Expressen > Nyheter

Wednesday, 08 April, 09:51

Expressen - 15 okt 11 kl. 00:42

Skånedistriktet räddade Håkan JuholtSkånedistriktet räddade Juholt från att bli petad. I sista stund uppges distriktet ha hoppat av alliansen som ville få S-ledaren att frivilligt avsäga sig partiledarposten. Men Skånedistriktets ordförande Helene Fritzon vill inte kännas vid uppgifterna. - Jag har inte deltagit i några grupperingar om att han skulle avgå, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Håkan Juholt, Juholt, Skånedistriktets, Helene Fritzon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånedistriktet, räddade, Håkan, Juholt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Miss England återvänder till läkarroll i coronakrisen

Miss England 2019 lägger tiaran på hyllan och återvänder till sitt dagjobb: läkare.Bhasha Mukherjee, 24, från Derby, England, satte karriären på paus för att ägna sig åt välgörenhetsarbete efter att ha deltagit i Miss World i december.Nu har hon dock åter satt på sig bussarong, för att hjälpa till i coronakrisen..

Expressen - 2 timmar sedan

CORONA I KORTHET: Sjukhuspersonal var smittade – hade inga symtom • Artisten John Prine död i corona – Springsteens sorg • IVA-chef avgår efter konflikt om krisen

Hälften av de anställda på en avdelning på Linköpings universitetssjukhus har testats positivt för covid-19, rapporterar Sveriges Radio.■■■Den legendariska sångaren och låtskrivaren John Prine har dött i coronaviruset.■■■En avdelningschef inom intensivvården på Östra sjukhuset i Göteborg avgår på grund av konflikt om hur coronakrisen ska hanteras, rapporterar GP.

Expressen - 2 timmar sedan

Stort ras i försäljningen av bostadsrätter under mars

Nu börjar coronaviruset sätta sina spår på bostadsmarknaden.Oron över arbetslöshet gör att fler tvekar och försäljningarna av bostadsrätter sjönk under slutet av mars med 15 procent.– Coronapandemin har en negativ inverkan på bostadsmarknaden, säger Marcus Svanberg, vd för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling..

Expressen - 2 timmar sedan

Singelolycka på E6 – stora trafikstörningar

På onsdagsmorgonen har en singelolycka inträffat på E6 i höjd med Tvååker.Det är stora trafikstörningar på platsen med anledning av olyckan. .

Expressen - 2 timmar sedan

Förundersökningen tas upp igen mot Ystadföräldrarna

I flera år hölls ett antal syskon isolerade på idyllen i Österlen, utan att gå i svensk skola och med lite kontakt med omvärlden. En förundersökning mot föräldrarna har tidigare lagts ner, men nu har åklagarmyndighetens utvecklingscentrum beslutat att den ska återupptas.– Jag kunde dra slutsatsen att det finns anledning att anta att barnen i Ystad har blivit utsatta för någon form av brott, säger åklagare Eva-Marie Persson..

Expressen - 2 timmar sedan

Sjukhuspersonal smittade – flera hade inget symptom

Personal på Linköpings universitetssjukhus var sjuka i covid-19, helt ovetandes.Smittan upptäcktes när samliga i personalen på avdelningen testades, och till synes friska personer fick positiva svar.– Det var mellan fem och tio som inte hade symtom eller endast lättare symtom, säger Britt Åkerlind, smittskyddsläkare i Östergötland, till  Sveriges Radio..

Expressen - 3 timmar sedan

Sonja, 95, smittad på äldreboendet

95-åriga Sonja Dahlkvist har smittats med coronaviruset på ett äldreboende i Kristianstad.På samma äldreboende har två personer dött och ytterligare flera personer är smittade.– Det känns fruktansvärt, säger Sonja.

Expressen - 4 timmar sedan

Joe Biden väntas vinna – men arg på att valet hölls

WASHINGTON DC. Vallokalerna i Wisconsin stängde under natten efter tisdagens primärval. Joe Biden väntas vinna delstaten över Bernie Sanders – men sa i natt att det var fel att tvinga väljare till vallokaler under den pågående hälsokrisen.

Expressen - 4 timmar sedan

IVA-chef i Göteborg avgår – efter konflikt om corona

En avdelningschef inom intensivvården på Östra sjukhuset i Göteborg avgår på grund av konflikt med sjukhusets ledning om hur man hanterar coronakrisen, skriver Göteborgs-Posten. .

Expressen - 4 timmar sedan

Victoria arbetar hemifrån – mitt under coronakrisen

Trots coronakrisen – kronprinsessan Victorias arbete fortsätter. Men kanske inte som vanligt.Nya bilder visar hur hon arbetar från Slottet i Haga via länk – och med en hund som sällskap.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.