Expressen > Nyheter

Friday, 03 April, 10:14

Expressen - 15 okt 11 kl. 00:46

De vill fortfarande att Juholt avgårHåkan Juholt har nu en slags prövotid - utan deadline - för att visa att han klarar av sitt uppdrag. Det menar Ulf Bjereld, S-märkt statsvetare och norrländske S-politikern Lars Törnman. Men flera tunga namn vill fortfarande att han avgår. - Namnet är så djupt förknippat med girighet så det är nästan en omöjlig situation för det socialdemokratiska partiet, säger S-politikern Lars Törnman..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Juholt, Ulf Bjereld, Lars Törnman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De vill fortfarandeatt , Juholt, avgår
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

?Vi stödjer fortfarande Juholt?

I dag klockan 15 kommer Håkan Juholt att hålla en pressträff på ett köpcentrum i Oscarshamn. Tills dess väljer S-distriktet i Jämtland att ligga lågt. ?

Sydsvenskan - 08 dec 11 kl. 06:30

Juholt och Hägglund hänger löst

Trycket ökar på Håkan Juholt (S) och Göran Hägglund (KD) att avgå. I Statistiska centralbyråns stora?
Trycket ökar på Håkan Juholt (S) och Göran Hägglund (KD) att avgå.

Sydsvenskan - 25 jan 16 kl. 21:19

Juholt: S saknar framtidsvision

Socialdemokraterna och statsminister Stefan Löfven krisar i opinionen och nu kommer en analys om varför från en man som vet hur det känns när det blåser — Löfvens företrädare Håkan Juholt.Juholt anser att partiet saknar en framtidsvision och inte tillräckligt tydligt pekat på skillnaderna gentemot borgerligheten.— För det tredje måste vi ha en bombmatta med åtgärder för att minska klyftorna i samhället.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 21:19

Juholt: S saknar framtidsvision

Socialdemokraterna och statsminister Stefan Löfven krisar i opinionen och nu kommer en analys om varför från en man som vet hur det känns när det blåser — Löfvens företrädare Håkan Juholt.Juholt anser att partiet saknar en framtidsvision och inte tillräckligt tydligt pekat på skillnaderna gentemot borgerligheten.— För det tredje måste vi ha en bombmatta med åtgärder för att minska klyftorna i samhället.

Barometern - 15 nov 13 kl. 07:15

Juholt tillbakavisar: ?Fullkomligt felaktigt?

Håkan Juholt avvisar alla uppgifter om att han skulle lämna riksdagen innan 2018. – Det är fullkomligt felaktigt. Under mina 35 år i politiken har jag inte hört talas om någon som låter sig nomineras för en halv mandatperiod.

UNT - 28 okt 12 kl. 17:20

Fortfarande ingen gripen för skotten i Sunnersta

Polisen hade på söndagskvällen fortfarande inga avgörande spår efter den person som vid midnatt på torsdagen skottskadade en 74-årig han då med bil anlände  till sitt hem i Sunnersta.  .

Hela Gotland - 16 sep 18 kl. 18:09

Ännu inget avgörande i Gneab-ärendet

Det finns fortfarande inget avgörande i sikte för Gneabaffären, där ett skadeståndsanspråk på 14 miljoner kronor riktats mot Åke Svensson, Sofia Wollman och Rolf Öström..

Blekinge Läns tidning - 30 aug 19 kl. 14:00

Visst spelar tidningen fortfarande roll

Lokaltidningen har fortfarande en avgörande roll för hur medborgare kan hålla sig informerade om det som händer där de bor. Det visar en ny tysk studie..

Nyheter 24 - 04 jul 12 kl. 11:36

Håkan Juholt - Sveriges 3:e sexigaste politiker


Nästan för sexig för sitt eget bästa. Håkan Juholt hamnar på tredje plats i år igen. I fjol var han Socialdemokraternas stora hopp (gick dock mindre bra med den saken) och i år är han en kaxig riksdagsledamot.

BT - 11 okt 14 kl. 19:03

"Kuppförsök" bakom Juholts avgång

Förre S-ledaren Håkan Juholts avgång i januari 2012 föregicks av en intern kupp. Turerna kring avpolletteringen saknar motstycke i svensk modern politisk historia, anser en statsvetarprofessor. Flera medier publicerar i helgen utdrag ur S-profilen Daniel Suhonens bok "Partiledaren som klev in i kylan" som återger hemliga dokument och inspelade samtal från Socialdemokraternas verkställande utskott (VU).

YA - 18 okt 11 kl. 06:30

Kräv tillbaka pengarna, Juholt

Håkan Juholt har gett sig ut på turné. Han ska återställa förtroendet hos partimedlemmar och väljare. Nu är han ett offer för mediedrevet, oskyldigt dömd på förhand.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Mohamad, 15, hjälper vårdpersonal i krisen

Äldre personer och de som tillhör en riskgrupp uppmanas att hålla sig inomhus under coronapandemin.Det gör att det kan vara svårt att exempelvis handla mat om inte någon hjälper till.I Ale kommun kraftsamlar ett gäng ungdomar för att göra en insats – och de tillverkar även skyddsutrustning för vården.

Expressen - 10 minuter sedan

Anders Tegnell: Han är ansvarig om allt går fel

Anders Tegnell ångrar att Folkhälsomyndigheten inte informerade tidigare om riskerna med coronaviruset.Om Sveriges ifrågasatta strategi går snett är det ytterst hans myndighetschef som står ansvarig. Men statsepidemiologen gissar att även Löfven kommer ifrågasättas.

Expressen - 45 minuter sedan

Danmark kan öppnas upp – men planerna kritiseras

Danmarks statsminister Mette Frederiksen har sagt att landet kan vara redo att gradvis öppnas upp efter påsk. Men nu får hennes uttalande hård kritik av flera experter. – Det skulle vara som att ge sig ut på ett hav fullt av isberg utan en radar, säger Torben Mogensen, överläkare i anestesi.

Expressen - 1 timme sedan

Frankrike stoppar masker från svenskt bolag

Bolaget Mölnlycke importerade fyra miljoner ansiktsmasker från Kina.Nu har leveransen stött på patrull i Frankrike..

Expressen - 1 timme sedan

Omfattande elfel stoppar tågtrafik i Stockholm

Pendel- och regionaltågen mellan Stockholm och Uppsala är inställda under fredagsmorgonen, rapporterar SVT Nyheter Uppsala.Orsaken är ett omfattande fel som började redan under gårdagskvällen..

Expressen - 2 timmar sedan

H&M:s försäljning rasade till hälften under mars

H&M:s försäljning rasade till hälften under mars.Det framgår av rapporten för Q2 som publicerades klockan 08.00..

Expressen - 2 timmar sedan

Svenskar som varit fast i Peru landar i Köpenhamn

Klockan åtta på fredagsmorgonen landar ett SAS-plan på Kastrup med 290 skandinaver som varit strandsatta i Peru.Flera svenskar är ombord.– Vi har vänt på varje sten, det är ett omfattande arbete vi gör, säger Veronica Nordlund på UD:s presstjänst..

Expressen - 2 timmar sedan

Ikea görs om till testplats för coronaviruset

Ikea i norra London görs nu om till en testanläggning för coronaviruset.Den som vill testa sig kan köra till möbelvaruhuset med bilen och bli göra ett drive through-coronatest, skriver CNN..

Expressen - 2 timmar sedan

Corona i korthet – de senaste nyheterna

Ett specialplan är på väg hem med strandade Peru-svenskar.■■■CIA har i flera månader jagat på Kinas ”faktiska” coronasiffror. Vita huset varnas för att enpartistatens siffror inte stämmer.

Expressen - 3 timmar sedan

Socialdemokraterna rusar i krisen – stödet ökar stort

Socialdemokraterna rusar i coronakrisen.Mätning efter mätning visar hur stödet för både S och Stefan Löfven har ökat den senaste månaden.I Aftonbladet/Demoskop ökar partiet med 5,3 procentenheter – och samlar nu 27,9 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.