SVT > Videos

Wednesday, 01 April, 04:16

SVT - 14 okt 11 kl. 20:35

Beslut om kylmat rivs uppPlanerna p att infra systemet med den hrt kritiserade kylmaten i Tingsryds kommun skrotas nu helt. Medverkande: Yvonne Dalin-Volsing, Clary Kroon, reporter, Arne Karlsson (M), kommunstyrelsens ordfrande, Annika Petersen, Jan Erik Nicklasson, Sten Olsson, Anders Laag, fotograf och redigerare..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , kylmat, rivsupp
BT - 14 okt 17 kl. 11:20

Nytt beslut: Fastighet rivs i Hyssna för trafikåtgärder

Snart kan Mejeriet i Hyssna vara ett minne blott. Teknik- och servicenämnden vill riva fastigheten, med anledning av Trafikverkets planer för en bättring av trafiksituationen..

Barometern - 11 feb 14 kl. 06:50

Tonläget mot kylmat tufft

Vi har tidigare berättat om kritiken mot kylmaten från pensionärsorganisationerna PRO och SPF och att Folkpartiet varit motståndare sedan länge. Även röster inom Socialdemokraterna har börjat ifrågasätta systemet men trots all kritik har kommunen nyligen förlängt kylmatsavtalet med två år.
– Därför är det på tiden att någon lyfter frågan till det politiska bordet, säger ­Lennart Davidsson.

LV - 25 mar 17 kl. 11:56

För sjuk för att gå till matsalen – då blir det kylmat

Man skulle kanske kunna tro att Karin Axelssons sjuka väninna rimligtvis skulle fortsätta få mat från Tunaköket som ligger i grannhuset även när hon inte orkar gå ut till matsalen. Men nej, då blir det istället kylmat som hämtas i Vimmerby. Orsaken?

Skånskan - 20 jul 18 kl. 14:00

Kommunens HVB-köp rivs upp

HÖRBY Nu står det klart: Kommunfullmäktiges beslut att köpa HVB-hemmet på Ernst Ahlgrensgatan för 5,86 miljoner kronor rivs upp eftersom det strider mot kommunallagen.
Men i praktiken får Högsta förvaltningsdomstolens beslut ingen betydelse. Kommunen har inga planer på att låta köpet gå tillbaka, enligt kommunalrådet Susanne Meijer (S).

YLE - 24 okt 16 kl. 05:55

Ingahemmet i Ingå kanske rivs

Ingahemmets framtid ska diskuteras i Ingå. Kommunen borde hitta ny verksamhet för att det ska löna sig att satsa på uppvärmningen, annars kan det hända att det gamla äldreboendet rivs. I april blir tusen kvadratmeter lediga i Ingahemmet då Finlands Röda Kors säger upp hyresavtalet med kommunen.

BT - 29 jan 14 kl. 13:53

TV: Här rivs sista det huset i odlingsområdet i Viared

Upp emot 300 hus har rivits sedan beslutet att Viared skulle bli industriområde togs för drygt 40 år sedan. Nu rivs ett av de sista husen i det gamla odlingsområdet Västra Boda. Se film från rivningen inne i artikeln.

BT - 29 jan 14 kl. 13:53

TV: Här rivs det sista huset i odlingsområdet i Viared

Upp emot 300 hus har rivits sedan beslutet att Viared skulle bli industriområde togs för drygt 40 år sedan. Se film från rivningen inne i artikeln. Nu rivs ett av de sista husen i det gamla odlingsområdet Västra Boda.

Alingsås tidning - 22 okt 15 kl. 05:30

Beslut om bion rivs upp

När bygg- och miljönämnden i Vårgårda lät oklarheterna kring den omdiskuterade bio- och konferensanläggningen i Kyrkans hus bero, anmälde en granne hela historien till länsstyrelsen.
Nu kommer svaret: Nämndens beslut rivs upp och handläggningen måste göras om.
Det har gått ett halvår sedan Vårgårdaborna fick sin bio- och konferensanläggning i Kyrkans hus.

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 15:39

Stadionchef: Inget beslut om Stadions livslängd

Det finns inget beslut att Malmö stadion ska bevaras tio år till. Det förklarar Håkan Zetterstrand, enhetschef för Stadionområdet. Det var i fredagens tidning som Sydsvenskan avslöjade att nya löparbanor för fem miljoner ska anläggas.

YLE - 29 nov 16 kl. 13:23

Samarbete och politiska beslut fixar Raseborgs ekonomi

Tjänstemän och politiker i Raseborg har gjort ett strongt arbete med nästa års budget, säger stadsdirektör Tom Simola. Det är genom samarbete och politiska beslut som staden nu har en bra ekonomisk grund att stå på. Raseborgs budget för 2017 har nu kommit så långt att den är godkänd i stadsstyrelsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.