SVT > Videos

Friday, 03 April, 03:08

SVT - 14 okt 11 kl. 20:53

Polisen försvarar brutalitet
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, försvarar, brutalitet
Helsingborgs Dagblad - 01 mar 13 kl. 14:40

Polisen försvarar insats mot demonstranter

Dagen efter tumultet vid Astra Zenecas hundkennel i Örkelljunga försvarar polisen sin insats. Flera demonstranter som befann sig på avspärrat område sprejades med pepparsprej sedan polisen attackerats med snöbollar och gravlyktor..

Sydsvenskan - 19 dec 14 kl. 15:17

Polisen försvarar avvaktande hållning innan mordet på 17-årige Kim

17-årige Kim som mördades i Jönköping i slutet av oktober hade varit på rymmen i sju veckor innan mordet. Trots att föräldrarna försökte få polisen att ingripa mot honom.Först kom han hem en natt - och föräldrarna ringde polis.

SR - 27 aug 17 kl. 13:24

Polisen försvarar att papperslösa fördes bort under kyrkläger

Flera papperslösa barnfamiljer blev i fredags bortförda av polis, mitt under ett läger som anordnades av Svenska kyrkan, och kyrkan har riktat skarp kritik mot polisens agerande. Men Ewa-Gun Westford, presstalesperson på polisen i Skåne, försvarar Polisens agerande..

Expressen - 15 mar 18 kl. 15:45

Polisen försvarar sig: Vapnet avfyrades inte

Efter nazistiska NMR:s demonstration på Sergels torg i lördags spreds ett uppmärksammat klipp på sociala medier som visade en polisman, som sades använda en elchockpistol på en motdemonstrant.Nu går polisen ut och försvarar händelsen.– Vi har ju viss befogenhet att använda den här typen av våld i samband med sådana här situationer, säger Per Fahlström, polisens presstalesperson till SVT Nyheter.

BT - 23 okt 13 kl. 18:28

Polisen försvarar omstritt register

Om registrerade barn och avlidna räknas bort har cirka hälften av personerna i Skånepolisens uppmärksammade register över romer varit misstänkta för brott, förekommit i belastningsregister eller både och, enligt polisens egen stickprovskontroll. Stickprovskontrollen sägs vara gjord på en slumpvist utvald del av de registrerade och finns med i Skånepolisen svar till Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, SIN, som håller på att granska polisens register.Polisen valde ut 1 235 personer ur registret som jämfördes mot misstanke- och belastningsregistret.

Barometern - 23 okt 13 kl. 21:46

Polisen försvarar omstritt register

Om registrerade barn och avlidna räknas bort har cirka hälften av personerna i Skånepolisens uppmärksammade register över romer varit misstänkta för brott, förekommit i belastningsregister eller både och, enligt polisens egen stickprovskontroll. Stickprovskontrollen sägs vara gjord på en slumpvist utvald del av de registrerade och finns med i Skånepolisen svar till Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, SIN, som håller på att granska polisens register. Polisen valde ut 1 235 personer ur registret som jämfördes mot misstanke- och belastningsregistret.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 12 kl. 10:54

Polisen försvarar ingripande vid mc-fest

Efter en anmälan om att flera personer skadats vid ett stort polisingripande mot mc-klubben Punisher MC:s julfest i Kågeröd granskas ärendet av JO. Nu försvar polisen sin insats..

Nya Wermlands Tidningen - 09 jul 12 kl. 17:41

Polisen försvarar ifrågasatt kontroll

Polisen har inga problem med att försvara sina kontroller i samband med den tillfälliga hastighetsbegränsningen utanför festivalcampingen. Ett hundratal bilister rapporterades för olika förseelser, de flesta för att de körde för fort..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 12 kl. 17:38

Polisen försvarar skottet mot hunden

En internutredning har ännu inte gjorts ? ändå är polisen säker på sin sak: det var rätt att skjuta hunden Brutus i samband med tjuvjakten i Arild i måndags morse..

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 12 kl. 04:00

Polisen försvarar beslut om Khaled

Han inställde sig hos polisen varje gång de kallade. Han meddelade dem sin adress och kontaktuppgifter. Men i torsdags spärrades 18-årige Khaled Maana in på Migrationsverkets förvar i Åstorp i väntan på utvisning..

Sydsvenskan - 19 dec 14 kl. 15:25

Polisen försvarar avvaktande hållning

På rymmen från ett låst ungdomshem i sju veckor före mordet.
Inblandad i mordförsök under tiden. Två gånger satte Kims föräldrar polisen på spåren efter honom.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.