Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 09 April, 03:19

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 20:12

Stort bråk mellan familjerEnligt polisens informatör är det två familjer som har bråkat. Orsaken till konflikten är inte känd. Tillhyggen användes och två personer fördes till sjukhuset i Malmö.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rosens, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, bråkmellan , familjer
SmålandsPosten - 09 okt 14 kl. 06:16

Stort intresse för nattis i Älmhult

Över 80 familjer vill ha barnomsorg på kvällar, nätter och helger i Älmhult. Det framgår av den enkät som kommunen genomfört.
– Det är ett betydligt större behov än vi trott, säger Mia Johansson, verksamhetschef för ­förskolan.

Dagens PS - 04 sep 17 kl. 10:24

Ny app ska hjälpa familjer att samtala

Middagsbordet har tidigare varit den naturliga samlingsplatsen för familjer, men i en ny undersökning från Sifo och Renault svarar var tredje (34 procent) svensk familj att de endast äter middag tillsammans som mest varannan dag, och nästan lika många (29 procent) säger att de inte hittar tillräckligt med tid för att prata med varandra. ”Alla behöver känna sig hörda” Med dagens familjeliv och bilens roll i vardagen i åtanke har Renault utvecklat konversationstjänsten Conversations Made Easy (C-ME). C-ME är en samtalsapp för familjer som ger alla i familjen lika mycket utrymme att prata om sina ämnen – stort som smått.

YLE - 29 nov 16 kl. 11:37

Välbesökt familjerådgivning i Vasa firar femtio år av verksamhet

Nu har familjerådgivningen i Vasa funnits i femtio år. Om det blir femtio till är osäkert men ledande psykolog Pi Sundell hoppas att man kan fortsätta den mångprofessionella verksamheten. Familjerådgivningen på Vörågatan i Vasa firar 50 år.

Skånskan - 24 dec 18 kl. 08:00

Familjer som har det tufft ekonomiskt får hjälp att fira jul

Sjöbo/Skurup/ystad Julhjälpen i Sjöbo och samt Skurup och Ystad har tillsammans i år hjälpt 37 barnfamiljer med julmat och klappar att lägga under granen.
– Det har gått över förväntan! Det är så många privatpersoner och företag som har skänkt allt från leksaker, kläder till julmat och julgran, säger Caroline Ankarklint som är en samordnarna.

Dagen - 23 dec 11 kl. 15:55

Julinsamling gav 150 000 kronor till familjer med särskilda behov

Organisationen Levande familjer har inför julen gjort en extra stödinsamling till familjer som ekonomiskt lever på marginalen. I år samlades in 150 000 kronor, vilket är rekord.

Det är tionde året i rad som Levande familjer gör särskilda julinsamlingar.

SmålandsPosten - 01 okt 14 kl. 08:30

Stort behov av nya kontaktfamiljer i Tingsryd

Behovet av kontakt­familjer i kommunen är stort. Socialförvaltningen söker nu med ljus och lykta efter fler engagerade Tingsrydsbor.
– Just nu är vi i behov av nya kontaktfamiljer ganska omgående, säger socialsekreterare Emma Lilja.

YLE - 09 mar 16 kl. 15:53

Allt fler unga familjer i brödkön i Karleby

De arbetslösas förening i Karleby delar igen ut matkassar och behovet av hjälp är stort. Det finns bara 150 påsar kvar och nu står allt fler unga familjer i kö. Efter en flera månader lång paus kan arbetslösa i Karleby åter få EU-matkassar.

Alingsås tidning - 03 dec 15 kl. 05:30

Hjälper familjer i jultid

Agneta Lundstedt ansvarar för Julhjälpen för barnen i Alingsås, ett välgörenhetsprojekt för att hjälpa familjer ekonomiskt i juletid.
– Julen ska inte vara en klump i magen på folk, säger hon.
En ekonomisk kris eller långtidssjukskrivning kan drabba vem som helst.

Sydöstran - 28 maj 19 kl. 07:00

Stort mörkertal om familjer med missbruk: ”Är inte okej”

Ett stort mörkertal – och få barn med familjer i missbruk som faktiskt får hjälp, trots att man redan ”finns i systemet”. Det här vill Junis, som redovisar vilket stöd som erbjuds, tillsammans med Karlskrona kommun ändra på..

Dagen - 19 okt 11 kl. 14:29

SKR: Splittrade familjer måste få återförenas - även utan dokument

Sveriges Kristna Råd vädjar till svenska politiker att snabba på processen för familjeåterförening. Framförallt gäller det familjer från Somalia, som har svårt att få fram de dokument som krävs.

Kampanjen "Brev till Billström och Ferm" ingår som en del i SKR:s evenemang Kyrkornas globala vecka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.