SN > Nyheter

Thursday, 02 April, 09:04

SN - 14 okt 11 kl. 20:25

Trosahotell fick prisUnder torsdagen fick Trosa Stadshotell & Spa utmrkelsen "rets Vrdskap 2011" vid Srmlands turismutvecklings 10-rsjubileum..
Läs mer på SN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trosahotellfick , pris
YLE - 05 feb 14 kl. 17:03

Tollanders pris till Bo Lönnqvist

På Runebergsdagen firar Svenska litteratursällskapet i Finland sin 129:e årshögtid bl.a. med att belöna 20 författare, vetenskapsutövare och konstnärer för deras insatser för litteraturen, forskningen och konsten.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 06:00

Ovan­ligt ak­tu­ella pris­ta­ga­re

Den här vec­kan pre­sen­teras årets No­bel­pris­ta­ga­re, en pris­ka­te­go­ri var­je dag. Priserna delas ut på No­bel­dagen, den 10 de­cem­ber.
Re­dan för två vec­kor se­dan kom be­sked om vil­ka som fått det som ofta kallas ”al­ter­na­tiva No­bel­priset”, allt­så Right Livelihood-priset.

YLE - 10 maj 16 kl. 23:01

Antirasism och scenkonst får pris av Kulturfonden

I april delade Kulturfonden ut 16,7 miljoner euro i bidrag. På onsdagen delar Kulturfonden dessutom ut det Stora kulturpriset samt fyra andra pris. Svenska kulturfondens stora pris på 20 000 euro går i år till författaren Märta Tikkanen.

HBL - 07 apr 15 kl. 20:15

Samarbete ska ge bonden ett bättre pris för skörden

Mera betalt för grödan och större möjlighet att påverka sin inkomst på sikt. De nyländska jordbrukarna slår sig ihop för att själva exportera sin skörd.Priset på spannmål är lägre i Finland än vad det är i många andra delar av världen.

Ekonomistas - 07 okt 15 kl. 19:44

Bör prisökningen på bostäder stoppas?

Riksbanken, OECD, IMF och senast Konjunkturinstitutet varnar för att utvecklingen av bostadspriserna i Sverige är ohållbar och kommer att sluta med att bubblan spricker. De tre senaste åren har priset på bostadrätter i storstäderna ökat med ca 14 procent per år. Samtidigt har disponibelinkomsten per capita ökat med ca 4,5 procent per år.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Kommunen skrotar pris till Årets förening

HÖRBY Hörby kommun skrotar priset Årets förening, och ersätter det med en nyinstiftad utmärkelse på 20 000 kronor för Årets initiativ. Samtidigt slås miljöpriset och miljöstipendiet samman till ett pris.
Beslutet var oenigt och sågas av Sverigedemokraterna och SPI.

Skånskan - 10 jan 17 kl. 14:30

Bamsefilm kan vinna biopublikens pris

Hundraettåringen som smet från notan och försvann, Morran & Tobias – som en skänk från ovan och så Malmöbaserade Sluggerfilms Bamse och häxans dotter. De är de tre filmer som har chansen att vinna Biopublikens pris på årets Guldbaggegala. ERWP.

YLE - 07 sep 17 kl. 19:00

Pris till personal och studenter då Åbo Akademi öppnade läsåret

Rektor Mikko Hupa öppnade Åbo Akademis läsår officiellt under torsdagen, då universitet höll inskription i Sibeliusmuseum. I sitt inskriptionstal poängterade Hupa samhörighet, samarbete och universitets samhällsengagemang. I samband med inskriptionen delades också pris ut till forskare, lärare och studenter som utmärkt sig.

Nyheter 24 - 22 feb 11 kl. 11:18

Sauk delar ut pris


Efter rekordåret 2010 ska landets främsta kampsportare koras. En av de som delar ut pris är skådespelaren Stefan Sauk. Den 26 mars är det dags för Kampsportsgalan 2011 där Sveriges främsta utövare ska prisas.

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 06:30

112 dagar med högre pris i söder

Södra Sverige har betalat ett högre pris för elen än övriga landet alla dagar utom en, sedan införandet av nya el­områden. - Nu får vi leva med dem, men vi jobbar för att regeringen ska sänka elskatten i södra Sverige, säger Jakob Eliasson, energipolitisk expert på Villa­ägarna.
De fyra olika ­elområdena infördes den 1 november 2011.

Trelleborgs Allehanda - 20 dec 12 kl. 16:05

Anyuru får Ivar Lo-pris


Författaren Johannes Anyuru får Ivar Lo-Johanssons personliga pris för år 2013, skriver Kommunalarbetaren. Prissumman är på 330 000 kronor.Johannes Anyuru är 33 år och debuterade 2003 med diktsamlingen "Det är bara gudarna som är nya".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.