Kristianstadsbladet > Sport

Wednesday, 08 April, 10:27

Kristianstadsbladet - 15 okt 11 kl. 06:30

Kontraktskris hotar BromöllaKRISTIANSTAD. Elva spelare hotar lämna kultklubben Ifö/Bromölla IF..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bromölla, Anders Wendel, Kristianstad, IföBromölla IF, Emil Rydh-Persson, Rydh-Persson, Bladetsporten, Rydh-Perssons, Emil, Wendel, Alla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kontraktskris, hotar, Bromölla
Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Även biblioteket i Bromölla kör hem böcker

Biblioteket i Bromölla kör, liksom biblioteket i Sölvesborg, numera hem böcker åt personer som tillhör någon riskgrupp vad gäller coronaviruset..

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 09:30

Folkets röst i Bromölla fortsätter grilla politiker


Bloggen Folkets Röst i Bromölla har återuppstått.Kritiken ska vara fortsatt tuff, men kommentarer som bedöms vara påhopp eller som inte passar in modereras.Via mejl till några borgerliga politiker hotar Folkets röst i Bromölla att om de fortsätter med sina påhopp i sociala medier kommer bloggen att ”beivra detta” och ge igen med samma grova stil som tidigare, kanske bittrare.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 08:00

Full fart i Bromölla

Foto: Tommy Svensson
I hela Bromölla kommun bor det lite drygt 12 000 invånare. Men i tätorten finns det hela sex gym. – Visst är Bromöllaborna väldigt aktiva.

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:28

Bromölla prisas för bästa tillväxt

Foto: Peter Åklundh
25 aktiebolag i Bromölla ökar omsättningen, anställer fler och går med vinst. Det gör att Bromölla kommun har störst andel företag i Skåne som går bra. Nu prisas kommunen för Bästa tillväxt 2012.

Kristianstadsbladet - 04 maj 13 kl. 04:00

Att ta ansvar för Bromölla

Foto: Lars Ottosson
"Jag tycker att det är en skandal att Bromölla kommun gör på det här sättet. Jag har inte bett om att det ska serveras halalslaktat kött i skolorna.?
I talarstolen på kommunfullmäktige i Bromölla står Magnus Persson.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 08:59

"Jag tror på Bromölla"

Svar på Bromölla Kommunstyrelses presidiums skrivelse ”Vi tror på Bromölla” till alla hushåll i kommunen den 13 november 2013.
Jag tror också på Bromölla. Det är därför jag flyttade hit för sju år sedan.

Kristianstadsbladet - 28 dec 13 kl. 14:40

Minns du Bromölla 2013?

Foto: Johanna Wallin
Sminkade gubbar på festivalscen, beslut att en folkomröstning ska hållas under 2014 och arga föräldrar i Gualöv. Det har hänt en del i Bromölla med omnejd under 2013. Testa vad du minns och ta chansen att vinna en bok.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 09:30

Bromölla Buss köper Olssons

Foto: Tommy Svensson
På måndagen blev det bekräftat att Bromölla Buss köper Olssons Buss. Detta kommer innebära en rejäl satsning på nya resor, ny hemsida och nytt bokningssystem.
Bromölla Buss bekräftar på måndagen att köpet av Olssons Buss är klart.

Kristianstadsbladet - 16 jan 14 kl. 08:30

Turister gillade att vandra i Bromölla

Foto: Tommy Svensson
Det fina sommarvädret gjorde att 2013 blev ett år med gott om turister i Bromölla. Bland annat vandringslederna var populära med drygt 50 000 besökare.
– Det var en väldigt bra sommar besöksmässigt sett.

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 08:30

Många turister på besök i Bromölla

Foto: Tommy Svensson
Det har varit en bra turismsäsong i Bromölla. O-Ringen gjorde såklart sitt, Havsdrakarnas hus drog folk och lederna har en stabil kurva. Dessutom gjorde Åsens fältstation, som ännu inte är officiellt invigd, succé.

Kristianstadsbladet - 01 jan 13 kl. 15:38

Minns du Bromölla 2012?

Foto: Annica Jönsson
Det är 2013 och då passar Kristianstadsbladet på att titta tillbaka på året som gått. Kan du lösa nedanstående frågor rörande 2012? I potten ligger några Kb-väskor.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Fritidschefen: ”Vi gör så gott vi kan för att hjälpa föreningarna”

Coronapandemin slår hårt mot idrottsföreningarna. Stora som små. Ingen kommer undan.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

KIK permitterar Gath och spelartruppen: ”Det rör sig om en halv miljon kronor”

Kristianstads IK permitterar tränaren Mikael Gath och hela spelartruppen på grund av coronakrisen. – Jag sitter just nu och fyller i ansökan till Tillväxtverket, säger Sune Lundberg, ordförande i KIK..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Nyckelspelare stannar i Vinslövs HK

Som tillspetsat nyförvärv var han med och förde upp Vinslövs HK från division 1 till allsvenskan. Nu står det klart att serben Armin Kaltak kommer att spela med Vinslöv även i allsvenskan till hösten..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Fler ”ungtuppar” på glid från IFK: ”Kan må bra av allsvenskt spel”

Evon Mohlin drar till Amo. Men det är inte den enda ”ungtuppen” som IFK riskerar att förlora till nästa säsong. Där finns allsvenska klubbar som drar i både William Bengtsson och Hugo Svensson.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Flera ungdomscuper riskerar att ställas in: ”Jätteledsamt”

Fotbollen har tagit beslut att bara träningsmatcher och träningar får genomföras tills vidare. Det får stora konsekvenser för de kommande ungdomscuperna. En arrangör har redan fått ställa in – och fler riskerar att få ta samma tunga beslut.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Stjärnan som blev kvar: ”Jag har saknat killarna”

Spelarna i Mjällby AIF skickades hem för att ladda om batterierna. Nye stjärnforwarden Moses Ogbu blev kvar på Strandvallen och har pressats hårt i väntan på både boll och lagkamrater. – Formen blir bättre och bättre, men jag har saknat killarna, säger den 29-årige forwarden och ler..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Lantz: ”Det är en kontaktsport och vi kör som vi brukar”

Marcus Lantz har varit hemma hos familjen i Göteborg under uppehållet. Men han har saknat jobbet och fotbollen i Mjällby AIF. – Barnen går i skolan och frugan jobbar.

Kristianstadsbladet - Igår: 22:30

Trotjänaren lägger av: ”Dags att hänga upp skridskorna”

Fredrik Lindblom har delat ut sin sista propp, levererat sin sista assist och slagit sin sista icing. KIK-backen lägger klubban på hyllan efter sex raka säsonger i Kristianstads IK. – Jag är otroligt glad och stolt över den resa som både jag och föreningen gjort under dessa sex år tillsammans, skriver Lindblom i ett avskedsinlägg på twitter..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:48

Fem alternativ – så kan fotbollssäsongen avgöras

Den allsvenska fotbollen skulle ha varit i gång nu. Men ett av svensk idrotts mest klassiska vårtecken får vänta på sig – och frågan är hur länge? Här är alternativen..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:22

Klart: Färre matcher i Handbollsligan nästa säsong – poolspelet stryks

Handbollsligan stryker poolspelet nästa säsong. Det innebär en rak serie med totalt 28 omgångar, jämfört med tidigare 32. – Vi lät klubbarna bestämma och majoriteten valde det här alternativet, säger Nikolas Larsson, ordförande i Handbollsligan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.