Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:30

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 06:30

Misshandel och fylleriLNET Mnga fall av fylleri och tv personer gripna misstnkta fr misshandel. S sammanfattar polisen helgstarten. LNET Mnga fall av fylleri och tv personer gripna misstnkta fr misshandel. S sammanfattar polisen helgstarten. Under fredagskvllen och natten mot lrdagen har tjugo?
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandeloch , fylleri
Västerbottens Folkblad - 28 dec 14 kl. 07:23

Mycket fylleri, flera fall av misshandel och ett frispel

Misshandel, fylleri, vittnen som fick frispel och välbesökta arrester. Polisen i länet hade en hel del att göra på annandagen och den efterföljande natten. Tre personer greps, misstänkta för misshandel, elva personer omhändertogs för fylleri.

Västerbottens Folkblad - 06 mar 16 kl. 08:12

Misshandel, fylleri och bråk

Länsborna har under natten både bråkat och druckit – men natten beskrivs som lugn.  Just efter midnatt larmades polisen till Folkets hus i Umeå. Där ertappades en ung man född 1994 med att ha sprejat på fasaden.

Dagen - 01 maj 12 kl. 08:37

Fylleri och bråk på Valborg

Vårens ankomst firades med brasor och sång - men när eldarna slocknat vidtog fylleri och bråk. Valborgsfirandet slutade trots det med ganska få grova brott, enligt polisen.

I Stadsparken i Lund och i centrala Uppsala, där många samlats för traditionsenligt valborgsfirande, rapporterades flera fall av misshandel och mycket fylleri.

BT - 01 maj 13 kl. 08:18

Fylla, bråk och misshandel på valborgsfirandet

När brasorna brunnit ut övergick valborgsfirandet på många håll i fylleri och bråk. En våldtäkt och många fall av misshandel anmäldes till polisen. På en mindre ort i Heby kommun greps en man under kvällen misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka.

BT - 25 jun 11 kl. 15:37

Våld och fylleri i midsommar

Fylla, misshandel och en våldtäkt kantade årets midsommarfirande. "Åh herregud", sammanfattade länsvakthavande kommissarie i Dalarna när midsommardagen grydde. Men på många håll blev det lugnare än vanligt.

UT - 02 nov 13 kl. 10:36

Misshandel och fylleri vid Dalstorpsfest

En ungdomsfest i Dalstorps Bygdegård under fredagskvällen spårade ur fullständigt. Misshandel, slagsmål, fylleri och mängder av alkohol som förverkades av polis, blev facit. Enligt uppgift var det hundratals ungdomar som deltog i tillställningen.

Alingsås tidning - 19 jun 16 kl. 12:26

Fylleri, narkotikabrott och misshandel

Det blev fullt upp att göra för polisen även under lördagskvällen. Tio personer omhändertogs för fylleri, två personer är misstänkta för ringa narkotikabrott och en man för misshandel och våldsamt motstånd.
Det var vid 21-tiden på lördagskvällen som en man i 50-årsåldern ska ha misshandlat sin partner inne på MX Rockbar.

Västerbottens Folkblad - 16 jul 11 kl. 09:49

Misshandel och fylleri under marknadsnatten

ÅSELE Två personer har gripits natten till lördag för misshandel i Åsele. ÅSELE Två personer har gripits natten till lördag för misshandel i Åsele. Polisen har under natten gripit två personer för misshandel och tagit in tio för fylleri.

TA - 26 dec 11 kl. 11:16

Misshandel och fylleri under juldagsnatten

Juldagsnatten firades lite väl blött på många håll. Polisen i Skåne omhändertog totalt 44 personer för fylleri, i Blekinge var siffran 28, i Kalmar län 46 och i Gävleborgs län 45. Många fall av misshandel anmäldes också.

Kristianstadsbladet - 01 jan 14 kl. 10:02

Misshandel och fylleri på nyårnatten

En hyffsat lugn natt, så summerar polisen på nyårsdagens morgon. Ett par ärende av misshandel har anmälts och en förare som stoppades i hässleholm misstänks för rattfylleri.
- Det har varit ganska lugnt, och det har det varit över hela länet, och både Skåne och Blekinge.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.