Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 06 April, 04:01

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 05:01

Oklart med akutflygetLYCKSELE Landstinget har terigen uppvaktat infrastrukturministern fr att Lycksele ska f akut beredskap fr ambulansflyg dygnet runt. Utan beredskapen ventyras patientskerheten. AKUT. Vsterbottens lns landsting har uppvaktat infrastrukturministern fr att Lycksele flygplats ska kunna ppna fr akuta sjuktransporter under hela? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklartmed , akutflyget
BT - 23 sep 13 kl. 17:45

Oklart läge i köpcentret

Efter två dygn av oro och skräck sade Kenyas regering att den tagit kontroll över köpcentret i Nairobi. Men vad som egentligen pågick därinne var fortfarande oklart på måndagseftermiddagen. ?

YLE - 04 jan 17 kl. 22:01

Omstridda Hangöcafeet fick fem år till - men oklart vad som ska stå i avtalet

Det omstridda Roxx café och pub i Hangö får fortsätta arrendera sin tomt av staden i fem år till. Nu borde stadsdirektören förhandla fram ett avtal som enligt honom bygger på ett olagligt beslut. Roxx drivs av bolaget Roadhouse som i sin tur ägs av bolaget Ruber.

YLE - 18 aug 17 kl. 22:28

Knivdådet i Åbo - det här är ännu oklart

Knivattacken i Åbo under fredagseftermiddagen föranledde flera rykten. På sociala medier spreds exempelvis snabbt felaktig information om förövarnas och offrens antal. Några av felaktigheterna kunde rättas till under fredagskvällen, andra öppna frågor väntas vi få svar på under de närmaste dagarna.

Västerbottens Folkblad - 16 mar 11 kl. 06:30

Biltema öppnar ? men oklart när

SKELLEFTEÅ Biltema ska öppna ett varuhus på Solbacken i Skellefteå men det är oklart när. Foto: Erik Åström/ARKIV SKELLEFTEÅ Biltema ska öppna ett varuhus på Solbacken i Skellefteå men det är oklart när. I går sa kommunstyrelsen ja till att ?

Kristianstadsbladet - 05 aug 11 kl. 06:30

Oklart om ersättning i efterhand

Foto: Christian Andersson
Det är ännu oklart om de ukrainska arbetarna får ersättning i efterhand för juni och juli. Facket förhandlar med företaget.
DEGEBERGA.

Kristianstadsbladet - 05 aug 11 kl. 06:30

Oklart om de får sin ersättning i efterhand

Foto: Johanna Wallin
Det är ännu oklart om de ukrainska arbetarna får ersättning i efterhand för juni och juli. Facket förhandlar med företaget.
Gästarbetarna vittnar om usla arbetsvillkor och låg lön.

Nyhetsverket - 12 apr 12 kl. 07:51

Oklart om poliskostnad för festival

Det är fortsatt oklart för musikfestivalerna om vem som ska betala för poliskostnaderna. Idrottsevenemang kan nu slippa betala enligt ett förslag men för musiken är läget oklart. - Som det är nu finns orimliga olikheter av vad polisen tar betalt för av olika musikevenemang, säger Jope Philgren på Festival-Sverige i Dagens Nyheter..

SmålandsPosten - 01 jul 13 kl. 06:27

Nu rivs resterna ? oklart vad som händer sedan

Nu ska resterna av byggnaden på Möckelns sågverk, som brann i slutet av april, rivas. Vad som händer sen är fortfarande oklart. Enligt konkursförvaltare Tuomas Heinonen kommer rivningen av byggnaden sätta igång efter sommaren.

Kristianstadsbladet - 22 jul 13 kl. 09:11

Oklart med målvakter inför Flensburg-mötet

På beachhandbollen vaktade Anton Jönsson buren. Men vem som står mot Flensburg i kväll är oklart. Både Herdeiro Lucau och Dan Beutler har nämligen skadebekymmer.

YLE - 17 okt 13 kl. 05:50

Oklart beslut om dagvårdsplatser i Vasa

Det är oklart om privatägda Kolibridalens daghem i Vasa måste lägga ner sin verksamhet nästa höst eller inte. Vasa stad har gjort bedömningen att daghemmet inte behövs i Gamla Vasa utan att dagisbehovet är större i andra delar stan. Men nu har Harry Swanljung, direktör för verket för fostran och grundläggande utbildning vid Vasa stad startat en utredning för att se vilka slutsatser man egentligen kan dra från beslutet om att det i anbudsfrågan står att det inte finns behov för svenskspråkig dagvård i Gamla Vasa.

Expressen - 16 dec 13 kl. 09:13

Flerbilskrock på E22 – oklart skadeläge

LUND. Flera personbilar kolliderade med varandra på E22 strax utanför Lund på måndagsmorgonen. Det är oklart hur många personer som har skadats.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.