Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:57

Kristianstadsbladet - 14 okt 11 kl. 20:30

Expert på fusk förelästeMånga har fått krypa till korset sedan professor Debora Weber-Wulff kommit på dem som fuskare. I våras avslöjade hon att Tysklands försvarsminister Karl-Theodor zu Guttenberg hade plagierat sin doktorsavhandling. Nyheten ledde till att han fick lämna både ministerposten och sin doktorstitel.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Johansson Fusk, Debora Weber-Wulff, Tysklands, theodor, Guttenberg, Weber-Wulff, Shakespeare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, fusk, föreläste
Vimmerby Tidning - 04 mar 13 kl. 08:32

Sten Folkesson föreläste

”Ska det inte räcka med ett handslag?” - jo det kan man ju tycka när det kommer till avtal. Men riktigt så fungerar det inte alltid.

LV - 14 aug 14 kl. 08:55

Expert föreläste om cannabis

I går gästade Erik Lejionmarck Kisa med sin föreläsning om argumenten kring legaliseringen av cannabis, om hur man tar diskussionen och hur cannabis påverkar både våra unga och det samhället de växer upp i. All skolpersonal, FAUK, fritidsgården, IFO och Kinda Lärcentrum var där för att lyssna, lära och argumentera.
– Det är en pedagogisk utmaning att förklara riskerna med cannabis men det är viktigt eftersom att framförallt unga människors psykiska hälsa riskeras av drogerna, berättar Erik Lejionmarck..

ÖstersundsPosten - 20 maj 14 kl. 07:33

Tabut kring psykisk ohälsa måste brytas

Inne på Kyrkgatan 2 i Östersund, det kallas K2, finns ett anslag som säger något i stil med att idel solsken bara blir öken. Om det inte var så tabubelagt att prata om psykisk ohälsa, så skulle vi nog veta mer om K2. Landstingets återhämtnings- och rehabiliteringsenhet, som det egentligen heter, är känd över hela landet och när de firade 10-årsjubileum i april föreläste Alain Topor, expert på återhämtning från psykiska problem.

YLE - 11 okt 18 kl. 10:36

Förbundspennan: Dansk expert lyfte upp fem framgångsfaktorer – vad krävs för att Finland ska nå internationell idrottsframgång?

Michael Andersen som har haft en framträdande och framgångsrik roll inom dansk idrott föreläste om idrottslig framgång i Tammerfors. De fem framgångsfaktorerna som han lyfte upp ter sig grundläggande men kan ändå vara rätt så svåra att tillämpa i vardagen, skriver FSI:s Petra Stenman..

SmålandsPosten - 31 jan 19 kl. 17:40

Expert på dumhet: ”Jag upplever att det ökar hela tiden”

Det var många igenkännande skratt när Mats Alvesson, organisations-, lednings- och dumhetsforskare på Lunds universitet, föreläste om funktionell dumhet inom skolan på Växjökonferensen..

UNT - 11 okt 19 kl. 19:00

Expert på "renovräkning" besökte Gottsunda

Världskända bostadsforskaren Raquel Rolnik fick pris och föreläste i Uppsala på onsdagen..

DrivaEget - 20 jul 16 kl. 07:30

4 sätt att framstå som en expert – även som helt ny

 Guide / Affärer  För att locka kunder är det viktigt att de litar på att du kan dina saker, även om du inte har så stor erfarenhet. Så här lyckas du. När du försöker sälja in dig till en ny kund vill du självklart förmedla kompetens och trovärdighet.

Magazin24 - 12 okt 15 kl. 10:30

Föreläsning om att behöva fly från Sverige

Vill öka förståelse.Föreställ dig att nuvarande spänningar i världen eskalerade så att du behövde välja att lämna Sverige, och hamnade i ett land där de flesta har värderingar som skiljer sig mot dina egna och de du är van vid.Utöver det så behöver du snabbt lära dig ett helt nytt språk för att kunna skapa ett nytt liv där.

BT - 30 jun 17 kl. 12:07

Experten: "Moskén måste ha känt till föreläsarna"

Den muslimska församling i Borås som bjöd in radikala föreläsare visste mycket väl vad de gjorde. Det säger Magnus Sandelin, journalist och expert på extremism..

Nyan - 19 aug 15 kl. 15:08

”Expert-välde inom mentalvården”

Psykisk hälsa och vård är aldrig svart eller vitt. Olika psykiatriker kan dra olika slutsatser utgående från samma data, säger Henrik Lagerberg, ordförande för Reseda.   Reseda – Intresseföreningen för psykisk hälsa – är öppen för brukare, anhöriga och sympatisörer.

YLE - 24 jan 15 kl. 15:37

Medierna stereotypiserar minoriteter

Det var budskapet när Maria Swanljung och Jeanette Östman föreläste på Mediespråk i Vasa. Vilken roll får minoriteterna i media och när får man nämna etnicitet? Maria Swanljung, informatör vid diskrimineringsombudsmannens byrå, och Jeanette Östman, journalist, anser att medierna upprätthåller stereotypier kring olika minoriteter.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Störningar i Telias internettrafik

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Elton John startar stödfond för hiv-smittade

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Färre intensivvårdas i Italien

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Irland byter kapten direkt

Mick McCarthys andra period som förbundskapten för Irlands fotbollsherrar tog slut på lördagen. Då meddelade det irländska fotbollsförbundet att efterträdaren Stephen Kenny får ta över direkt..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sverige ändrar inte strategi trots WHO-besked

Coronaviruset kan vara luftburet, meddelade WHO i fredags. En omsvängning som är problematisk, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell – som säger att Sverige inte kommer att ändra sin strategi..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Florist skjuter upp invigningen av sin butik – inte läge för kalas

Den nya blombutiken Blond Flores håller på att iordningställas vid Ifötorget. På grund av corona kommer den dock att hålla stängt för kundbesök tills vidare, men däremot går det bra att beställa per telefon och få fri leverans. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hellbrand skriver spänningsserie i hästmiljö

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Frankrike släpper svensk last med skyddsmasker

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj. Men nu ifrågasätts nedstängningen av en av regeringens egna experter..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Naturvårdsverket lånar ut medarbetare

Tillväxtverket får hjälp av en annan myndighet med att dela ut stöd vid korttidsarbete. Stöden ska delas ut med anledning av det ekonomiska läget som många arbetsgivare drabbats av till följd av coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.