SVT > Videos

Tuesday, 07 April, 16:24

SVT - 14 okt 11 kl. 21:03

Regionsatsning nästa veckaHur berörs du när Sveriges karta ritas om och nya stora regioner skall bildas? Det kan du ta reda på om du tittar på Smålandsnytt i nästa vecka..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sveriges, Smålandsnytt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionsatsningnästa , vecka
Cornucopia - 19 aug 19 kl. 11:14

Topplisteplaceringar Fallet vecka 32-33


Min bostadsbubblethriller Fallet håller sig kvar på topplistorna även vecka 32-33. Bland annat de nationella topplistorna för skönlitteratur, e-böcker och ljudböcker. Även Höstregn letar sig in på nationella topplistor på pocketsläppet.

YLE - 09 aug 16 kl. 03:47

Glada vi till skolan gå – i morgon eller om en vecka

Barn och unga i Åbo hinner ännu njuta av sommaren, men i Lojo, Vichtis och Uleåborg börjar de svenska skolorna redan på onsdag. Sommarlovets längd varierar stort mellan olika kommuner. Åbo hör till de sista som inleder höstterminen - först den 18 augusti - mer än en vecka efter de tidigaste kommunerna.

YLE - 29 okt 16 kl. 10:42

Vintern kommer med ett brak – det kan snöa ordentligt nästa vecka

Nästa vecka för ett lågtryck med sig kallare väder i hela landet. Senast nu lönar det sig att byta till vinterdäck. Den milda hösten ser ut att ta slut och nästa vecka blir det vinter på riktigt.

Cornucopia - 09 aug 19 kl. 15:03

Topplisteplaceringar Fallet - 3:e plats vecka 31

Dags för lite topplisteplaceringar för Fallet. Boken var tredje mest sålda e-bok förra veckan, fjärde mest sålda ljudbok och femte mest sålda skönlitteratur ej pocket. Boken kom dock först ut på onsdagen, så det är lite uppförsbacke på topplistan.

Alliansfritt Sverige - 22 jan 12 kl. 11:36

"Bu eller blä?" vecka 3PREMIÄR. Alliansfritt Sverige arbetar ständigt med utveckling av bloggen och idag introducerar vi ett nytt koncept (oroa er inte, det går fortfarande ut på grisbrottning med Alliansen). Vi kommer att sammanfatta den gångna veckan i "Bu eller blä?

Dagen - 25 jan 12 kl. 03:00

En vecka är inte tillräckligt

Tom Lehrer, som på 1960-talet hade stora framgångar med sina satiriska texter om samtida förhållanden i USA och i världen, driver i en av sina sånger med "Nationella broderskapsveckan". Den syftade till att överbrygga motsättningarna i det amerikanska samhället, inte minst mellan svarta och vita. Slutraderna lyder i fri översättning: "Det är bara en vecka.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:00

"Bu eller blä?" vecka 4


USCH. "Bu eller blä?" har återkommit för att summera vecka 4.

Magazin24 - 17 maj 12 kl. 08:32

Dags för en vecka i kulturens tecken

På måndag den 21 maj är det premiär för Kulturveckan i Arboga. Det blir en vecka fylld med musik, konst, teater och mycket annat. Under hela vecka 21 kommer arbogaborna att kunna njuta av kultur i alla dess former, då Arboga Kommun arrangerar Kulturveckan.

Barometern - 12 sep 13 kl. 08:22

Äpplet hyllas i en hel vecka

Äpplet står i fokus när Bygdens Vecka arrangeras i Torsås kommun den 16-21 september.
Ett besök av en pomolog är en av höjdpunkterna. Hösten 2012 körde Bygdens Marknad en satsning på Bygdens Vecka.

Magazin24 - 13 sep 13 kl. 13:25

Try-out-vecka i Hallsta

Nästa vecka har Hallstahammars hockeyklubb en try-out-vecka, vilket innebär att de välkomnar seniorspelare att komma och träna med dem. Vecka 38 anordnar Hallstahammars hockeyklubb en så kallad try-out-vecka. ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.