SVT > Videos

Wednesday, 08 April, 13:14

SVT - 14 okt 11 kl. 20:56

Hårdare krav för inflytt
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårdare, kravför , inflytt
Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 06:33

Vill se hårdare krav vid frigivning


Majoriteten av riksdagspartierna vill ställa hårdare krav på brottslingar för att de ska kunna friges efter två tredjedelar av fängelsestraffet, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.Sverigedemokraterna, Socialdemokraterna och Folkpartiet vill att den som vägrat vård ska sitta längre tid i fängelse.Även Centerpartiet och Kristdemokraterna kräver nu hårdare krav, bland annat att sexbrottslingar ska delta i vård för att kunna friges.

BT - 06 feb 14 kl. 06:34

Vill se hårdare krav vid frigivning

Majoriteten av riksdagspartierna vill ställa hårdare krav på brottslingar för att de ska kunna friges efter två tredjedelar av fängelsestraffet, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Sverigedemokraterna, Socialdemokraterna och Folkpartiet vill att den som vägrat vård ska sitta längre tid i fängelse.Även Centerpartiet och Kristdemokraterna kräver nu hårdare krav, bland annat att sexbrottslingar ska delta i vård för att kunna friges.

BT - 15 dec 14 kl. 12:23

Ny policy: Hårdare krav vid framtida upphandlingar

Bollebygd har antagit en ny upphandlings- och inköpspolicy för kommunen för att komma tillrätta med en del av de problem som bland annat lokala företag påpekat. Men några politiker ville ha hårdare krav på att svenska djurskyddsregler följs och att entreprenörerna har kollektivavtal. Kommunens upphandlingsansvariga Jenny Ramkrans har lagt ner en hel del arbete på att täcka in de flesta aspekter på upphandlingar så att de ska bli så rättvisa som möjligt och så att lokala företag har en chans att delta i anbudsgivningen, utan att för den skull otillbörligt gynnande sker.

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 11:45

MP: Hårdare krav på vardagsgifter

Miljöpartiet vill förbjuda flera giftiga ämnen i olika konsumentprodukter. Framför allt handlar det som saker som hanteras av barn, säger språkröret Åsa Romson.
Miljöpartiet lägger nu en motion i riksdagen med konkreta och hårdare krav på en mer restriktiv kemikaliepolitik.

BT - 27 jan 14 kl. 11:47

MP: Hårdare krav på vardagsgifter

Miljöpartiet vill förbjuda flera giftiga ämnen i olika konsumentprodukter. Framför allt handlar det som saker som hanteras av barn, säger språkröret Åsa Romson. Miljöpartiet lägger nu en motion i riksdagen med konkreta och hårdare krav på en mer restriktiv kemikaliepolitik.

Expressen - 26 jun 12 kl. 18:21

Calgary ställer hårdare krav på Backlund

Mikael Backlund ser ut att stanna kvar i Calgary Flames. Men NHL-klubben ställer hårdare krav på honom. ?

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 12 kl. 19:28

Kemira slipper hårdare krav

Kommunen och länsstyrelsen får inte igenom hårdare krav på Kemiras giftutsläpp i Öresund. Mark- och miljödomstolen går på företagets linje i de flesta fall..

DN - 23 apr 13 kl. 09:25

Hårdare krav på kommuner i ny lag

I dag presenterar regeringen den nya bibliotekslagen som börjar gälla den 1 januari nästa år. Bland annat ställs hårdare krav på skolbibliotek till alla elever..

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 08:20

Liten ränteeffekt av hårdare krav


Hårdare krav på bankerna har än så länge haft små effekter på utlåningsräntorna till hushåll och företag. Bankernas marginaler på bolån minskade något under det tredje kvartalet, enligt Finansinspektionen. Efter att kostnader dragits av var marginalen 0,55 procentenheter.

Opinionen.se - 05 dec 13 kl. 08:25

Liten ränteeffekt av hårdare krav


Hårdare krav på bankerna har än så länge haft små effekter på utlåningsräntorna till hushåll och företag. Bankernas marginaler på bolån minskade något under det tredje kvartalet, enligt Finansinspektionen. Efter att kostnader dragits av var marginalen 0,55 procentenheter.

Trelleborgs Allehanda - 05 dec 13 kl. 08:20

Liten ränteeffekt av hårdare krav


Hårdare krav på bankerna har än så länge haft små effekter på utlåningsräntorna till hushåll och företag. Bankernas marginaler på bolån minskade något under det tredje kvartalet, enligt Finansinspektionen. Efter att kostnader dragits av var marginalen 0,55 procentenheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.