NSD > Nyheter

Thursday, 02 April, 05:53

NSD - 14 okt 11 kl. 20:59

Minister lät sig imponerasBarn- och äldreminister Maria Larsson är på besök i Luleå gymnasieby. Hon tar del av elevhälsoarbetet och inviger en studio där eleverna ska få hjälp att nå sina mål och få fullständiga betyg. - Lycka till med era livsresor. Fullständiga betyg ger många möjligheter, säger hon..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Maria Larsson, Luleå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minister, lätsig , imponeras
Länstidningen i Jämtland - 11 nov 16 kl. 18:22

Isabella Lövin (MP) imponeras av länets klimatarbete

Sverige har som mål att bli en av världens första fossilfria ekonomier. Isabella Lövin (MP), minister för klimat och internationellt utvecklingsarbete, hyllade länsbornas klimatarbete vid sitt besök i Östersund.
– Fantastiskt inspirerande att se, säger Isabella Lövin..

BT - 15 maj 11 kl. 22:18

Allt ljus på Västra Götaland

Omvalet till regionfullmäktige har inte bara varit en kostsam och fordrande lektion i demokrati. Det har dessutom satt Västra Götaland och Västsverige på kartan. Redan när det stod klart att 1,3 miljoner väljare skulle få möjligheten att åter göra sina röster hörda förstod man att de relativt okända regionpolitikerna skulle begära hjälp från rikspolitiken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.