under dramatiska former i fredags. En av dem som fick gå dömdes för våldtäkt 2009. När han anställdes kontrollerades aldrig hans belastningsregister.

Sydsvenskan - 14 jan 14 kl. 06:30

Det finns inget stöd för våldtäkt som straff i nutidens islam

Efter att Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund backat från sitt påstående att Koranen godkänner våldtäkt som straff mot otrogna kvinnor hävdade han istället att shariadomstolar utdömer sådana straff även om dessa inte nämns i Koranen. Han tänker antagligen på en händelse i den pakistanska byn Meerwala 2002 då ett byråd dömde Mukhtar Mai att våldtas av fyra män som straff för att hennes bror haft ett förhållande med en flicka som tillhörde en mäktig klan. Denna historia fick åter internationell uppmärksamhet i samband med den gruppvåldtäkt som skakade Indien förra året.

Skånskan - 03 jun 18 kl. 08:43

Ingen gripen för överfallsvåldtäkt

Malmö Polisen arbetar intensivt med händelsen.Under natten mot lördagen utsattes en kvinna för en misstänkt överfallsvåldtäkt på Ribersborg i Malmö. På söndagen hade fortfarande ingen person gripits för händelsen.

SmålandsPosten - 09 jun 14 kl. 06:15

Man anhållen efter våldtäkt under bussresa

Polisen är på väg att klara upp våldtäkten som inträffade på en nattbuss mellan Växjö och Grimslöv. En 38-årig man, bosatt i Alvesta kommun, har anhållits misstänkt för brottet. – Vi har via vittnesuppgifter arbetat fram en tänkt gärningsman och vittnen har på plats identifierat den här mannen, säger Patrik Andersson vid Kronobergspolisen, och tillägger:
– Han var för oss en okänd gärningsman.

Expressen - 06 mar 18 kl. 08:44

Åklagare: Martin Timell åtalas för våldtäkt vid fest

TV4-programledaren Martin Timell åtalas våldtäkt efter en händelse 2008.Det meddelar åklagaren.”Äntligen hemma”-profilen anmäldes för våldtäkten i oktober – nio år efter att brottet ska ha begåtts..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 00:32

Man anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn

En man i 20-årsåldern i Landskrona har anhållits misstänkt för våldtäkt mot barn, rapporterar Helsingborgs Dagblad. Våldtäkten ska ha begåtts inomhus och offret är under 15 år. – Det är inte så dramatiskt som det låter, det är ingen ”random” händelse ut.

Barometern - 20 nov 19 kl. 13:18

20-årig man åtalas misstänkt för våldtäkt

En händelse i samband med en fest får nu sitt rättsliga efterspel. En 20-årig man åtalas misstänkt för våldtäkt..

Skånskan - 16 nov 16 kl. 15:50

Skärpt läge efter mordvåg

MALMÖ Efter de många morden och mordförsöken i Malmö det senaste året har polisen beslutat om så kallad särskild händelse.
Det innebär att man har organiserat sig på ett annat sätt och gått upp i stab. ERWP.

Alingsås tidning - 09 feb 17 kl. 05:30

Tre häktade efter bråk på stationen

Tre unga män som i förra veckan greps efter bråk på järnvägsstationen i Alingsås har häktats. En fjärde person har försatts på fri fot. Under början av förra veckan greps fyra unga män i 17-18-årsåldern efter oroligheter på stationen i Alingsås.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 15:00

Ett år med metoo-rörelsen

Det är ett år sedan den svallvåg av vittnesmål som blivit känd som metoo-rörelsen slog över oss. Många försök har gjorts att utvärdera vilka konsekvenser det fått.
En av de mest intressanta betraktelserna kommer från Tarana Burke, som ligger bakom uttrycket.

YLE - 02 dec 15 kl. 05:21

Sannfinländare som skickade nazistfoto anses vara "duktig kille"

Sannfinländarnas gruppordförande i Helsingforsfullmäktige Seppo Kanerva kommer inte att skrida till åtgärder mot Jukka Wallin (Sannf) som skickade ett foto till en vänsterpolitiker på två män som gör nazisthälsning. Olli Sademies får också fortsätta i fullmäktigegruppen fastän han har uteslutits ur partiet. Vänsterförbundet kräver i ett pressmeddelande att Jukka Wallin (Sannf) avgår från delegationen för invandrings- och integrationsärenden i Helsingfors, där han är suppleant.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.