Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 09 April, 02:22

Nyhetskanalen - 14 okt 11 kl. 22:35

Bensinbomb mot tunisisk tv-chefgaren till den tunisiska tv-stationen Nessma sger till Reuters att ett hundratal islamister p fredagen kastade bensinbomber mot hans hus..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bensinbombmot , tunisisk, tv-chef
UNT - 14 okt 11 kl. 22:59

Tårgasbomber mot tunisisk tv-chef

Ägaren till den tunisiska tv-stationen Nessma säger till Reuters att ett hundratal islamister på fredagen kastade tårgasbomber mot hans hus. De är arga över att tv-stationen har visat en film där Allah är avbildad. (TT).

BT - 20 apr 12 kl. 00:40

Tunisisk tv-chef åtalad för hädelse

I Tunisiens huvudstad demonstrerade islamister utanför domstolen där chefen för tv-kanalen Nessma på torsdagen stod inför rätta, anklagad för hädelse efter att sänt den fransk-iranska animerade filmen Persepolis. Salafister har krävt dödsstraff för tv-chefen Nabil Karoui. Åtalet kan ge tre år, men bedömare ansåg att han troligen slipper fängelse.

DN - 04 maj 12 kl. 08:35

Tunisisk tv-chef bötfälld

DN - 08 okt 11 kl. 17:40

Tunisisk erfarenhet tas tillvara

I den arabiska vårens revolutioner utmärkte sig Tunisien på så sätt att folket där inte tog till vapen. Omar Mestiri, chef för en radiostation och en nättidning samt en av grundarna till Nationella rådet för frihet i Tunisien, var inbjuden till konferensen utanför Stockholm i helgen för att berätta om erfarenheterna från sitt hemland..

Sydsvenskan - 08 maj 11 kl. 06:30

Larmet stoppade inte bomben

Usama bin Ladin är död men hotet om islamistisk terror lever. Sen i höstas är hotnivån i Sverige höjd. Det har överstelöjtnant Bertil Höckerdahl bestämt, chef för de hemliga terroristspanarna i NCT, bestämt.

DN - 16 jan 11 kl. 14:01

Ben Alis säkerhetschef inför rätta

Ali Seriati, chef över säkerheten för Tunisiens ex-president, kommer att ställas inför rätta för bland annat uppvigling. Det meddelade tunisisk tv på söndagen..

PI - 26 feb 11 kl. 00:44

Terroristmisstänkt begärs utlämnad till Danmark

JIHADISTER Den 28 december greps fyra terrormisstänkta av PET i Danmark, misstänkta för planerade terrorattentat mot danska tidningen Jyllands-Posten och samt tidningens Politikens gemensamma lokaler i Köpenhamn. Då hade tre av dem hyrt bil på Statoil i Kista och körde sedan söderut, med svenska Säkerhetspolisens i hasorna. När man gjorde husrannsakan i bilen fanns det en maskinpistol med ljuddämpare och 36 patroner samt en 9 mm pistol med 36 patroner.

Sydsvenskan - 06 nov 11 kl. 00:44

På arabisk språkresa

Foto: Hussein El-Alawi
Som barn avskydde programledaren Nadia Jebril arabiska och skippade hemspråksundervisningen. Nu har avskyn förbytts i kärlek och i höstens tv-serie undersöker hon sitt modersmåls betydelse i Europa.
?

Sydsvenskan - 19 okt 13 kl. 06:30

Locket på om vd:n

Han attesterade fakturorna när regionägda Skåne Care AB förde över 1,7 miljoner kronor till en tunisisk mellanhand.
Sedan nyheten blev känd har Ronnie Halvardsson varit oanträffbar. Nu lägger hans närmsta chef, regiondirektör Jonas Rastad, locket på rörande hans arbetsuppgifter..

Blekinge Läns tidning - 01 sep 17 kl. 10:40

Romerska ruiner upptäckt i tunisiskt vatten

Den romerska staden Neapolis i Tunisien kan ha svepts bort av en tsunami på 300-talet, visar fynden av ruiner under vattnet utanför Tunisiens nordöstra kust. - Det här är en stor upptäckt, säger Mounir Fantar, chef för den tunisisk-italienska grupp som gjort fyndet utanför Nabul.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.