Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:41

Västerbottens Folkblad - 14 okt 11 kl. 22:03

Hur går höstfisketFredag 111014 Höst och dags för sista svängarna på öppet vatten Höst och dags för sista svängarna på öppet vatten Som ni upptäckt så är det långt mellan uppdateringarna här. Tyvärr är det för mycket att göra så timmarna i ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Höst, Som

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur går, höstfisket
Nerikes Allehanda - 23 apr 14 kl. 14:47

Marknaden – start för röstfisket

Lions vårmarknad i Askersund blev starten för röstfisket inför EU-valet den 25 maj..

DalaDemokraten - 05 okt 16 kl. 16:55

Liberal om M-krav på folkomröstning: "Rena röstfisket"

"Det är rena röstfisket" säger Bo Brännström Liberalt oppositionsråd i Landstinget om M-kravet på folkomröstning om storregioner..

Aftonbladet - 20 okt 12 kl. 11:03

Låt oss slippa röstfisket nästa gång, femman

Leifby: Reinfeldts uppenbara baktanke gör mig förbannad.

Sydsvenskan - 13 aug 13 kl. 06:30

Vinstfrågan ett lockbete i röstfisket

Stefan Löfven hoppas att skolan ska bli en vinnarfråga för Socialdemokraterna i nästa års val.Men hur långt vågar han gå för att förhindra att riskkapitalister plockar ut vinst ur friskolorna?Om en vecka börjar höstterminen för åttatusen elever som tillsammans med sina föräldrar valt John Bauer-skolor runt om i landet.

HBL - 20 jun 14 kl. 11:23

Centern sågar Stubbs regering

"Rena röstfisket"Kimmo Tiilikainen, ordförande för Centerns riksdagsgrupp, kallar resultatet av miniregeringsförhandlingarna för rena röstfisket. I sitt pressmeddelande säger Tiilikainen att Alexander Stubbs (Saml) regering fattar beslut för den kommande regeringen och fokuserar dessutom sina stimulansåtgärder på Esbo, Helsingfors och Tammerfors men vänder ryggen åt övriga Finland. Tiilikainen anser att det Finland skulle ha behövt men inte fick är omedelbara åtgärder för att stävja problemen med sysselsättning och ekonomi.

BT - 14 jan 13 kl. 19:30

Ny storgädda från Västersjön

Isen var på väg att försvinna efter några veckors mildväder men nu verkar kylan stärka isen igen och förhoppningsvis blir det fortsatt isfiske ännu några månader. Förra vinterns ismetekung Pelle Carlsson har även denna vinter hunnit med att fånga en storgädda. Liksom förra vinterns storgädda så är det Västersjön som åter är fångstvatten.

BT - 29 aug 13 kl. 11:08

Ny storabborre från Vitasjön

Abborrfisket har verkligen varit bra i sommar och denna veckans toppfisk är ännu en storabborre från Vitasjön. Fisken vägdes till 1350g och togs av Evert Larsson. (function(){var d=document,b=d.

Aftonbladet - 09 mar 14 kl. 08:59

Nu kommer de - och plingar på

Röstfisket drar i gång med hembesök, bioreklam och kampanjer.

GöteborgsPosten - 19 aug 14 kl. 05:00

Nu hängs valfläsket ut på gator och torg

- Inget parti har dragit fram en joker och slängt på bordet.Årets valaffischer rymmer få överraskningar tycker Orla Vigsö, som studerat 100 års politisk reklam. Röstfisket med reklam är en mångmiljonaffär..

BT - 04 sep 14 kl. 17:26

Härskartekniker och hot

Replik. Svar till Annette Carlson (M) med fler i alliansen i Borås, BT 30/8.
Jag kan välja olika tolkningar av debattartikeln ”Värna om rätten till valfrihet”, skriven av alliansens Carlsson, Hjalmarsson, Hermansson, Guldenpennig.

ÖstersundsPosten - 14 feb 15 kl. 11:56

Linus Svenning skiftar sorg mot glädje

Röstfisket i Malmö har börjat. En stadsjeep – tapetserad med Svennings nuna – kör återigen runt i stan för att locka fansens uppmärksamhet. I fjol pumpade den ut bidraget "Bröder" om Svennings döde bror, snart går årets låt på högvarv i högtalarna..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.