SVT > Videos

Wednesday, 01 April, 14:22

SVT - 14 okt 11 kl. 21:50

Minnesceremoni för Wangari MaathaiKenyanska miljö- och människorättsaktivisten Wangari Maathai som avled för tre veckor sedan är den enda person som fått motta både Nobels Fredspris och Right Livelyhood-priset. I dag hölls en minnesceremoni för henne i Kenyas huvudstad Nairobi..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Wangari Maathai, Nobels Fredspris, Right Livelyhood, Kenyas, Nairobi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesceremoniför , Wangari, Maathai
SvD - 26 sep 11 kl. 08:06

Wangari Maathai död i cancer

Den kenyanska fredspristagaren Wangari Maathai är död..

Expressen - 26 sep 11 kl. 06:59

Fredspristagaren Maathai död

Den första afrikanska kvinnan att få Nobels fredspris, kenyanska Wangari Maathai, är död. Maathai dog på ett sjukhus i Nairobi, där hon vårdades för cancer. Hon blev 71 år.

Regeringen - 18 aug 11 kl. 16:07

Fredrik Reinfeldt deltar vid minnesceremoni i Oslo

Söndagen den 21 augusti deltar statsminister Fredrik Reinfeldt på inbjudan av Norges statsminister Jens Stoltenberg vid en nationell minnesceremoni i Oslo för att hedra offren och stödja överlevande från händelserna på Utöya och i regeringskvarteren i Oslo. I ceremonin deltar också Kronprinsessan Victoria och representanter för övriga nordiska länder. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt deltar vid minnesceremoni i Oslo Statsrådsberedningen, 18 augusti 2011.

NT - 11 aug 11 kl. 16:41

TV 4 sänder norsk minnesceremoni

TV 4 direktsänder den minnesceremoni som hålls för offren i Norge den 21 augusti. Den nationella minnesceremonin hålls i Oslo Spektrum, där bland annat Sissel Kyrkjebo, A-ha, Dumdum Boys och Susanne Sundfor uppträder..

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 11 kl. 16:43

TV 4 sänder norsk minnesceremoni

TV 4 direktsänder den minnesceremoni som hålls för offren i Norge den 21 augusti. Den nationella minnesceremonin hålls i Oslo Spektrum, där bland annat Sissel Kyrkjebø, A-ha, Dumdum Boys och Susanne Sundfør uppträder. Deltar gör både norska kungafamiljen, representanter för regeringen och många av dem som blev direkt berörda av attentaten den 22 juli..

DN - 16 aug 11 kl. 12:05

Kronprinsessan deltar i norsk minnesceremoni

Kronprinsessan Victoria reser till Oslo i helgen för att delta i den minnesceremoni som hålls på den norska nationella sorgedagen den 21 augusti..

Nyhetskanalen - 16 aug 11 kl. 18:37

Minnesceremoni en månad efter dåden

En månad efter terrordåden besöker anhöriga och överlevande under helgen Utöya. Samtidigt hålls en minnesceremoni i Oslo, där bland andra kronprinsessan Victoria och statsminister Fredrik Reinfeldt deltar..

Nyheter 24 - 22 aug 11 kl. 11:11

BILDSPEL: Minnesceremoni för terroroffren i Norge


På söndagen hölls en officiell minnesceremoni för att hedra Anders Behring Breiviks offer. Sverige representerades av bland annat Kronprinssesan Victoria och statsminister Fredrik Reinfeldt. En månad efter Anders Behring Breiviks terrordåd hölls den nationella minnesceremonin i Oslo.

Expressen - 10 sep 11 kl. 05:59

Minnesceremoni inledd i Jaroslavl

JAROSLAVL. I dag sörjer Jaroslavl - och hela Ryssland - sina omkomna hockeyhjältar. Klockan 4 i morse svensk inleddes en minnesceremoni i stadens katedral.

Jönköpingsnytt - 10 sep 11 kl. 06:35

Livs familj med vid minnesceremoni i Ryssland

Det är inte bara i Jönköping som det på lördagen hålls en stor minnesceremoni över Stefan Liv och de omkomna i flygolyckan i Ryssland i onsdags. En stor ceremoni kommer även att hållas i Jaroslavl. På plats finns Stefan Livs familj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.