Opinionen.se > Opinion

Friday, 10 April, 07:55

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dramatiskt lågt underskott i USA
Det amerikanska budgetunderskottet ökade under 2011 och ligger nu på 1.299 miljarder dollar. Det är det näst högsta underskottet i USA:s historia. USA:s finansdepartement lämnade beskedet på fredagen. För drygt en månad fick USA sitt kreditbetyg nedvärderat och var nära att tvingas ställa in sina betalningar..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dramatiskt, lågt, underskotti , USA
Vimmerby Tidning - 30 maj 13 kl. 08:44

Skenande underskott och ny alkoholpolitik

Socialnämnden hade sitt månatliga sammanträde igår och då beslutades det helt planenligt och unisont om nya riktlinjer för alkoholpolitiken i Linköping. Man avhandlade också sin ekonomiska tertialrapport som nu visar på ett dramatiskt skenande underskott på grund av statens övervältring av kostnader efter individers avslutade flyktingintroduktion..

Hela Gotland - 16 sep 14 kl. 15:59

Socialnämnden räknar med stort underskott

Kostnaderna inom socialnämnden har ökat dramatiskt under året. "Vi är tvungna att möta ett väldigt mycket större behov. Det har exploderat", säger Hanna Westerén (S)..

SVT - 26 okt 19 kl. 05:11

FOI-expert: Natos förmåga att avskräcka Ryssland ökar dramatiskt

USA placerar mer än 50 stycken F-35 stridsflygplan i Europa fram till slutet av 2021, uppger USA:s flygvapen till SVT. – Den samlade Nato-förmågan för avskräckning av ryska militära aktioner ökar dramatiskt, säger Mike Winnerstig, chef för den säkerhetspolitiska enheten på FOI..

Sydsvenskan - 17 nov 11 kl. 05:37

USA satsar på Stilla havet

Foto: Susan Walsh/AP
President Obama säger att USA ska utvidga den militära närvaron i Stilla havsregionen. Han deklarerar att Amerika är där för att stanna som en ledande maktfaktor som avser att vara med och utforma regionens framtid.
När krigen i Irak och Afghanistan är på väg att avslutas riktar Obama uppmärksamheten mot Asien.

BT - 09 jan 15 kl. 11:00

Angelina Jolie lyckas inte fånga dramatiskt öde

Oviljan, eller oförmågan, att greppa Zamperinis inre gör att Unbroken känns ytlig. Louis Zamperini (1917-2014) var småstadsbusen som mot alla odds blev olympisk sprinterstjärna på 30-talet. Sedan kom Andra världskriget emellan, där han kraschade med sitt bombplan i Stilla havet och - igen, mot alla odds - lyckades genomlida 45 dagar utan mat i hajfyllda vatten.

Expressen - 13 jun 17 kl. 20:25

Dramatiskt senatsförhör väntas med Jeff Sessions

Världens ögon riktas i kväll mot ett nytt dramatiskt senatsförhör i Washington. USA:s justitieminister Jeff Sessions ska svara på tuffa frågor om påstådda kopplingar mellan Ryssland och Donald Trumps valkampanj förra året..

Dagens PS - 06 apr 18 kl. 12:41

Trendbrott för exporten – mer till Kina än till USA

Det talas och skrivs mycket om import från Kina till Sverige. Men svensk export till Kina ökar också dramatiskt. Affärsvärlden rapporter nu att 2017 var första gången som huvudstaden Stockholm exporterade för mer pengar till Kina än till USA.

SVT - 02 jun 18 kl. 08:00

Dramatiskt tapp för Facebook – tonåringar överger plattformen

Tonåringar överger Facebook för Youtube, Instagram och Snapchat i allt högre utsträckning, det visar en ny studie som gjorts bland ungdomar i USA. Enligt studien är tappet dramatiskt..

Helsingborgs Dagblad - 30 maj 19 kl. 14:51

Trump lovar ”dramatiskt” uttalande om gränsen

USA:s president Donald Trump kommer att göra ett "dramatiskt" uttalande om gränsen mot Mexiko, antingen sent på torsdagen eller under fredagen, säger han. Uttalandet kommer att handla om människor som rör sig över gränsen, säger presidenten, som lovar a.

Sydsvenskan - 30 maj 19 kl. 14:51

Trump lovar ”dramatiskt” uttalande om gränsen

USA:s president Donald Trump kommer att göra ett "dramatiskt" uttalande om gränsen mot Mexiko, antingen sent på torsdagen eller under fredagen, säger han. Uttalandet kommer att handla om människor som rör sig över gränsen, säger presidenten, som lovar a.

DI - 30 maj 19 kl. 14:54

Trump lovar göra "dramatiskt" uttalande om gränsen mot Mexiko

USA:s president Donald Trump kommer att göra ett "dramatiskt" uttalande om gränsen mot Mexiko, antingen sent på torsdagen eller under fredagen, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.