Kristianstadsbladet > Kultur

Monday, 06 April, 09:20

Kristianstadsbladet - 15 okt 11 kl. 06:30

Smal vecka i HässleholmHÄSSLEHOLM. Hm, är min reflektion när jag ser att Hässleholm satsar på att bunta ihop en rad kulturprogram under vinjetten ?Smala veckan?.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hässleholm, HÄssleholm, Men, Det, Livmodersbaletten, Henrik Bergkvist, Malmömultipoeten Pär Thörn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smal, veckai , Hässleholm
Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 09:30

Hela Skånebanan öppen för tågtrafik nästa vecka

Foto: Tom Wall
Från och med måndag går det åter att åka tåg längs hela Skånebanan från Kristianstad till Helsingborg. Under perioden 15 april till 8 september har tågtrafiken mellan Åstorp och Hässleholm varit ersatt med buss, då det skett en upprustning av denna sträcka.
?

Kristianstadsbladet - 03 aug 12 kl. 09:11

IFK Hässleholm upp i serieledning

Nosaby fick inte sin revansch. IFK Hässleholm vann på nytt och tog också över serieledningen från ärkerivalen Hässleholms IF. För Nosaby blev vägen mot toppen i division III ännu brantare.

Kristianstadsbladet - 19 apr 14 kl. 06:30

Varje vecka: Fråga Lukas

Foto: MAJA SUSLIN / TT

Hur länge är man egentligen nyklippt? Jörgen Johnsson Svar: Var sjätte, sjunde vecka går Jörgen till frisören. Efteråt får han ofta frågan: ”Nyklippt?

Expressen - 16 aug 16 kl. 17:17

Minnesceremoni en vecka efter mordet

Det har gått en vecka sedan mordet på en hemlös man i Hässleholm. I kväll samlas Hässleholmarna för att uttrycka hedra mannen och uttrycka sin sorg. – Dagen efter gick vi runt och pratade med andra hemlösa och försökte känna in hur det var med dem och många mådde dåligt, en del var jättearga.

Kristianstadsbladet - 23 nov 18 kl. 12:45

Nästa vecka är två nya rulltrappor i gång i Hässleholm

Arbetet med att byta ut rulltrapporna vid tågstationen i Hässleholm följer tidsplanen. Till nästa vecka kommer två rulltrappor igång igen och tar resenärerna till perrongen för spår 1 till 3 . .

Sydsvenskan - 15 aug 19 kl. 18:28

Tågstopp genom Hässleholm i minst en vecka till

Tågstoppet genom Hässleholm kommer att fortsätta till åtminstone till fredag i nästa vecka. Det meddelar Trafikverket under torsdagskvällen..

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 19 kl. 18:28

Tågstopp genom Hässleholm i minst en vecka till

Tågstoppet genom Hässleholm kommer att fortsätta till åtminstone till fredag i nästa vecka. Det meddelar Trafikverket under torsdagskvällen..

UNT - 15 aug 19 kl. 18:59

Inga tåg genom Hässleholm på minst en vecka

En kraftig brand i Hässleholm orsakar stopp i tågtrafiken i drygt en vecka..

DI - 15 aug 19 kl. 19:11

Inga tåg genom Hässleholm på minst en vecka

En kraftig brand i Hässleholm orsakar stopp i tågtrafiken i drygt en vecka. Först tidigast nästa fredag kan trafiken återupptas..

SmålandsPosten - 15 aug 19 kl. 19:06

Tågproblemen fortsätter: Inga tåg genom Hässleholm på minst en vecka

En kraftig brand i Hässleholm orsakar stopp i tågtrafiken i drygt en vecka. Först tidigast nästa fredag kan trafiken återupptas. Under tiden får resenärer räkna med rejäla förseningar..

GöteborgsPosten - 15 aug 19 kl. 19:58

Inga tåg genom Hässleholm på minst en vecka

En kraftig brand i Hässleholm orsakar stopp i tågtrafiken i drygt en vecka. Först tidigast nästa fredag kan trafiken återupptas..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bokhandlare larmar i coronakrisen

Färre köper böcker i en bokhandel under coronaepidemin. Det har fått bokhandlare i Sverige att slå larm. ”Om boklådor försvinner nu så kommer de inte tillbaka senare”, säger Maria Hamrefors på Svenska Bokhandlareföreningen..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 04:00

Pappavitsar och krattiga teckningar ger djup

Tuschet skvätter om Sara Granérs nya seriealbum, menar Mikael R Karlsson, påtagligt nöjd över pappavitsar och grovt tillyxade illustrationer..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 00:10

Hon målar med gasens brännande låga

Med en gaslåga bränner konstnären Iris van Hees i Södra Mellby fram sina bilder, gjorda av textila material, pigment och bivax. I elden växer motivet fram. Det måste vara bland de hetaste skapelseprocesserna på Österlen..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 18:00

Rummet utanför det egna rummet

Författaren Ester Roxberg funderar kring moderskap och författarskap. Hur hennes mamma visade vägen på 1990-talet. Hade ett eget arbetsrum, men också tre barn.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 16:34

Konsten är Kristianstads nya skyltfönster

Under fredagsmorgonen flyttade konsten in i flera av stadskärnans tomma skyltfönster. 33 konstnärer i 33 skyltfönster. ”Det här har vi planerat länge, som ett sätt att få en mer levande stad”, säger Handelsstadens Pauline Ågren.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 12:09

Droger, sektliv och skrivande

En skickligt skriven roman som samtidigt visar självframställningens begränsningar. Det anser litteraturkritikern Jimmy Vulovic om Stefan Lindbergs ”Splendor”..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 10:04

Ulf Lundell om sommarturnén: ”Det ser lite skakigt ut”

Kristianstadsbladet - I förrgår: 10:21

Anne Swärds nya: ”En thrilleraktig läsupplevelse”

Anne Swärds nya roman bär på ett tema som är lika klassiskt, som samtida. Om den unga kvinnan som lämnar landsbygden för att få sina drömmar uppfyllda i storstaden. Men...

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 00:10

Ewa-Gun Westford: På polishuset håller man på tjänsteminen, på operascenen dör man länge och intensivt...

Ewa-Gun Westford är säkert Skånes mest välkända polis. Mindre känt är kanske att hon älskar musik – klassisk och opera. I dagens krönika skriver hon om sin passion för musik, om hur allting började i flickrummet hemma i Borrby och om sitt själsliga släktskap med Kurt Wallander..

Kristianstadsbladet - 02 apr 20 kl. 19:00

Kris för Öskg: Hade inga pengar till hyran

Den inställda konstrundan blev ett hårt slag mot konstnärsföreningen Öskg som redan före coronakrisen hade en hårt ansträngd ekonomi. Vid senaste månadsskiftet hade föreningen inga pengar till hyran för Tjörnedalagården..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.