SvD > Ekonomi

Friday, 10 April, 11:41

SvD - 09 okt 11 kl. 06:30

?Amerikanskt ledarskap fel väg?
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanskt, ledarskap, fel, väg
SvD - 09 okt 11 kl. 06:30

?Amerikanskt ledarskap fel väg?

SvD - 09 okt 11 kl. 06:30

?Amerikanskt ledarskap fel väg?

SvD - 12 okt 11 kl. 15:37

?Europas ledarskap är överlägset USA:s?

Amerikanskt ledarskap döms ut i ny bok..

Dagens PS - 18 apr 19 kl. 10:40

Krönika: Är konstnärligt ledarskap sämst i klassen?

Ledarskap är en utmaning, vem är sämst och vem är bäst i klassen? Mitt syfte är givetvis inte att utse den sämsta eller den bästa ledaren av i dag. Snarare att exemplifiera vad som utmärker dåliga och riktigt goda ledare.

Dagens PS - 10 sep 19 kl. 11:27

De fem nivåerna för framgångsrikt ledarskap

Ledarskapet är mitt i ett paradigmskifte – och många vedertagna sanningar kastas ut. Vad behövs för att ledarskapet skall visa sig i verkliga resultat som kommer hela organisationen tillgodo och är bra för verksamheten som sådan? Det kan kan undra, speciellt om man läser vad branschexperter har skrivit i debattartiklar och vetenskapliga studier.

YLE - 10 sep 17 kl. 05:30

Skräckchefens offer: Jag har ångest för att göra något alls av rädsla för att göra fel

Enligt olika beräkningar kostar skräckledarskap och dålig anda på arbetsplatsen flera miljarder euro varje år i form av sjukskrivningar och ineffektivitet. Problemet är stort och exemplen kan vara hårresande. För att förbättra situationen ordnas kurser, föreläsningar och teaterföreställningar som illustrerar situationen på våra arbetsplatser.

Supermiljöbloggen - 21 nov 14 kl. 08:48

Göran Carstedt & John Holmberg: ”Världen behöver nytt ledarskap!”

På fredag delas Göteborgspriset för en hållbar utveckling ut till Paul Polman, koncernchef i Unilever, för sitt banbrytande ledarskap. Polman driver en genomgripande kursändring mot en mer hållbar verksamhet. Målet är att, till år 2020, halvera företagets miljömässiga fotavtryck.

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

Så kan andligt ledarskap stärkas i Svenska kyrkan


Konflikten i familjen mellan ledarskap och demokrati aktualiseras ständigt. De flesta föräldrar vill gärna vara schyssta och bjuda in barnen i besluten - bara för att upptäcka att ju mer de gör det, desto mer tar barnen för sig och desto svårare blir det att upprätthålla ett gott ledarskap. I rädslan för att vara auktoritära förlorar många föräldrar sin auktoritet.

Expressen - 1 timme sedan

Fischer: ”Besviken – jag tycker det var fel”

LINGHEM. Efter en lång landslagskarriär och som en av de tongivande spelarna i det svenska VM-bronslaget fanns hon inte längre med i truppen. – Jag blev besviken och det är så klart stressande.

Nerikes Allehanda - 02 sep 14 kl. 05:38

Ett nytt ledarskap är den absolut viktigaste frågan

Den viktigaste förändringen Kumla behöver är att få ett nytt ledarskap. En lyssnande kommunledning som hör vad personal, sakkunniga och invånare säger. Det är inget fel på orten Kumla, däremot ser jag stora brister i styrningen.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.