Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 31 March, 08:42

Aftonbladet - 14 okt 11 kl. 23:23

Nu hotas BangkokOvdret i Thailand hotar nu huvudstaden ? 283 personer har dtt?Dlj inte sanningen, det kommer bara leda till mer panik.?.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu hotas, Bangkok
Affärsvärlden - 01 nov 11 kl. 10:06

Missnöjet jäser - industrier hotas i Bangkok

Industrier i östra delarna av Bangkok är nu i fara. Protesterande boende i översvämmade Klong Sam Wa-området intill Bang Chan Industrial Estate har tvingat regeringen att vidga slussportarna..

BT - 19 nov 11 kl. 10:01

Vattnet rinner undan i Bangkok

De centrala delarna av Thailands huvudstad Bangkok hotas nu inte längre av översvämningar, sade premiärminister Yingluck Shinawatra på lördagen. Samtidigt lovade USA:s president Barack Obama all hjälp USA kan ge, när de båda möttes vid det östasiatiska toppmötet (EAS) på Bali.
De senaste månadernas översvämningar, de värsta på 50 år, har tagit mer är 600 liv och påverkat 5,4 miljoner människor i Thailand.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 11 kl. 10:01

Vattnet rinner undan i Bangkok

De centrala delarna av Thailands huvudstad Bangkok hotas nu inte längre av översvämningar, sade premiärminister Yingluck Shinawatra på lördagen. Samtidigt lovade USA:s president Barack Obama all hjälp USA kan ge, när de båda möttes vid det östasiatiska toppmötet (EAS) på Bali. De senaste månadernas översvämningar, de värsta på 50 år, har tagit mer är 600 liv och påverkat 5,4 miljoner människor i Thailand..

VA - 25 feb 11 kl. 14:36

Bangkok för de rika

25 februari Thailands huvudstad har på bara några år förvandlats till en kaxig och internationell metropol, där unga designer öppnar butiker och gör sig ett namn globalt. Skytrain susar ovanför gatorna och galleriorna är större och lyxigare än i väst. Skyskraporna blir inte bara fler utan också allt högre och mer tekniskt avancerade.

YLE - 14 jan 14 kl. 04:42

Resebyråer skippar sightseeing i Bangkok

Trots oroligheterna i Thailands huvudstad Bangkok kan finländare resa till Thailand som förut. Men vissa resebyråer har valt att skippa sina arrangerade rundturer i Bangkok. - Vi vill vara den på säkra sidan, därför avbokades måndagens sightseeing i Bangkok, säger platschef Jaana Kavisto vid resebyrån Aurinkomatkat i Åbo.

BT - 17 jan 14 kl. 13:43

Boråsare i Bangkok: "Försöker att inte röra oss centralt"

Boråsarna Christoffer Gustavson och Johan Klevensparr bor mitt i oroligheternas Bangkok. – Vi håller oss mest inne i lägenheten och försöker hålla oss uppdaterade på nyheterna, säger Christoffer Gustavson. De är i Bangkok för att göra ett examensarbete tillsammans med 12 klasskompisar från Högskolan i Jönköping.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här detonerar bomben i centrala Bangkok

Enligt AP är det minst två bomber som dentonerat på ett buddistiskt tempel i närheten av ett lyxhotell i centrala Bangkok. 15 personer har rapporterats dött i explosionen och flera är skadade. LÄS MER: Stor explosion i centrala Bangkok – flera döda och skadadeFlera medier med reportar på plats rapporterar om att ha sett skadade och kroppsdelar på gatorna.

YLE - 18 aug 15 kl. 10:37

Ambassadören i Bangkok: De röda kan vara skyldiga

I Bangkok spekuleras det vilt kring vem som egentligen ligger bakom måndagens bombattack mot en hinduhelgedom i stadskärnan. Militärjuntan i Thailand beskyller rödskjortorna för dådet. Det kan vara en möjlighet, svarar Finlands ambassadör i Bangkok.

Sydsvenskan - 21 okt 11 kl. 06:30

Östra Bangkok offras för vattnet

I ett försök att rädda centrala Bangkok undan vattenmassorna beslutade regeringen igår att offra de östra delarna av staden.
? Vi kan inte hålla emot vattnet hur länge som helst.

BT - 13 jan 14 kl. 11:12

Bangkok "stängs" av protester

Tiotusentals oppositionella har tagit över knutpunkter i Thailands huvudstad Bangkok och talar om en "stängning" av huvudstaden. - Det har börjat rätt fredligt, säger Palmecentrets Jens Orback som är i Bangkok.Premiärminister Yingluck Shinawatra har gått oppositionen till mötes genom att utlysa nyval till den 2 februari, men demonstranterna vill ha mer djupgående förändringar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.