Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 03 April, 09:40

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 00:44

Ikeas bussiga kompis



UME Elfordonstillverkaren Hybricon frn Ume stod hgst upp p nskelistan nr Ikea planerade fr en elfordonsdag i lmhult. ? Vi fick inbjudan frst av alla, sger Mats Andersson som r frsljningsansvarig p Hybricon. Kontakten med Ikea kan innebra att mnga? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeas, bussiga, kompis
Hela Gotland - 10 feb 11 kl. 19:56

Bussiga kortet gäller nu för alla ungdomar i stan och på landet

Tekniska nämnden beslutade i går att åter införa "Bussiga kortet" till alla ungdomar, det vill säga kortet som ger ungdomarna på Gotland möjlighet att åka buss gratis..

Hela Gotland - 11 feb 11 kl. 04:00

Bussiga kortet även på sommaren

Bussiga kortet, som nu återinförs i stadstrafiken, ska också gälla under sommaren.Kostnaden beräknas till 1,5 miljoner kronor, men det är det värt för att lära ungdomarna att åka buss, menar majoriteten..

Hela Gotland - 22 mar 11 kl. 04:00

Fick kritik för svar om bussiga kortet

Tekniska nämndens ordförande Tommy Gardell (S) fick utstå mycket kritik för hur han formulerade sig i ett frågesvar om bussiga kortet. Flera ledamöter i fullmäktige ogillade tonen i det gardellska svaret..

Hela Gotland - 04 nov 11 kl. 04:00

Nytt bränsle i strid om bussiga kortet

Miljöpartiet vill dra in bussiga kortet i Visby för att spara en halv miljon åt regionen.Men pengarna ska inte gå till att rädda fritidsgården i Vibble.Moderaterna välkomnar initiativet, men Socialdemokraterna är skeptiska..

Hela Gotland - 11 nov 11 kl. 04:00

SSU blåser till strid om Bussiga kortet

SSU Gotland blåser till strid för att försvara Bussiga kortet.- Det är för att göra vår ståndpunkt tydligare, säger David Lindvall, distriktsordförande i Socialdemokraternas ungdomsförbund..

Hela Gotland - 29 nov 11 kl. 04:00

Bussiga kortet dras in i Visby

Bussiga kortet i Visby dras in vid årsskiftet.Sedan Miljöpartiet drog bort sitt stöd till kortet tvingas nu Socialdemokraterna svika ett av sina främsta vallöften.Men vad regionen egentligen tjänar på indragningen av kortet verkar ingen veta..

Dagensanalys.se - 01 jun 18 kl. 12:01

Resan mot ett digitalt hem – IKEAs lampor är billiga och bra för vardagsanvändaren

Det är nästan omöjligt att göra en undersökning kring smarta hem utan att ta med IKEAs produktserie ”Trådfri”. Möbeljätten började redan för flera år sedan ta sig in på teknikmarknaden med egna tv-apparater, och nu har de även en stadigt växande serie smarta lampor. Dock finns det utrymme för förbättringar.

Dagens PS - 08 jun 17 kl. 12:13

Världen hyllar Ikeas nya snilleblixt

”Jag skulle vilja beskriva det som vår största innovation sedan det platta paketet. Det kommer att skapa stor nytta genom bland annat lägre miljöbelastning, enklare och billigare produkter och att de kan demonteras vid flytt eller återvinning”, säger Torbjörn Lööf, vd för Inter Ikea, rapporterar Dagens Industri. Nyheten presenterades för ett stort pressuppbåd i småländska Älmhult på onsdagen.

Dagens PS - 23 okt 17 kl. 13:11

Här är Ikeas nya jättesatsning

Siktar på dubbla omsättningen om drygt två år. Till 2020 har Ikea sagt att omsättningen för möbeljättens e-handel ska dubbleras. Det skriver Computer Sweden, som tidigare berättat om Ikeas e-handelsplaner och som nu uppger att Ingvar Kamprads livsverk tagit ett stort kliv mot det målet med öppningen av ett ”ett nytt mastodontlager vid Arlanda”.

BT - 25 feb 13 kl. 12:28

Köttbullar stoppas på Ikeas varuhus

Möbeljätten Ikea stoppar försäljning av svensktillverkade köttbullar på varuhus över hela Europa. Tester visar att ett parti köttbullar innehöll hästkött, men det är oklart hur mycket. Spår av häst hittades i Tjeckien i köttbullar som producerats av Dafgård utanför Lidköping till Ikeavaruhus i hela Europa.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.