Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 04 April, 04:29

Aftonbladet - 15 okt 11 kl. 00:18

S-krisen handlar om inkompetensHaveriet handlar om ofrmga att skapa en politisk maskin dr kompetenta mnniskor kan gra sitt jobb.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-krisen, handlarom , inkompetens
Expressen - 22 jul 17 kl. 07:00

Krisen handlar om vad en födsel får kosta

Förlossningskrisen handlar inte om att stockholmare riskerar att föda i bilen.Den här krisen pågår varje dag i hela Sverige och handlar om synen på hur mycket en födsel får kosta, skriver Emma Philipsson. .

Cornucopia - 31 maj 15 kl. 18:30

Greklands premiärminister: Krisen handlar om demokratins överlevnad i EU

Greklands premiärminister Alexis Tsipras har publicerat en debattartikel i Del Monde. Artikeln finns även utlagd på den grekiska republikens officiella hemsida och återges i si helhet nedan. Hela den grekiska frågan handlar om huruvida demokratin alls ska överleva i EU.

DN - 12 okt 11 kl. 00:50

?Så måste Juholt agera för att reda ut den svåra krisen?

Politikernas personliga ansvar. Håkan Juholts möjligheter att reda ut krisen handlar inte bara ? eller ens främst ?

Expressen - 17 dec 11 kl. 08:08

K-G Bergström: Krisen handlar om att partiet är överflödigt

Om inte Kristdemokraternas ­val­beredning totalt har felbedömt stämningarna i partiet vinner Göran Hägglund partiledarstriden. I så fall betyder det rimligen att Mats Odells karriär som tung ­politiker är över..

Kristianstadsbladet - 12 maj 19 kl. 11:56

Miljökrisen handlar inte bara om klimatet

Utan bin och andra insekter skulle många ekosystem inte fungera..

Expressen - 16 mar 20 kl. 15:44

Erbjudandet mitt i krisen: Handlar åt riskgrupperna

De senaste dagarna har fler och fler rapporter kommit om hur svenskar runtom i landet börjat hamstra saker som mat, toalettpapper och läkemedel.En som i stället erbjuder sig att handla åt andra personer i riskgrupper är Maria Granström i Haparanda.– Jag vill inte att om man är i en riskgrupp och är orolig ska känna att ”nu får jag ingen mat och jag kan inte hämta mina mediciner”..

Dagens PS - 19 aug 17 kl. 07:20

Rapport: Smileys i mejlet = inkompetens

Undvik det på jobbet, lyder rådet. Ny Teknik berättar med brittiska The Independent som källa att smileys eller emojis som uttrycker olika känslor kan vara förödande i jobbmejlet; de ”signalerar vare sig glädje eller värme, bara inkompetens”, enligt artikeln, som hänvisar till en undersökning utförd på 549 frivilliga i 29 länder. De israeliska och nederländska forskarna bakom studien kikade på hur mottagarna reagerade på de små, gula figurerna i mejl som sändes från främlingar.

Dagensanalys.se - 16 mar 17 kl. 12:02

Digital inkompetens hämmar utvecklingen

Det vanligaste uttrycket idag är – Vi måste bli mer digitala. Det är som att säga att jag måste bli bättre på idrott. Inom digital finns det lika många grenar som inom idrott – Vi har SEO, Front End, Back End, DMP, CMS, API, SocMed, Konvertering och så vidare… ”Att säga att man skall bli mer digital visar vilken inkompetens man har, man måste veta vad man skall bli bättre på och varför” Har ni en renodlad B2B-tjänst där man använder tjänsten på jobbet, ja då behöver ni kanske inte en renodlad mobil strategi.

Skånskan - 13 apr 18 kl. 16:58

Skånska röster om krisen i Svenska Akademien

Krisen i Svenska Akademien fördjupas och förändras hela tiden. Vi har ställt frågan ”Vad tror du om Svenska Akademiens framtid efter att Sara Danius lämnade som ständig sekreterare?” till elva skånska författare, förläggare, kritiker och litteraturvetaren.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 00:09

Krisen har gjort oss mer matsmarta

Foto: Linda Axelsson
Vi handlar mindre och oftare, vi har blivit petigare och vill inte planera så mycket.
? Våra matkassar är mindre i dag än vad de var före finanskrisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.