YA > Opinion

Thursday, 02 April, 18:03

YA - 15 okt 11 kl. 06:30

Låt polisen ta betaltElitserielaget Luleå Hockey ska betala 100 000 kronor för bevakningen när laget möter konkurrenten Skellefteå. Men när det är dags för returmöte får Skellefteå ingen räkning från Polisen i Västerbotten..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Metaltown, Göteborg, Polismyndigheten, Rock Festival, Sölvesborg, Luleå Hockey, Skellefteå, Polisen, Västerbotten, Halland, Halmstads, Tall Ships Races, Stockholm, Västerbottenpolisen, Luleå, Skånepolisen, Sydsvenskan, Svenska, Malmö FF, Djurgården, Sverigedemokraternas, Beatrice Ask, Ask

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låt, polisenta , betalt
Polisen - 08 feb 11 kl. 11:05

Rätt att ta betalt vid fotbollsmatcher

Det var rätt av polisen att ta betalt för sina kostnader i samband med en fotbollsmatch. Det konstaterar kammarrätten i en dom..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen ska inte fakturera för att göra sitt jobb

Regeringen ska nu se över reglerna som kräver att polisen ska fakturera idrotts- och kulturarrangörer. Bara i korrupta bananrepubliker tar polisen betalt för att göra sitt jobb: upprätthålla lag och ordning..

Polisen - 18 jun 14 kl. 15:49

"Poliser förtjänar bra betalt"

Poliser och polisanställda förtjänar en så hög lön som möjligt. Jag vill se en högre ingångslön. Jag har jobbat inom polisen i över 32 år.

Polisen - 05 aug 14 kl. 15:30

Polisen arbetar med skogsbranden i Västmanland

Polisen förbereder just nu en strukturerad evakuering i det brandhotade området i Västmanland, om det skulle bli nödvändigt. Om räddningsledaren tar beslut om evakuering kommer Polisen i Västmanland att få förstärkning från andra polismyndigheter  för att kunna evakuera så snabbt som möjligt. Utöver Polisen i Västmanland deltar också Polisen i Stockholm, Örebro och Uppsala i arbetet med....

Polisen - 19 jan 11 kl. 11:46

Polisen biträder Migrationsverket

Varje år verkställer polisen flera utvisningar. I de fall polisen kopplas in handlar det om personer som inte frivilligt lämnar Sverige. För att genomföra utvisningarna på bästa sätt samverkar polisen med Migrationsverket och Kriminalvården..

Polisen - 25 sep 12 kl. 08:51

Så jobbar Polisen i trafiken

I kampen mot rattfylleri arbetar Polisen på två fronter. Den ena är att så många trafikanter som möjligt ser att Polisen genomför kontroller och den andra är att Polisen står på platser där man vet att rattfyllerister åker..

Polisen - 26 mar 14 kl. 09:46

Polisen söker vittnen till skottlossning i Västerås

I går kväll, strax innan klockan 21, larmades Polisen om en skottlossning vid Odensvigatan i Västerås. Polisen är intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i samband med händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 09 jul 14 kl. 16:19

Polisen söker vittnen till knivskärning på Tråddragargatan i Västerås

Onsdag morgon larmades polisen till Tråddragargatan på Malmaberg i Västerås med anledning av ett bråk mellan två män. Polisen är nu intresserad av att personer som har iakttagit händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 22 apr 15 kl. 09:20

Ökat förtroende för polisen

Förtroendet för polisen ökar. Enligt SOM-institutets årliga mätning ökade andelen med stort förtroende för polisen från 55 till 61 procent. Polisen var med sina 61 procent den samhällsinstitution i SOM-mätningen som svenskarna hade näst störst förtroende för förra året.

Fler nyheter från YA

YA - 7 timmar sedan

Bo Pellnäs: Nu dansar råttorna på bordet

En kris går aldrig obemärkt förbi. Maktens män greppar snabbast läget och ser de möjligheter som öppnar sig. .

YA - Igår: 13:31

Tydlighet är inte diktatur

Vårdpersonal är orolig över tillgången på rätt skyddsutrustning och att rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten är otillräckliga. Det är ett exempel på att mer tydlighet behövs i coronakrisen. .

YA - 30 mar 20 kl. 15:34

En forskningsvärld slår om

När coronaviruset och covid-19 halvt förlamar samhället visar forskarvärlden sin styrka. Över lands- och universitetsgränser arbetar många i dag för att finna sätt att bekämpa sjukdomen. Och allt handlar inte om vaccin.

YA - 24 mar 20 kl. 17:09

Monika Olin Wikman: Gamla och sköra? Jag? Du? Vi?

För första gången i mitt 75+ liv gapar hyllor i mataffären tomma. Men var är mjölet, var jästen?.

YA - 23 mar 20 kl. 16:07

Näringslivet måste också höja beredskapen

Näringslivet måste också bli bättre på att möta exceptionella händelser – staten kan inte rädda alla varje gång det smäller. .

YA - 19 mar 20 kl. 11:03

Ekomaten räcker inte till 10 miljarder

Om jordbruket ska klara att leverera mat till en växande befolkning måste effektiviteten öka..

YA - 20 mar 20 kl. 15:34

Ekonomin kommer inte att gå under

Det går inte att förutsäga hur svår och utdragen den ekonomiska nedgången blir. Men den kommer inte att vara för evigt. Näringslivet kan vara en viktig del i att finna lösningar för att underlätta både den akuta krisen och omställningen som väntar därefter.

YA - 19 mar 20 kl. 16:46

Tveksamt dölja antal vårdplatser

Knappast någon blir lugnare av att Sverige inte redovisar antal möjliga intensivvårdsplatser öppet. .

YA - 19 mar 20 kl. 11:54

Bo Pellnäs: Beredskap före och i en kris

En gång, i en annan tid, nästan en annan värld, var jag ansvarig för sjukvården i krig i Militärområde Bergslagen. Vi låg visserligen lite i lä bakom de troligaste stridsområdena, men var djupt involverade i att på alla sätt stödja Östra Militärområdet..

YA - 18 mar 20 kl. 15:41

Joakim Broman: Vi har inte råd att avveckla kärnkraften

Sverige är i färd med att avskaffa ett väl genomtänkt, väl fungerande, kostnadseffektivt energisystem med låga och stabila elpriser. Det ersätts med ett väderberoende, kostsamt och miljömässigt sämre system. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.