SVT > Videos

Sunday, 05 April, 19:26

SVT - 14 okt 11 kl. 21:32

La Destra vill se ett fascistiskt EuropaItalienska hgerpartiet La Destra finns med vid SDU:s demonstration i Malm..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: La Destravill se ett , fascistiskt, Europa
SVT - 21 mar 17 kl. 11:44

Erdogan: ”Europa fascistiskt och grymt”

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan går nu åter ut i en attack mot Europa efter utfallen mot bland andra Tyskland och Nederländerna, som han kalllat ”fascistiska” och gjort jämförelser med nazitiden. I ett tal i dag jämförde han läget i Europa med tiden före andra världskriget..

DN - 15 nov 12 kl. 00:50

?Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti?

Problematisk terminologi. En ny fascism firar triumfer i Europa. Det gäller inte minst Sverigedemokraterna, som avancerar i ett land där fascismen hittills har varit svag.

YLE - 27 maj 19 kl. 17:29

Nya och gamla ansikten i EU-parlamentet: Någon har ett fascistiskt förflutet, någon anklagas för sexuella trakasserier och någon har varit inblandad i bunga-bunga-skandaler

Väljare runt om i Europa har gjort sitt val. Nya och gamla ansikten visar sig nu i de 28 medlemsländernas gemensamma parlament. Här finns en rad brokiga karaktärer - och några sticker kanske ut lite mer än andra..

Världen Idag - 01 mar 16 kl. 10:18

Israel "fascistiskt" i SR-reportage

I ett nästan tio minuter långt reportage i Studio Ett för ett par veckor sedan lät Sveriges radios Mellanösternkorrespondent israeliska aktivister och kulturarbetare förklara varför man anser att Israel är fascistiskt och går i en antidemokratisk riktning. Men ingen motröst hördes..

YLE - 27 mar 17 kl. 18:41

Politisk osäkerhet sänker aktiepriserna i Europa

Den politiska osäkerheten i Europa smittar av sig på aktiekurserna. Många internationella placeringsfonder har minskat sina innehav av europeiska aktier. Andra ser nu ett lysande tillfälle att köpa europeiska aktier extra billigt.

Sydsvenskan - 02 okt 11 kl. 00:03

"Kina kan hjälpa Europa"

Även om förhoppningen att Kina kan rädda Europa ur den akuta krisen är orealistisk kan landet bidra till att få igång den europeiska tillväxten. Men då måste Europa göra upp med fördomar om Kina, skriver statsvetaren Minxin Pei, professor vid Claremont McKenna College i USA.
Skuldkrisen i Europa är inte längre bara en europeisk angelägenhet.

BT - 21 maj 14 kl. 15:09

Stärk kvinnans ställning i Europa

Europa handlar om dig och din vardag. Bryssel kanske känns långt bort, men sanningen är att 60 procent av kommunens dagordning påverkas av lagar som stiftats av Europaparlamentet. Lagar som exempelvis rör din arbetsmiljö, vår levande landsbygd och vad för krav din kommun kan ställa vid en upphandling.

SmålandsPosten - 22 maj 14 kl. 06:14

Stängda gränser till fästning Europa

EU har enats om gemensam asylpolitik. Den handlar i huvudsak om ett rättssäkert mottagande av asylsökande. Men det gäller dem som lyckats ta sig hit.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

YLE - 24 feb 14 kl. 13:43

"Europa är fullt av spännande historier"

Måndagen den 24 februari klockan 22 börjar den åttadelade tv-serien "Vi borde prata om Europa" - en historisk satsning, eftersom den också sänds i Sverige, Norge och Danmark och har producerats av Svenska Yle i samarbete med Nordvision. Spela upp klipp på Arenan Klockan 22 på måndagar får vi följa med till Europa, sett med nordiska ögon. Till självständighetslängtande Katalonien - och till Polen som förutspås bli Europas nya stormakt, säger Pekka Palmgren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.